Wie is Mitchel van Duuren?

Hoe hij internet miljonair werd en of hij wel te vertrouwen is.

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Mitchel van Duuren, bekend van de Keto Revolutie en het Paleo dieet. Maar lang geleden begon hij zijn online business als eiwit supplementen verkoper. Hij wilde zelf namelijk graag slanker en gespierder door het leven.

Toen hij ontdekte dat die eiwitten toch niet zo goed waren, kwam het Paleo dieet op zijn pad. Hier bouwde hij zijn bedrijf omheen. Later ontdekte hij het Keto dieet. Een product waar hij nu zelf helemaal fan van is.

Maar wat weten we nog meer van Mitchel van Duuren? Hoe werd hij marktleider van zowel het Paleo als het Keto dieet? En hoe werd hij internet miljonair? Je leest het hier.

Achtergrond

Mitchel van Duuren groeit op in een liefdevol gezin met een oudere zus. Hij wordt in dit gezin niet erg gemotiveerd tot sport. Thuis werd een standaard nederlands dieet aangehouden; aardappels, groente en vlees.

Rond zijn 10de begint Mitchel zich onzeker te voelen over zijn lichaam, met name zijn overgewicht. Hij was blij als de zomer weer voorbij was en weer een trui aankon.

Elk jaar werd hij wat dikker, door eten van snoep, veel frisdrank en koekjes en weinig bewegen. Naast een buikje ontwikkelde hij borstvorming (gynaecomastie), waardoor hij meer onzeker werd.

Ondanks dat hij niet gepest werd en leuke vrienden had, ging hij gebukt onder onzekerheid over de borstvorming. Hij ging als een dolle trainen en probeerde met voeding dit te verminderen.

Hij viel erg af en kwam weer aan en probeerde verschillende theorieën als het gaat om vetverbranding. De ‘borsten’ bleven. Hij besloot deze operatief te laten verwijderen. Hiermee ontstond een grote ontlading van een last die hij lang had meegedragen.

Jaren later liep hij opnieuw tegen een probleem aan. Hij had een druk bestaan als ondernemer, maar had weinig energie. Een vriend uit Amerika wees hem op het Paleo dieet.

Paleo

Mitchel werd nieuwgierig en ging van start met dit dieet. Het basis principe is eten zoals onze verre voorvaderen. Je eet hierbij vooral vlees, groente, vetten, noten en fruit. Je vermijd granen, zuivel en al het produceerde voedsel.

In slechts 7 maanden tijd bereikte hij met dit dieet wat hij in die 12 jaar daarvoor niet had kunnen bereiken. Hij was zo enthousiast dat hij er een boek over schreef. Heel Nederland kreeg interesse in dit dieet. Hij werd bekend via de libelle, de volkskrant, Linda, Flair en Rtl4.

Mitchel van Duuren bij Rtl4

Hij was erg tevreden over dit dieet en was ervan overtuigd die zijn leven lang te volgen. Totdat hij kinderen kreeg…

Keto Revolutie

Keto Revolutie

Het opvoeden van drie kinderen, je relatie onderhouden, ondernemen, sociaal blijven doen en daarnaast ook nog Paleo blijven eten was veel. Hij merkte dat hij terugviel op kant en klare paleo maaltijden en snacks met teveel suiker, bijvoorbeeld gebaseerd op dadels.

Hij hoorde over het ketogeen dieet en de voordelen hiervan. Je bent met dit dieet namelijk niet alleen maar afhankelijk van voedsel, omdat je gemakkelijker je vetvoorraden in kunt zetten als energievoorziening.

Met dit dieet produceert je lever zuren die ketonen worden genoemd. Deze ketonen brengen allerlei gezondheidsvoordelen, zoals vetverlies, ontstekingsremmend en verbeterde hersenfunctie.

Ondanks dat hij van plan was nooit meer een boek te schrijven, was hij zo enthousiast over dit dieet dat hij opnieuw een boek schreef.

Supplementen en natuursteen

Naast de boeken over het Paleo en Keto dieet, verkoopt Mitchel van Duuren ook supplementen. Zoals magnesium, kurkuma, maar ook probiotica’s.

Als dit nog niet genoeg is heeft Mitchel van Duuren samen met een compagnon John van den Heuvel een bedrijf in natuursteen.

Hoe werd Mitchel van Duuren internet miljonair?

Zie hieronder een video van Mitchel in gesprek met Tony Loorbach over zijn internet carrière en hoe hij miljonair werd.

Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?

Mitchel van Duuren geeft veel van zijn leven prijs, juist om mensen te laten weten dat hij te vertrouwen is. Hij woont op Gran Canaria met zijn vrouw en drie kinderen. Hij geeft ook openlijk toe dat hij zich zorgen maakt over het verlies van het vertrouwen bij zijn Paleo klanten. Hij is open over zijn leven. En dat maakt hem menselijk.

Wij onderzochten zijn product de Keto Revolutie. Hierin retourneerde wij het product en dat werd super snel en heel vriendelijk afgehandeld. Het meest simpelste en vriendelijkste retourproces tot nu toe.

Dus is Mitchel van Duuren te vertrouwen? Op basis van alle informatie die wij hebben wel. En één ding staat als een paal boven water en dat is dat hij alleen bedrijven heeft voor producten waar hij zelf 100% in gelooft.

Zo ook de keto revolutie. Een dieet waarmee je zonder honger, snel gewicht kunt verliezen, maar wat ook tal van gezondheidsvoordelen heeft. Een interessant dieet, wat al 100 jaar oud is en zijn strepen heeft verdient. Nieuwsgierig?

Of lees onze review over dit product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *