Review MoneyTalks Community van Madelon Vos

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Nadat Madelon Vos meer dan 10.000 cursisten alles leerde over Bitcoin, cryptocurrencies en traden, begon ze het zeer succesvolle MoneyTalks Community platvorm. Een plek waar gelijkgestemde samenkomen, zodat iedereen een zo’n hoog mogelijk rendement kan behalen.

Pas in november 2020 gestart, nu al 1000 leden! Dat is een enorme groei en zegt veel over de mogelijke potentie van deze community!

Maar hoe werkt dit precies? En hoe doe je hier optimaal je voordeel mee?

Wij zochten het voor je uit.

Inhoudsopgave

Aanmelden bij MoneyTalks Community

Om je aan te melden ga je in eerste instantie naar de website van Madelon, waar je voor 1 euro de community een week lang kan uitproberen. Je kunt deze euro betalen via Ideal, Creditcard, Bancontant of sofort banking. Mocht je het na die 7 dagen toch niks vinden, kun je het op elk moment opzeggen. Na die 7 dagen kost dit lidmaatschap je €29,95 per maand.

Na de betaling doorloop je nog 3 stappen. Hierbij maak je een Discord account aan. Dit is voor vele onbekend. Dit komt omdat Discord eigenlijk een platvorm voor gamers is, maar ook perfect is voor het delen van spraak, tekst en video. Hierdoor leent het zich zeer goed voor de MoneyTalks Community van Madelon Vos.

Over je je precies aanmeld bij Discord en hoe dit koppelt aan de community legt Madelon je zelf uit in een instructievideo. Een kind kan de was doen. Kom je er toch niet uit? Dan staat het team van Madelon paraat om je te helpen.

Hoe ziet de community eruit?

Hieronder een sneak peak van de community. Rechts zie je de Bitcoin en Ethereum koers en daaronder wie er online is. Links zie je de verschillende onderwerpen of kanalen. In het bitcoin-only kanaal vind je bijvoorbeeld alle laatste updates over Bitcoin, maar ook een link naar Madelon haar laatste technische analyse.

Huisregels

De huisregels van de community zien er goed uit. Ze gaan over hoe je communiceert en bijvoorbeeld dat er ruimte moet zijn om te leren. Dat je geen fake-news mag verspreiden over een munt, maar ook dat je nadenkt over hoeveel je over jezelf wilt delen.

Madelon wil een hiermee een veilige plek creëren voor mensen om hun vragen te stellen of bijvoorbeeld hun eerste technische analyses te delen.

Wat biedt de MoneyTalks community jou?

De community is actief. Madelon post zelf meerdere keren per dag op het forum en deelt haar laatste technische analyses. Daarnaast staan de kanalen vol met tips over goede podcasts, artikelen en is er een beginners kanaal.

Met deze community vind je niet alleen gelijkgestemde, maar leer je dus ook een hoop. Ben je zelf al verder gevorderd? Dan kun je andere ondersteunen met jouw kennis, maar er zijn ook weer ervaren analysten die jou weer iets kunnen leren. Madelon wil dit platvorm uitbouwen tot een plek met meer experts, zodat iedereen samen kan leren en gelijk gestemde kan leren kennen.

Wil je bijvoorbeeld investeren in nieuwe coins (icu’s), maar weet je niet of het goede zet is, kun je dat hier verifiëren. Je wordt gestimuleerd niet op 1 bron af te gaan, maar verschillende bronnen te onderzoeken. Ook deze bronnen kun je hier bespreken en de mening van andere hierover polsen. Twee weten immers meer dan 1 en dat is ook precies de kracht van deze community. Het maakt jou investeringen slimmer.

Daarnaast is het doel van de Moneytalks community om jou te begeleiden in het opbouwen van een stabiele portefeuille. Zodat je ook rust ervaart als er forse koersbewegingen zijn.

Over welke onderwerpen wordt er gesproken bij MoneyTalks?

Hieronder een overzicht van alle verschillende kanalen op de community. Elk kanaal is rijkelijk gevuld met posts, tips, technische analyse en video’s.

Op enkele kanalen ga ik iets dieper in.

Technische analyse

De specialiteit van Madelon; de technische analyse. Ongeveer om de dag plaatst Madelon een Technische Analyse met uitleg erbij. Soms maakt ze zelfs een begeleidend filmpje om je mee te nemen. Enige kennis is hiervoor wel vereist. Heb je dit nog niet, kun je een cursus van Madelon overwegen. We schreven er ook een review over.

Naast Madelon plaatsen ook andere mensen technische analyses. Je kunt gemakkelijk zien welke rollen die persoon heeft, zoals member, admin of analist. Hiermee kun je dan zelf de waarde van de technische analyse inschatten.

Bitcoin en Altcoins only

Twee kanalen die enkel gaan over Bitcoin of Altcoins. Hierdoor kun je filteren. Of ervoor kiezen in de zee van informatie je ergens specifiek op te richten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws is erg belangrijk als het gaat om handelen in cryptocurrencies. Hierdoor ga je voorlopen op de massa. Je leert hiermee wanneer een goed moment is om te kopen of verkopen om zo het maximale uit je investering te halen.

Goud – zilver

Spreiden is de gouden tip van Madelon om je geld veilig te stellen. Valt er 1 weg, staat een ander nog wel overeind. Goud en edelmetalen zijn van oudsher solide om in te investeren. Maar de laatste tijd stijgt de waarde van goud en edelmetalen aanzienlijk. Om de boot niet te missen en makkelijk op de hoogte te blijven, kun je bij dit kanaal je hart ophalen.

Beginnerskanaal

Wat deze community erg toegankelijk maakt is dat er veel ruimte wordt gegeven voor mensen die nog aan het leren zijn. Er is hiervoor zelfs een beginners kanaal opgezet, waar je ook de vragen en antwoorden van andere leden kan lezen. Hierdoor leer je misschien wel een antwoord op een vraag die je nog niet eens gesteld had.

Na enkele dagen lidmaatschap ontvang ik een email van Madelon. Ze schrijft dat het niveau misschien wel hoog is, maar dat ik vooral al vragen moet stellen. Domme vragen bestaan niet. Dit onderstreept het gevoel wat we al kregen; Madelon wil zowel beginners als gevorderde op een hoger niveau tillen.

MoneyTalks Community Boardroom call

Elke week vind er een boardroom call plaats. In deze call wordt samen met de community ingegaan op actualiteiten. Zoals hoe het zit met Elon Musk die 10% van zijn Bitcoin weer verkoopt nadat hij net is ingestapt. Maar ook vragen als: Hoe kun je het beste Bitcoins kopen? Kun je een Bitcoin rekening voor een kind starten? Of waar je op moet letten als je wil investeren in nieuwe munten.

Wat opvalt is dat de kwaliteit erg hoog is. De antwoorden zijn uitgebreid en verdiepend. Naast Madelon zelf, zijn er verschillende experts aanwezig die vragen beantwoorden en daarnaast delen ze hun visie. Er worden eerder gestelde vragen beantwoord, maar je kunt ook direct een vraag stellen.

Maandelijke Q & A

Elke maand krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts en Madelon zelf. Via een video call worden de vragen van alle deelnemers beantwoord, waardoor jij ook weer leert van de vragen van anderen.

Heb ik iets aan deze community?

Om op de hoogte te blijven van alle laatste updates, maar ook om de zin van de onzin te scheiden kun je veel hebben aan deze community. Je ontmoet er beginners, gevorderde en experts. Hierdoor kun je je kennis checken en bij blijven. Je kunt jezelf verder ontwikkelen in het doen van technische analyses en jezelf scherp houden. Allen belangrijk in de wereld van investeren en handelen.

Om verbonden te zijn met zoveel andere investeerders en handelaren geeft dit jou een bron van veel waardevolle kennis. Voor zowel de ervaren als de beginner is dit platvorm interessant. Heb je bijvoorbeeld een dringende vraag, is er altijd wel iemand online om je een antwoord te geven.

Denk je na die 7 dagen dit is hem niet voor mij, ben je euro armer, maar een ervaring rijker. Je kunt je gemakkelijk afmelden via je account op de website van Madelon.

Goede prijs kwaliteit verhouding?

De prijs van het platvorm is €29.99 per maand. Onze analyse van de community is dat je er veel voor terug krijgt. Wil je effectief handelen? Dan is de mening van een groep gelijkgestemde een belangrijke bron. Daarnaast kun je er veel leren, heb je de wekelijkse boardroom calls en kun je snel antwoord krijgen op een vraag je zelf heb.

Wij zien een actieve snel groeiende community die veel te bieden heeft.

Maar of dit echt bij jou past, zul je voor jezelf moeten beslissen. Voor slechts een euro kun je dit onderzoeken. Wie niet waagt, wie niet wint…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *