Wie is Mitchel van Duuren? En wat je nog niet wist…

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Mitchel van Duuren, bekend van de Keto Revolutie en het Paleo dieet. Maar lang geleden begon hij zijn online business als eiwit supplementen verkoper. Hij wilde zelf namelijk graag slanker en gespierder door het leven.

Toen hij ontdekte dat die eiwitten toch niet zo goed waren, kwam het Paleo dieet op zijn pad. Hier bouwde hij zijn bedrijf omheen. Later ontdekte hij het Keto dieet. Een product waar hij nu zelf helemaal fan van is.

Maar wat weten we nog meer van Mitchel van Duuren? Hoe werd hij marktleider van zowel het Paleo als het Keto dieet? En hoe werd hij internet miljonair? Je leest het hier. En….voor de nieuwsgierige onder ons; wat je nog niet wist vind je helemaal onderaan het artikel.

Achtergrond

Mitchel van Duuren groeit op in een liefdevol gezin met een oudere zus. Hij wordt in dit gezin niet erg gemotiveerd tot sport. Thuis werd een standaard nederlands dieet aangehouden; aardappels, groente en vlees.

Rond zijn 10de begint Mitchel zich onzeker te voelen over zijn lichaam, met name zijn overgewicht. Hij was blij als de zomer weer voorbij was en weer een trui aankon.

Elk jaar werd hij wat dikker, door eten van snoep, veel frisdrank en koekjes en weinig bewegen. Naast een buikje ontwikkelde hij borstvorming (gynaecomastie), waardoor hij meer onzeker werd.

Ondanks dat hij niet gepest werd en leuke vrienden had, ging hij gebukt onder onzekerheid over de borstvorming. Hij ging als een dolle trainen en probeerde met voeding dit te verminderen.

Hij viel erg af en kwam weer aan en probeerde verschillende theorieën als het gaat om vetverbranding. De ‘borsten’ bleven. Hij besloot deze operatief te laten verwijderen. Hiermee ontstond een grote ontlading van een last die hij lang had meegedragen.

Jaren later liep hij opnieuw tegen een probleem aan. Hij had een druk bestaan als ondernemer, maar had weinig energie. Een vriend uit Amerika wees hem op het Paleo dieet.

Paleo

Mitchel werd nieuwgierig en ging van start met dit dieet. Het basis principe is eten zoals onze verre voorvaderen. Je eet hierbij vooral vlees, groente, vetten, noten en fruit. Je vermijd granen, zuivel en al het produceerde voedsel.

Hij kreeg meer energie. Hij was zo enthousiast dat hij er een boek over schreef. Heel Nederland kreeg interesse in dit dieet. Hij werd bekend via de libelle, de volkskrant, Linda, Flair en Rtl4.

Mitchel van Duuren bij Rtl4

Hij was erg tevreden over dit dieet en was ervan overtuigd die zijn leven lang te volgen. Totdat hij kinderen kreeg…

Keto Revolutie

Keto Revolutie

Het opvoeden van drie kinderen, je relatie onderhouden, ondernemen, sociaal blijven doen en daarnaast ook nog Paleo blijven eten was veel. Hij merkte dat hij terugviel op kant en klare paleo maaltijden en snacks met teveel suiker, bijvoorbeeld gebaseerd op dadels.

Hij hoorde over het ketogeen dieet en de voordelen hiervan. Hij probeerde het uit en leerde er alles over wat hij kon. Hij merkte dat hij snel vet verloor. Dat hij meer energie kreeg. En dat zijn leven gemakkelijker werd doordat hij minder eten nodig had.

Zijn fysieke prestaties gingen omhoog en hij had nog nooit zoveel energie gehad! Als hij thuiskwam van werk, had hij nog energie over om met zijn kinderen te spelen! Dit had hij daarvoor niet.

Ondanks dat hij van plan was nooit meer een boek te schrijven, was hij zo enthousiast over dit dieet dat hij opnieuw een boek schreef. Hij voelde dat Nederland ook klaar was voor dit dieet en dat hij vele mensen hiermee zou kunnen helpen hun leven leuker en slanker te maken!

Hij stortte zich op dit nieuwe avontuur en het is nog steeds een groot succes. Hij heeft het keto dieet in Nederland op de kaart gezet. En dit is een welkome toevoeging, want geen ander dieet maakt het afvallen zó gemakkelijk.

Hij maakte een product de Keto Revolutie dat bestaat uit een boek, video’s en recepten; een compleet pakket, waar je direct mee aan de slag kan. Vele mensen hebben interesse in dit product.

Maar deze ondernemer in hart en nieren liet het hier niet bij! Hij heeft nóg een ander bedrijf.

Supplementen en natuursteen

Naast de boeken over het Paleo en Keto dieet, verkoopt Mitchel van Duuren ook supplementen. Zoals magnesium, kurkuma, maar ook probiotica’s.

En als dit nog niet genoeg is, heeft Mitchel van Duuren samen met een compagnon John van den Heuvel een bedrijf in natuursteen.

Met al deze bedrijven werd Mitchel miljonair. Het heeft hem dus geen wind eieren gelegd. Ook hier is heel open over.

Hoe werd Mitchel van Duuren internet miljonair?

Zie hieronder een video van Mitchel in gesprek met Tony Loorbach over zijn internet carrière en hoe hij miljonair werd.

Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?

Deze open, vrolijke en enthousiaste internet ondernemer heeft van veel mensen het vertrouwen gekregen. Veel mensen verloren kilo’s aan overtollig vet door zijn dieet. Maar vind jij hem ook te vertrouwen? Hieronder wat punten ter overweging:

  • Mitchel van Duuren geeft veel van zijn leven prijs, juist om mensen te laten weten dat hij te vertrouwen is. Hij woont op Gran Canaria met zijn vrouw en drie kinderen.
  • Hij geeft ook openlijk toe dat hij zich zorgen maakt over het verlies van het vertrouwen bij zijn Keto klanten. Hij is open over zijn leven. En dat maakt hem menselijk.
  • Wij onderzochten zijn product de Keto Revolutie. Hierin retourneerde wij het product en dat werd super snel en heel vriendelijk afgehandeld. Het meest simpelste en vriendelijkste retourproces tot nu toe.
  • En tot slot; iets wat wij keer op keer tegenkwamen is dat hij alleen bedrijven heeft voor producten waar hij zelf 100% in gelooft.

Dus is Mitchel van Duuren te vertrouwen? Op basis van alle informatie vinden wij van wel.

Wat je nog niet wist…

En zoals belooft iets wat je nog niet wist over Mitchel van Duuren. Wat niet veel mensen weten is dat Mitchel nog een bedrijf wilde starten. Hij zou hierin andere internet ondernemers helpen ook miljonair te worden. Maar hij zag hier vanaf. Waarom? Dit zou zijn klanten die het keto dieet volgen misschien afschrikken. Misschien zouden ze twijfelen aan zijn geloof in dit dieet.

Hij zag hier dus compleet vanaf, om zich volledig op zijn klanten te richten. Dit siert hem. Hij wil het beste voor zijn klanten. Dit is ook onze indruk van hem na ons onderzoek. Een man die met volle overgave in zijn bedrijf staat.

En omdat jij het artikel helemaal hebt doorgelezen, bieden wij je een extra korting aan van maar liefst 60%! Nu van €97 voor slechts €37 kun je de ketorevolutie kopen via onderstaande link.

Wil jij dé handleiding naar snel vetverlies, ongekend veel energie en een beter leven? En 60% korting?

Direct naar de Keto Revolutie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *