In 4 stappen de baas over jouw acne. Werkt deze methode echt?

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Op deze afbeelding zie een vrouw met acne.

Wordt je geplaagd door puistjes, mee-eters en acne? Een huid die vaak rood ziet en nooit wil kalmeren? Of heb je gewoon veel last van veel acne, pukkels en puistjes?

Ben je op zoek naar een blijvende oplossing? Mirthe (19) en Joop (38) hebben een boek op markt gebracht die je blijvend van acne kan afhelpen. Ze bieden je hierbij een 4-stappen methode aan die je kunt toepassen.

Dit brengt je een

 • Een permanent gave huid.
 • Je wordt nooit meer wakker op een belangrijke dag met een pukkel.
 • Zelfverzekerder gevoel in een leven zonder pukkels.
 • Geen pijnlijke plekken meer op je huid.

Dit klinkt allemaal fantastisch, maar kan het ook echt? Kan deze methode je blijvend helemaal vrij maken van puistjes en acne? Onze nieuwsgierigheid is gewekt en we onderzochten het voor jou.

Inhoudsopgave

De belofte van in 4 stappen de baas over jouw acne.

Nooit meer last van puistjes en acne

Mirthe (19) en Joop (38)

Een mooie belofte. We zijn benieuwd of ze dit waar kunnen maken.

Het e-book

Ik schaf het e-book aan met een (tijdelijke) korting voor €19. Binnen enkele minuten ontvang ik in de mail een email met het e-book. Het lijkt in eerste instantie een mail van de betaling, maar onderin vind ik het e-book.

Het boek in 4 stappen de baas over jouw acne.

Op deze afbeelding zie je beste manier om van je acne af te komen.

Het e-boek bestaat uit 44 bladzijden. Het is goed geschreven en het leest gemakkelijk weg.

Na de inleiding gaat worden een aantal fabels en feiten besproken. Zoals slechte hygiëne veroorzaakt acne (fabel) en stress heeft invloed op acne (feit). Het is goed om hierbij stil te staan, want soms heb je overtuigingen die niet blijken te kloppen.

Vervolgens ontvang je 10 tips. Bijvoorbeeld dat je puistjes niet moet uitknijpen, omdat het talg de huid uit en weer in duwt waardoor meer irritatie ontstaat. Of stoom je huid om deze te reinigen. Ook ze geven een tip voor een wondermiddel, welke ik niet zal verklappen (het is niet benzoylperoxide 😉).

Deze tips zijn erg goed, want deze nieuwe mindset heb je nodig voor minder acne.

Dé methode

Vervolgens wordt de methode in 4 stappen uitgelegd. Ik ga deze methode hier niet onthullen, maar er wordt duidelijk omschreven wat de stappen inhouden en hoe je dit doet. Heel helder en haalbaar.

Er wordt duidelijk aangeven dat deze methode je niet de volgende dag van je acne afhelpt, maar dat het wat tijd nodig heeft. Dit is dus goed om rekening mee te houden.

Voedingsschema

Het volgende onderdeel in het boek gaat over voeding en acne. Wat moet je hierbij wel en wat juist niet doen. Tot slot geeft het je een voedingsadvies. Dit bestaat uit een voorbeeld menu van ochtend tot en met avond snack.

Dagschema

Het boek geeft je een duidelijke ochtend en avond routine voor je huid. Dit gaat volgens de 4 stappen van de methode. Deze stappen zijn aangepast voor wat goed is voor je huid in ochtend en wat in de avond.

Op deze afbeelding zie je een vrouw met een gave huid.

Hoe voorkom je acne?

Tot slot geeft dit boek je 10 waardevolle tips om die gave huid te behouden.

Concluderend zien we dat dit boek:

 • je oude overtuigingen aanpakt,
 • je helpt bij een juiste mindset,
 • je een methode geeft om van je acne af te komen,
 • je helpt met het juiste dieet voor een gave huid,
 • je helpt herhaling te voorkomen.

Een mooi totaal pakket voor het echt aanpakken acne. Nu we hebben gezien dat dit een mooi product is, zijn we benieuwd naar de ervaringen van gebruikers. Is hun acne echt verdwenen met deze methode?

Positieve ervaringen

Op de website van in 4 stappen de baas over jouw acne komen we de volgende ervaringen tegen.

Eindelijk!

Enorm veel geprobeerd, maar ik wist het op een gegeven moment echt ff niet meer. Iedereen zegt iets anders, op internet lees je veel verschillende manieren, dus ik bleef van alles proberen. Na vele manieren te hebben geprobeerd heb ik eindelijk houvast gevonden in een eerlijke en succesvolle methode. Heel fijn om één duidelijke aanpak aan te houden en hier succes mee te boeken!

Marja (17), Klundert

Puisten zijn echt verleden tijd

Ik ben stap voor stap begonnen met jullie methode en bizar hoeveel resultaat dit heeft gegeven, nauwelijks nog last van puistjes! TOP! Nu ook al 8 maanden geen last gehad van terugkerende acne. Het is best even doorzetten, maar het is het meer dan waard!

Jay (31), Utrecht

Eerlijk gezegd schaamde ik mij enorm voor mijn acne. Ik wist wel dat het onzin is om je hiervoor te schamen, maar ik voelde me toch best bekeken. Dankzij dit ebook écht begrepen hoe het komt, hoe ik ervan af ben gekomen en het nooit meer terugkomt. Lifechanging geweest. Dank dank dank 🙂

Johanne (22), Almelo

De ervaringen laten zien dat ze voor deze methode gekozen hebben en ermee door zijn gegaan. Er zijn vele middelen en methoden. Het is daardoor verleidelijk om van methode naar methode te hoppen. Als je voor de 4 stappen methode kiest is het goed om dit ook vol te houden.

Helaas vinden we op het web of sociale media geen andere positieve ervaringen met dit product.

Negatieve ervaringen

We speurden het web af naar negatieve ervaringen met in 4 stappen de baas over jouw acne. We speurden websites, social media en forums af. We konden geen negatieve ervaringen vinden.

Dit betekent niet dat ze er niet zijn. Heb jij slechte ervaringen met dit product? We horen het graag, laat een bericht achter onderaan dit artikel.

Andere verkopers op de markt

Voordat je een product koopt, kan het soms helpen ook naar andere spelers op de markt te kijken. Op deze manier ontdek wat er werkelijk bij je past en kun je achter je keuze staan.

Gratis informatie over acne

Op het internet zijn verschillende bronnen niet eenduidig zijn over de oorzaken van acne. Zo zegt huisarts.nl dat er geen relatie is tussen voeding en acne.

In deze afbeelding zie je laptop, een notitieboekje en een espresso. Ter illustratie van informatie op het internet over acne.

Dit lijkt wel heel kort door de bocht en gebaseerd op oud onderzoek. Op een andere website vonden we namelijk een overzicht van wetenschappelijk onderzoek op dit gebied, waarin een relatie tussen voeding en acne wel degelijk lijkt te bestaan.

Hoewel huisarts.nl overkomt als een onafhankelijke website, lijkt hun onderzoek naar hun uitspraken erg mager (en er is veel reclame 🤔)

Op het internet is ook gratis informatie beschikbaar over puistjes en hoe je ervan af komt. Het zijn goede tips, maar biedt geen volledig pakket zoals de 4 stappen methode.

In tegenstelling tot informatie beschikbaar op het internet geeft dit product je een totaalpakket. Waarbij je je oude overtuigingen, een juiste mindset, een stappenplan, je voeding en acne voorkomen allemaal aanpakt.

We kunnen op het internet niet een andere methode vinden die zo’n totaal pakket aanbied waarmee je thuis je acne kunt aanpakken.

Behandeling

Acne kun je ook laten behandelen, bijvoorbeeld door een schoonheidsspecialist. Een praktijk in Amsterdam biedt bijvoorbeeld tal van behandelingen zoals een dieptereiniging van 75 minuten. Dit kost €79 per behandeling. Naast de behandeling geeft het je geen methode om blijvend van de acne af te komen.

Je zult deze behandeling dus steeds opnieuw moeten ondergaan, omdat je de onderliggende oorzaak niet aanpakt.

Kiezen voor een bepaald product

Je kunt ook kiezen om een bepaald product te kopen in de strijd tegen acne. Dit kan je zeker helpen bij de bestrijding, maar hier geld hetzelfde probleem als eerder benoemd. Wil je blijvend van je acne afkomen, lijkt een totaalpakket meer kans van slagen te hebben.

Concluderend zien we dat de andere verkopers op de markt wel steeds een deel van jouw acne probleem oplossen, maar als je niet alle oorzaken aanpakt, blijven die pukkels komen. Daarom heeft zo’n totaal pakket meer kans van slagen. Het beste is altijd om te kijken wat er bij jouw past.

Tot zover andere verkopers. En hoe zit het met de prijs voor dit product?

Prijs kwaliteit verhouding

Op deze afbeelding zie je een foto van puzzelstukjes met daarop de woorden price en value.

Dit e-book is te koop voor €39, nu met een (tijdelijke) korting voor €19.

Is dit een goede prijs kwaliteit verhouding?

Als we naar het product kijken, krijg je veel informatie. De informatie bevat een totaal pakket, waarbij je zowel je overtuigingen, als je mindset, als je routines als je voeding aanpakt.

Zodra je deze informatie inzet in je leven kan dit je voor een vrij laag bedrag van je acne afhelpen. Dit maakt de prijs kwaliteit verhouding goed.

Wanneer we kijken naar ervaringen is de kwaliteit moeilijk na te gaan. Er zijn niet zoveel ervaringen beschikbaar, waardoor de werking ervan niet ondersteunt wordt. Echter, er zijn geen negatieve ervaringen. Dus dat is positief.

Als we de originele prijs nemen, zien we dat je veel krijgt. In vergelijking met behandeling (kosten per behandeling €79) of de gratis informatie, blinkt dit product uit door zijn volledigheid. Het bied je een methode die je structureel van je acne af kan helpen.

Nu we het product uitvoerig hebben bekeken, zetten we de voor-en nadelen voor je op een rij.

Voor- en nadelen

Hieronder alle voor en nadelen op een rij.

 • Compleet pakket – anti acne lifestyle
 • Prettig product – gemakkelijk te lezen
 • Haalbare methode – de stappen zijn toepasbaar
 • Een acne vrij leven
 • Je moet je denkwijze aanpassen – dit vergt motivatie
 • Je zult het zelf moeten doen – dit vraagt doorzettingsvermogen

Tot zover de voor- en nadelen. Hiermee komen we ook aan het eind van de product review. Hieronder de conclusie.

In 4 stappen de baas over jouw acne kopen of niet?

Op deze afbeelding zie je beste manier om van je acne af te komen.

Voor de conclusie gaan we terug naar de belofte van dit product. Deze was behoorlijk gedurfd. Het product claimt dat je nooit meer last hebt van puistjes of acne. Is dit de beste manier om van je puistjes af te komen?

We kijken eerst nog even naar het product. Het e-book biedt je een 4 stappen methode aan waarmee je van puistjes af kunt komen. Daarnaast daagt het je oude overtuigingen uit en biedt het je de juiste mindset om met puistjes en acne om te gaan.

Ook biedt het je een voedingsschema om je huid nog sneller weer gaaf te krijgen. Tot slot een aanvullende mindset om jouw toekomst acne vrij te houden.

De prijs van dit e-book is met de tijdelijke korting uitzonderlijk laag

Terug naar de claim. Door het gebrek aan voldoende ervaringen kan dit niet goed beoordeeld worden. Heb jij ervaringen met dit product? Wij horen het graag.

Toch raden we dit e-book wel aan. Het fijne aan dit product is namelijk dat je niet zelf hoeft uit te vogelen wat je moet doen. Je hoeft niet allemaal informatie overal vandaan te halen en zelf je routines hierop aan te passen. Dit product biedt je een solide methode aan. Als je een duidelijk plan hebt geeft dit rust. Ook kun je het beter volhouden.

Is dit de beste manier om van je puistjes af te komen? Probeer het uit en stuur ons je ervaringen!

Zelf in 4 stappen de baas over jouw acne proberen?

bekijk hier actuele korting

Heb je een vraag? Hebben we iets onhandig aangepakt? Of hebben we iets heel goed gedaan? We willen graag van jou horen😊 ! Laat hieronder je reactie achter.

Even geen tijd om onze hele beoordeling door te lezen, of wil je toch nog even een samenvatting van onze bevinden tot je nemen? Hier onder volgt de score die wij in 4 stappen de baas over jouw acne hebben gegeven.

In 4 stappen de baas over jouw acne
In 4 stappen de baas over jouw acne

Beoordeling door Renee,

27 jun 2020
4

Het e-book in 4 stappen de baas over jouw acne biedt een complete oplossing voor iemand die worstelt met acne. Je bekijkt je overtuigingen. Ook krijg je een goede anti acne mindset. Je ontvang je de 4 stappen-methode. Daarnaast  leert welke voeding een gave huid ondersteund en je leert de manier hoe je acne voorkomt. Met dit product komt die gave huid werkelijk dichterbij. Wel zul je zelf de discipline moeten opbrengen om het toe te passen in je leven. Er zijn momenteel nog niet veel reviews van gebruikers van dit product. Hierdoor kunnen we de claim onvoldoende onderzoeken. Daarom geven we 4 sterren en niet de volledige 5 sterren. Overigens zullen de schrijvers van het boek de nieuwste informatie steeds toevoegen, waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Dit houdt je scherp om naar je mindset te blijven kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *