Review: Trading Navigator Methode Review. Van Harm van Wijk. Durf jij het risico te nemen?

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
Op deze afbeelding zie je een verdrietig spaarvarken bij lage rentes.

De rente op een spaarrekening is tegenwoordig zo goed als nihil. Het is daarom slim om te overwegen een kapitaaltje op te bouwen door zelf te beleggen. Volgens Harm van Wijk kan je dit met de Trading Navigators methode kan je dit gemakkelijk ook zelf.

Misschien ben je al meer ervaren of juist een beginnend belegger. Wellicht wil je leren beleggen in aandelen? Of juist in fondsen. Misschien wil je graag beleggen zonder al teveel risico? Of heb je maar een klein bedrag om mee te beginnen?

Harm van Wijk claimt op al deze vragen een antwoord te hebben met zijn Trading Navigator Methode. In deze review lees je alles over deze cursus en of het zijn belofte waar kan maken.

Inhoudsopgave

De belofte van de Trading Navigator Methode

Succesvol beleggen zonder veel tijd te investeren of veel risico te lopen met behulp van eenvoudige en bewezen strategieën.

Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week.

Het product

De Trading Navigator Methode van Harm van Wijk claimt dus nogal wat. Zelfs als onervaren belegger kan je hier dus redelijk makkelijk geld mee verdienen. Ik ben benieuwd of Harm van Wijk deze claim ook waar kan maken.

Voordat ik deelneem bekijk ik eerst de gratis video training. Harm van Wijk geeft aan dat het ‘live’ is, maar dit is het overduidelijk niet. Desalniettemin is het een goede video en geeft het een indruk van wat de Trading Navigators Methode jou gaat leren.

Ik koop de Trading Navigators Methode met een speciale korting voor € 497.

Trading Navigator

De Trading Navigator is een applicatie (app) die je koppelt aan een beleggingsrekening (bijvoorbeeld Memex). Niet alle beleggingsrekeningen hebben de mogelijkheid om deze app te installeren.

Als alternatief kun je dit ook doen op bijvoorbeeld het platform Tradingview.nl. Hieraan kun je ook weer je beleggingsaccount aan koppelen.

De Trading Navigator app geeft je koop en verkoop signalen voor aandelen en opties, zodat je weet wanneer je moet kopen en verkopen. Deze methode sluit aan bij een trend volgende strategie. Dus als het aandeel stijgt koop je, begint hij te dalen, verkoop je. Zo zit je altijd in een stijgende lijn.

Op deze afbeelding zie je de Trading Navigators Methode.
Rode en groene pijlen indiceren koop en verkoop signalen

In het online gedeelte van Beleggen.com vind ik een ‘drie daagse training succesvol beleggen’, waarin het gebruik van de Trading Navigator wordt uitgelegd. En ook meer informatie over de bijpassende techniek; handelen op basis van het volgen van trends.

Het was wel even zoeken voordat ik dit gevonden had. In het leden gedeelte vind ik een grote schat aan video, documenten en te downloaden boeken. Ik mis hierin wel wat structuur.

Later zie ik dat een email heb ontvangen om me te begeleiden door het rijke aanbod aan informatie.

Online ledengedeelte

Als lid krijg je toegang tot een online ledendeel. Hierin kun je alle video’s bekijken, boeken downloaden, maar ook deelnemen aan het forum.

Op deze afbeelding zie het online leden gedeelte van de Trading Navigator methode.
Op deze afbeelding zie het online leden gedeelte van de Trading Navigator methode.

Bonussen

Zo ontvang ik een email met daarin informatie over alle bonussen. Hieronder een overzicht.

Bonus # 1 Telegram

Telegram Messenger is vergelijkbaar met Whatsapp, maar dan veiliger. Via dit systeem kun je ook de koop en verkoop signalen ontvangen.

Na het installeren van de Telegram app op mijn telefoon, werkt dit inderdaad goed. Ik krijg van Harm berichten over de koop of verkoop van aandelen. Ik zie ook dat hij net voor de grote keldering rondom Corona zijn cursisten heeft geadviseerd te verkopen.

Bonus # 2 – “6 weeks programma Succesvol Beleggen” 

In de 6 weekse training wordt aandacht besteed aan met welk doel je wilt beleggen en wat voor soort belegger je bent. Dit heeft namelijk invloed op het kiezen van een beleggingsstrategie.

Weel 1Harm legt uit waar je op moet letten als belegger en geeft meer achtergrond informatie.
Week 2Harm gaat dieper in op strategieën zoals Dogs of Dow en Divided Aristocrats.
Week 3Deze week gaat over opties – put en call opties
Week 4Trendindicator – ‘The trend is your friend until the end when it bends.’ De kracht van trends volgen.
Week 5Opties deel 2 Short Strangle – uitleg hoe je dit kunt opzetten en er je voordeel mee kan doen.
Week 6Covered strangle – hoe je opties kunt combineren met aandelen om je winst te maximaliseren.

Je kunt deze trainingen in je eigen tempo bekijken. Er hoeft niet steeds een week tussen te zitten. Wel stuurt Harm elke week een mail met de herinnering om een nieuw deel van de training te bekijken.

Bonus # 3 – “VIP lidmaatschap”

Dit Vip lidmaatschap komt met diverse extra bonussen, waaronder drie e-books:

Handleiding Geld verdienen met Opties”
“Handleiding Geld verdienen met Aandelen”
“Handleiding Geld verdienen met Speeders, Sprinters en Turbo’s

Bonus # 4 – 500 euro transactietegoed.

MeXeM is bereid om klanten van Beleggen.com 500 euro transactietegoed cadeau te doen.

Klanten die een rekening openen (en nog geen klant zijn bij MeXeM) mogen aan deze actie deelnemen.

Bonus # 5 Wekelijkse coaching

Als deelnemer aan de Trading Navigator Training, krijg je als bonus toegang tot de wekelijkse coaching sessies. Deze coaching vindt online plaats. 

Iedere maandag om 8 uur in de ochtend zal Harm van Wijk, exclusief voor deelnemers aan de Trading Navigator Methode, door de markt lopen op zoek naar koop- en verkoopsignalen van de Trading Navigator.

Je kunt hierdoor vertrouwt raken met het systeem van Trading Navigators. Nadat je wekelijks keer, op keer, op keer een bevestiging ziet van meer dan 100 aandelen wordt het steeds makkelijker om te vertrouwen op het systeem.

Aldus Harm van Wijk

Het is belangrijk om door de markt te lopen tussen vrijdagmiddag om 17:35 uur en maandagochtend 9 uur. Dan staan namelijk de koersen stil en zijn de weekkoersen op slot. Dat is de reden dat hij dit om 8:00 uur in de ochtend doet.

Als het tijdstip lastig is, kun je de coaching call later als een opname beluisteren.

Bonus # 6 Tiplijn

Binnen het leden gedeelte vind je een board waar experts hun transacties delen en deze bewaken. Ze melden hier hun koop en verkopen.

Tot zover een overzicht van alle bonussen. Het product, ondanks dat het wat structuur mist, is rijk in zijn aanbod. Harm van Wijk heeft een analytische manier van kijken naar de beurs. Hij baseert zijn keuzes op uit het verleden bewezen strategieën. Hij laat emotie hierbuiten, wat volgens hem altijd een slechte raadgever op de beurs is.

Meteen aan de slag met Trading Navigators?

Pak hier je korting

Maar doet dit product ook wat het zegt te doen; mensen aan succes helpen op de beurs? Lees hieronder de ervaringen.

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers? Zijn er klachten of negatieve ervaringen met dit product? Is de ervaring van gebruikers inderdaad dat ze maar 10 minuten per week kwijt zijn aan hun beleggingsinvesteringen? En hoe succesvol zijn deze mensen? We gaan op zoek.

Op de website van Harm van Wijk vinden we een aantal positieve ervaringen:

Ook op youtube vinden we al snel ervaringen van positieve deelnemers. Hierbij gaat het wel om iemand met al veel ervaring.

Ook komen we een aantal negatieve ervaringen tegen op een forum. Hierbij geven mensen aan dat ze de informatie niet helder genoeg vonden. Het ging hier vooral om beginnende beleggers.

Ook worden er wat problemen gemeld van mensen die gebruik wilde maken maken de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Na een eerste problematisch contact, werd het geld wel altijd terug betaald.

Helaas kunnen we geen ervaringen vinden over hoeveel tijd ze nu besteden aan het beleggen en hoe succesvol ze zijn geweest. In de beleggingswereld horen verliezen er ook bij, maar Harm van Wijk geeft aan dat zijn methode zonder veel risico is. Heb jij ervaringen met dit product? Deel het onder dit bericht!

Voor en nadelen

Nu we het product hebben onderzocht en ervaringen hebben bekeken, hieronder de voor en nadelen op een rij;

Op deze afbeelding zie je een 100% niet-goed-geld-terug-garantie symbool
  • De Trading Navigator – programma dat je precies vertelt wanneer te kopen en verkopen.
  • Wekelijke coaching – hierdoor leer je snel met de Trading Navigator om te gaan.
  • Veel materiaal beschikbaar – zowel video als geschreven.
  • Ook tips van andere experts – niet alleen van Harm, maar ook andere experts zijn betrokken bij dit netwerk
  • Telegram meldingen – hierdoor mis je nooit een koop of verkoop signaal.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie
  • Mist informatie voor beginners – de basis beginselen, zoals ' hoe beleg ik' mis ik in het pakket.
  • Weinig structuur in het materiaal – er mist een duidelijk overzicht in de grote hoeveelheid materiaal.
  • Geen snelle resulaten – handelen in aandelen of opties is iets voor langere termijn – beetje lange adem is dus wel vereist.

Tot zover het product en de ervaringen. Hieronder de conclusie van deze review.

Conclusie: Trading Navigators kopen of niet?

Het product van Harm van Wijk is een totaal pakket. Naast veel informatie en achtergrond over beleggen leert Harm van Wijk je met zijn analytische kijk hoe je kunt handelen in aandelen en opties.

Met zijn Trading Navigator wordt dit een uniek product op de markt. Je krijgt koop en verkoop signalen, zodat je altijd in de stijgende lijn van een aandeel of optie zit. Hierdoor ga je met de trend mee en is de kans op winsten groter.

Daarnaast is er veel hulp, zoals het forum van experts, de Telegram alerts, maar ook een wekelijkse coaching sessie om je up tot date te houden. Hiermee leer je ook steeds beter de signalen van de Trading Navigator te lezen.

Op de vraag of je kunt beleggen in 10 minuten per week, kunnen we beantwoorden dat het goed mogelijk is. Als je de techniek en het Trading Navigator goed kent, is het een kwestie van de signalen volgen. Dit zou niet meer tijd hoeven kosten. Natuurlijk gaat daar wel een tijdsinvestering aan vooraf.

Ben je beginnend belegger? Dan zou ik je wel aanraden wat basisinformatie van het web te halen. Harm is goed in het analyseren van de markt en kijkt er heel rationeel naar (wat juist belangrijk is bij beleggen), maar lijkt wat meer moeite te hebben met het duidelijk maken van de grondbeginselen. Ligt die basis er, dan is dit een product als geen ander. Wij raden het je aan.

Zelf de Trading Navigator Methode proberen?

Klik hier voor die grote korting 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *