Review: de Affiliate Marketing Revolutie. Van Jacko Meijaard. Een kritische recensie.

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Als je hier terecht bent gekomen, ben je aan het overwegen om de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te kopen. Je wilt weten of het voor jou kan werken. In deze kritische review vind je alle informatie hierover bij elkaar.

Stel je eens voor…stel je écht eens voor!

Je verdient €200 per dag.

Je kunt zelf je dag indelen.

Je bent geen loonslaaf meer!

Geen 9-5 baan meer.

Niet meer vragen wanneer je naar de tandarts mag.

Hoe zou je dat vinden?

Hoe zou je je dan voelen?

Klinkt dit te mooi om waar te zijn of is dit écht mogelijk? Wat moet je er dan voor doen? Lees snel verder.

Inhoudsopgave

Wie is die Jacko Meijaard?

Elke week een artikel plaatsen, zo simpel is het. Geef nooit op.

Jacko Meijaard

Om een product te leren kennen is het altijd goed om naar de persoon achter het product te kijken.

Jacko vond dit op 18-jarige leeftijd ( nu 10 jaar geleden) ook heel mooi klinken; vrijheid en passief inkomen. Hij wilde zo graag passief inkomen verdienen dat hij er veel voor opgaf. Hij stopte zijn studie, sloeg feestjes over en werkte aan zijn business.

Veel mensen in zijn omgeving vonden het een reis gedoemd te mislukken. Jacko hield vol en na drie maanden ontving hij zijn eerste commissie. Dit was voor hem de motivatie om door te gaan.

Inmiddels heeft hij zijn imperium uitgebouwd tot een business waar hij vele 10 duizenden euro per maand mee verdient. Ik zal je vertellen hoe hij dat heeft gedaan.

Jacko begon met een website over mobiele telefoons. Jacko leerde affiliate marketing helemaal op zijn eigen houtje en er waren geen programma’s zoals de Affiliate Marketing Revolutie. Niet veel mensen konden hem helpen.

Jacko had als doel om 250 euro per dag te verdienen. Hij haalde dit doel met alleen affiliate marketing, maar hij wilde meer.

Hij kreeg het idee om een videotraining op te zetten. Over deze videotraining later meer. Eerst vertel ik meer over hoe affiliate marketing precies werkt.

Affiliate Marketing – hoe werkt het?


Affiliate Marketing is producten aanprijzen van iemand anders. Als iemand een product koopt via jouw website ontvang je een commissie.

Dit kun je doen door artikelen te schrijven over een bepaald product of onderwerp en zo de lezer warm te maken voor dit product. Met een link die is gekoppeld aan jou account ontvang je commissie.

Jacko laat je in de cursus zien welke affiliate websites goed zijn. Je meldt je bijvoorbeeld aan bij Paypro en daar krijg je een klantnummer dat is gekoppeld aan jouw account. In de link zit dit klantnummer.

Zodra iemand op de link van jouw website klikt, blijft de verkoop aan jouw account gekoppeld. Het is zelfs zo dat 365 dagen na de eerst klik, een verkoop jou nog steeds commissie oplevert!

Good old Google


Nu ben je natuurlijk niet de enige Affiliate die dit doet. In Google wil je bovenaan de zoek pagina komen op zoekwoorden van toepassing op het product.

Hier wordt het wat lastiger. Google ‘rankt’ de websites op grootte en inhoud van het artikel. Zo werken gekopieerde artikelen niet en werkt het zelf tegen je. Je kunt het zo zien; Google beredeneert vanuit de bezoeker en wil de bezoeker geven wat hij zoekt.

Wat zoekt de bezoeker? Goede inhoud, nuttige informatie over het product of onderwerp. Dit lijkt misschien wat overweldigend in het begin, maar het zal je verbazen hoe gemakkelijk dit eigenlijk gaat. En oefening baart kunst.

Het grote voordeel van affiliate marketing is dat je niet met het product verbonden bent. Je hoeft dus geen fysiek product te verzenden, je hoeft geen klantenservice te verzorgen of klachten af te handelen.

Hier zit ook meteen het lastige, je moet een website zelf opzetten en steeds aanvullen, zodat hij in Google steeds hoger komt te staan. Dit kan soms even duren.

Voordat je passief inkomen kunt verdienen, moet je dus het werk doen. Maar zodra een website geld begint te generen, wordt het passief inkomen. Dan is het werk gedaan, maar blijft de website geld opbrengen.

Affiliate marketing in stappen


Stap 1: Bekijk de videotraining van Jacko

Stap 2: Kies een product dat je wilt promoten (kies iets waar je wat affiniteit mee hebt).

Stap 3: Maak een website. Jacko legt je dit stap voor stap uit.

Stap 4: Schrijf een artikel en zet je affiliate link in het artikel.

Stap 5: Plaats regelmatig nieuwe artikelen (kun je ook uitbesteden) op je website.

Stap 6: de commissie komt jouw kant op. (Voorbeeld fitplek. )

Is de Affiliate Marketing Revolutie te vertrouwen?


Veel mensen vragen zich af of de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is. Natuurlijk wil je voordat je een product koopt weten of je waar voor je geld krijgt.

Allereerst kan het helpen om te weten dat de persoon áchter het product te vertrouwen is. Je kunt Jacko een beetje beter leren kennen door zijn podcasts te beluisteren. (link podcast) Deze vond ik bijvoorbeeld erg leuk.

Daarnaast staat hij er bekend om elke dag online te zijn. Hij beantwoordt alle mails die hij ontvangt vaak binnen 4 uur.

Als je twijfelt over het product kun je ook een gratis proefversie uitproberen. Hierin kun je een beetje proeven aan het product en zien of je het wat vindt.

Nu de gratis proefversie proberen?

Klik hier!

Als je overgaat tot het kopen van het product, kun je na 30 dagen ook nog eens je geld terug krijgen als je niet tevreden bent.

Als dit je nog niet heeft overtuigd van de betrouwbaarheid, lees hieronder succesverhalen en dompers. Bij wie lukt het wel en bij wie niet.

Succesverhalen en dompers


We vinden de volgende succesverhalen:

  • Jan vertelt hoe hij in iets meer dan een jaar 100 verkopen per maand doet. Dankzij de duidelijke videotraining van Jacko, leerde hij snel om een website op te zetten. Als tip geeft hij mee, veel leren over de doelgroepen en leren hoe Google werkt.
  • Eric vertelt dat hij nu full-time Affiliate Marketeer is en uit 1 van zijn website 1500-2000 euro per maand haalt. Zijn tip; zorg dat je verschillende websites opbouwt.
  • Paco deelt dat hij in Januari €1.700 omzet had en in de eerste drie weken van juni al € 13.000. Zijn tip; investeer in jezelf, je bedrijf en de kennis die je niet hebt.

Affiliate Marketing is geen snelle weg naar financiële vrijheid. Er zijn veel mensen die beginnen, niet meteen resultaat zien en stoppen of opgeven. Volhouden en doorzetten is wel een vereiste.

Ben je geen persoon van de lange adem? Misschien is deze manier van online geld verdienen dan meer passend voor jou.

Wil je wel verder met affiliate marketing? Kan je je ergens in vastbijten en iets volhouden, lees dan snel verder over Marketheme. Dit kan helpen snel een goede website op te zetten.

Marketheme


Jacko heeft met zijn team Marketheme ontwikkeld die de beginnende affliate marketeer helpt om snel resultaten te boeken.

Het werkt gemakkelijk en is gebruiksvriendelijk. Het belangrijkste is dat het alle onderdelen bezit die een affiliate website nodig heeft.

Zo kan je snel een website opzetten en hoef je niet nog weken te besteden aan uitvogelen hoe je al deze onderdelen op een website krijgt. 

Om dit product te kunnen gebruiken betaal je maandelijks een vast bedrag.

10k Club


In de lente van 2019 zette Jacko de 10k club op. Hierin coacht en begeleidt hij mensen naar de 10.000 euro per maand. Als je na de Affiliate Marketing Revolutie behoefte hebt aan verdieping is er deze mogelijkheid.

In de 10k club helpt Jacko je ook met de juiste mindset om 10.000 euro per maand te gaan verdienen. Welke gewoonten zijn goed om in je leven te integreren om het beste uit jezelf en je business te halen.

Wat je nog niet over Jacko wist.


Uit zijn podcast begrijp ik dat hij meerdere keren zijn bedrijf InternetSuccesGids.nl wilde verkopen. Het was veel werk en kwam niet van de grond. Steeds deed hij het toch niet en kwam er weer een doorbraak.

Hij wil graag andere helpen hetzelfde te bereiken. Hij heeft volgehouden. Nu neemt het in populariteit toe. Het is niet voor het grote inkomen dat Jacko dit programma heeft, maar uit een behoefte andere te helpen.

Ongeveer 30% van zijn inkomsten komen uit InternetSuccesGids.nl, de rest uit affiliate marketing. Hij is dus zelf een doorgewinterde affiliate marketeer en verdient hier een hoop geld mee.

Wat je je misschien ook niet snel zou realiseren is dat de Affiliate Marketing Revolutie zelf een affiliate website is. Dus als je op de links klikt onder de video’s, verdient Jacko daar geld aan. Sniekie of slim?

Ik denk gewoon slim opgezet. En waarom niet? Het dient de cursist, die wordt namelijk meteen doorverwezen naar juiste website. En Jacko ís een affiliate marketeer, dus hij doet wat hij andere leert.

Kritische recensie


Wat mij persoonlijk tegenstaat is de stijl van de aankoop website. Het komt namelijk ‘pushy’ over. Ik heb gezien dat je daar doorheen moet prikken. Als je eenmaal aan de ‘andere’ kant bent en het product hebt gekocht, is het een heel prettig, solide en eerlijk product.

De kritische noot is dat Affiliate marketing echt niet voor iedereen is. Zo’n 9 van 10 mensen stoppen weer met Affiliate marketing laat Jacko in een van zijn podcasts weten. Op het moment dat het niet snel genoeg geld oplevert, geven zij het weer op.

Besef je dus goed dat je een nieuwe vaardigheid gaat leren en dat kost tijd. We zien graag snel resultaat met minimale inspanningen, maar dat is vaak niet realistisch.

Je kan het zien als een opleiding. Je leert een vaardigheid en daar moet je nog ervaring in opdoen. En áls het dan lukt, dan loopt het. Heb je het werk namelijk gedaan, dan kun je achterover gaan zitten! Dan wordt het passief inkomen.

Inhoud van Internet Succes Gids


Wat krijg je precies als je dit product koopt?

Forum

Een belangrijk onderdeel is het forum. Een club mensen bestaande uit beginners en verder gevorderde marketeers. Ook Jacko bevindt zich op het forum en reageert vaak op vragen.

Je kunt hier je vragen stellen en je successen delen. Daarnaast kun je er veel oude forum post’s vinden, met veel informatie.

Videotraining


De videotraining begint met Motivatie en Inspiratie en bestaat daarnaast uit meerdere modules.

Motivatie en Inspiratie

Module 1 – Starten met affiliate marketing

Module 2 – Je website inrichten

Module 3 – Hoog scoren in Google

Module 4 – Puntjes op de i

Module 5 – Geld met emails

Module 6 – Alles komt samen

Module 7 – Meten is weten

Elke module bestaat uit meerdere videos variërend van 4 minuten tot 30 minuten.

Vervolgens zijn er nog 6 Instructies van dezelfde tijdslengte.

Instructie 1 – Je website zonder Marketheme

Instructie 2 – WordPress goed instellen

Instructie 3 – Google is je vriend

Instructie 4 – Geld verdienen met je website

Instructie 5 – ” The money is in the list”

Instructie 6 – Leads scoren

Als laatste is er nog een losse module over teksten uitbesteden.

Zodra je je eerste website klaar hebt kun je dit bijvoorbeeld laten bekijken door je forumleden. Zij helpen je graag om te zien of je op de goede weg bent.

Dan voordat je het weet ben je affiliate marketeer! Met de cursus van Jacko heb je een compleet plaatje. Je krijgt niet alleen alle informatie die je nodig hebt om deze vaardigheid te leren. Je krijgt er ook een leden forum bij wat je enorm kan helpen.

Conclusie


Met deze betaalbare video training kun je vanuit huis de affiliate business opzetten. De cursus bestaat nu zo’n 5 jaar en groeit nog steeds. Het heeft al veel mensen geholpen affiliate websites op te zetten en hier een passief inkomen uit te genereren.

Het is niet voor iedereen weg gelegd, maar voor mensen die een passief inkomen willen opbouwen is dit een betrouwbare cursus.

Jacko is in deze review als een stabiele factor naar voren gekomen. Hij zit niet alleen al 10 jaar in het vak, hij heeft ook een solide groep opgebouwd die actief zijn op het forum. Hierdoor sta je er als beginnend marketeer niet alleen voor.

Hier vind je toegang tot de geheime kortingspagina van Jacko’s training.

Ja! Stuur mij naar de geheime kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *