Welkom bij Reviewpunt.nl

In deze afbeelding zie je producten die op het internet worden aangeboden.

De hoeveelheid online producten reist de pan uit. Van geld verdienen op het internet tot kookboeken, tot gitaarlessen op het internet.

Door de snel veranderende mogelijkheden op het internet kun je steeds meer doen. Bedrijven passen zich hierop aan. Dit is mooi voor consumenten, maar tegelijk kan het vinden van het juiste product lastig zijn. 

Het is onze missie om producten te evalueren en de beste aan te bevelen aan onze lezers. Wij doen het onderzoek en het harde werk, zodat het kiezen van het juiste product gemakkelijk wordt voor jou. 

Want door de bomen nog het bos zien is lastig. Vroeger ging je naar een winkel en kon je het product bekijken met je eigen ogen. Nu zie je het op een plaatje. 

Het grote voordeel van het internet is dat je de ervaring van anderen kan zien. Soms zijn deze helaas nep. Wij onderzoeken net zo lang totdat we zeker weten dat de ervaringen van anderen betrouwbaar zijn.

Wie wij zijn


Wij zijn mensen met een enorme nieuwsgierigheid die graag consumeren. Nieuwe producten ontdekten maakt ons enthousiast. 

We willen weten welk product het beste is en waarom. We duiken in producten om erachter te komen wat er goed of juist niet goed aan is. Onze passie om de beste te vinden. Daarnaast willen we jou zo goed mogelijk van dienst zijn en jouw vertrouwen te winnen. 

Hoe vinden wij het beste voor jou?


1) We beginnen bij onderzoek

We herkennen dat onze lezers individuen zijn en er is niet een ‘one size fits all’. In elke levensfase liggen nieuwe behoeften verscholen.

Ons doel is om producten te recenseren die past bij jouw unieke leven. We doen uitgebreid onderzoek, waarbij we historische trends bekijken, ervaringen van gebruikers analyseren en we proberen het product zelf uit. 

2) We krijgen input van de juiste mensen

Wij zijn niet in de experts in de producten die we recenseren. Wij zijn de schrijvers en onderzoekers op een missie die we serieus nemen. Dus we vragen mensen die expert zijn om ons te helpen. Daarnaast lezen we veel klantreviews om te ontdekken welke dingen we nog gemist hebben. 

3) We houden onze reviews up to date

Een goede review is nooit klaar. Ons onderzoek blijft doorgaan. we streven ernaar om onze inhoud te blijven herzien en nieuwe betere producten te blijven toevoegen. 

Ons bedrijf hangt op geloofwaardigheid en hoe bruikbaar de recensie is voor jou. We beloven dat we het verhaal van het product vertellen van wat wij hebben gevonden op zo’n manier dat het jouw tijd waar is. Zodat jij vindt wat je nodig hebt en verder kunt met je dag. 

Hoe wij geld verdienen


Reviewspunt.nl wordt ondersteund door lezers. Als jij op een link klikt van onze website en een product koopt, verdienen wij mogelijk een commissie. Dit is hoe wij ons bedrijf kunnen voortzetten en hoe wij geld verdienen.

Wij vinden dit een goede deal voor ons en voor jou. Als wij ons onderzoek voldoende gedaan hebben, hoef jij na aankoop van het product niet meer op onderzoek uit. Dat scheelt jou veel tijd en geld.  

In contact met ons


Hebben we iets onhandig aangepakt? Of hebben we iets heel goed gedaan? Heb je een vraag? We willen graag van jou horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *