Review: Gitaarles van Koen. Is dit de perfecte beginners cursus?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
In deze afbeelding zie je een man die gitaar speelt.

Als jij deze review leest, ken je Gitaarles van Koen waarschijnlijk al, maar twijfel je nog ergens over. Kan het online? Ben ik niet te oud? Of heb je het al vaak uitgesteld, maar wil je nu echt aan de slag.

Steeds meer online producten doemen op met de bewering dat ze je online kunnen leren spelen. Maar kan dit echt? Online gitaarles voor beginners. Wij onderzochten het voor jou.

Inhoudsopgave

De belofte van Gitaarles van Koen

Samen met vrienden bij het kampvuur en jij speelt gitaar. Het ultieme zomergevoel. Dit kun je snel en goed bereiken volgens Koen. Met deze cursus voor beginners:

“Geef na 22 lessen je eerste gitaar concert!”

Maak de juiste start op je gitaar met de basiscursus

Na het afronden van de cursus kan je dus al behoorlijk spelen! Van beginner naar gitarist! Dat klinkt veelbelovend, maar kan het ook? Om meer inzicht te krijgen in het product, nemen we een kijkje bij de online lessen van Koen.

Gitaarles voor beginners

Ik schaf het product aan voor €67 met een speciale korting (link onderaan voor dezelfde korting). Het product is heel overzichtelijk vorm gegeven. Het bestaat uit twee onderdelen: het forum en de lessen.

Forum

Via een email ontvang je toegang tot het leden gedeelte. Je komt hier meteen binnen op het forum. Andere cursisten en Koen schrijven hier van alles. De gesprekken zijn verdeeld in verschillende onderwerpen. Zo is er een onderwerp ‘challanges’ waarbij cursisten elkaar uitdagen om bijvoorbeeld een liedje te kunnen spelen.

Daarnaast is er een leuk onderwerp dat heet ‘zaterdag’. Elke zaterdag schrijft Koen hier iets op. Nu met de Corona lock-down schrijft hij over hoe hij zijn dagen vult. Je kunt hier als cursist je voortgang vertellen en je eventuele worstelingen delen.

De Lessen

In het cursus gedeelte heb je toegang tot de basiscursus voor beginners. Ik kan alleen bij de eerste les, zodat ik er niet te snel doorheen ga. De les bestaat uit verschillende video’s waarin Koen je de beginselen van het gitaarspelen leert. Hij heeft zelf een slechte ervaring gehad met het verkeerd aanleren van de basis. Daarom wil hij dit jou goed aanleren.

De video’s zijn niet te lang en hij vertelt het helder en duidelijk. Ik voel me in de dit product zeer prettig, omdat het zo overzichtelijk is (dit is helaas ook weleens anders).

Facebook

Naast het forum en de lessen is er ook een facebook groep. Hierop kun je veel ervaringen lezen en alle laatste updates vinden.

Meteen al aan de slag met gitaarles van Koen?

Ja! Ik wil gitaar leren spelen

Nu je al veel weet over het product, bekijken we de ervaringen van anderen.

Positieve ervaringen

We hebben nu gezien dat het product goed en zeer prettig in elkaar zit. Maar vinden andere dit ook? Wat zijn de ervaringen van andere cursisten? Op zijn website vinden we velen positieve ervaringen. Een greep hieruit:

De lessen van Koen heb ik als zeer prettig ervaren. Het is mogelijk in 22 weken gitaar te kunnen spelen. Het lijkt in eerste instantie best lang maar voor je het weet zijn de 22 weken zo voorbij. Wat ik erg prettig vond is de persoonlijke begeleiding van Koen.

Koen dank voor de informatieve, inspirerende en bovenal leuke cursus ik heb er een fantastische hobby bij!

Dijon

Ik had hiervoor nog nooit van gitaarlesvankoen gehoord en was best sceptisch. Ik dacht niet dat het mogelijk was gitaar te leren spelen via internet. Maar ja, een gegeven paard…. Gelukkig heb ik het helemaal mis gehad!

Ik hoop dat Koen vervolgcursussen blijft door-ontwikkelen! Koen, bedankt voor je inspiratie!

Jan

Helder materiaal waar je als beginner enorm profijt van hebt. Koen neemt alles in duidelijke stappen met je door

Jasper de Vries – Radio 2

Negatieve ervaringen

Op de website van een verkoper, worden natuurlijk geen negatieve ervaringen geplaatst. We speurde het web af naar negatieve ervaringen met dit product. Zonder succes. Er is geen forum of iets te vinden waarbij mensen klagen over het product.

Prijs-kwaliteit verhouding

We beoordelen de prijs-kwaliteit verhouding als zeer gunstig. Met de huidige korting kun je dit product kopen voor 67 euro. Voor een beginnerscursus kun je voor dit lage bedrag onbeperkt aan de slag. Vooral het heldere duidelijke materiaal en het verlangen van Koen om jou een goede basis te geven voegen toe aan de kwaliteit.

Ook zien we dat anderen die ervaring hebben met dit product het positief beoordelen. Dit draagt positief bij aan de prijs-kwaliteit verhouding.

Tot zover het product. Hieronder zetten we de nog de voor- en nadelen op een rij.

Voor- en nadelen

Hieronder alle voor en nadelen op een rij.

  • Beginnerscursus geschikt voor zowel kinderen, volwassen als ouderen.
  • Koen is zelf heel actief en beschikbaar voor vragen.
  • Goede prijs kwaliteit verhouding.
  • Video's kun je vaker afspelen.
  • Zonder afspraak met muziekdocent, maar in je eigen tijd.
  • Je moet zelf de motivatie opbrengen.
  • Geen fysieke docent aanwezig.

Gitaarles van Koen kopen of niet?

Niet vaak komen we zo’n prettig product tegen. Er is eigenlijk weinig op aan te merken! Ben je op zoek naar een online beginnerscursus, is dit een heel goed product.

In 22 lessen leer je zelf spelen én leer je een goede solide basis. Daarna kun je je vaardigheden eventueel uitbreiden met vervolgcursussen. Het actieve forum voegt hieraan toe dat je je verbonden voelt en je successen en worstelingen kunt delen.

Door de huidige korting, biedt Koen momenteel de laagste aankoopprijs en krijg je onbeperkt toegang. Daarnaast ( en dit is het belangrijkste 😉 )de kwaliteit van de lessen en het materiaal is uitstekend.

Raden wij jou dit product aan? Zeker! Speel jij na 22 lessen een gitaarconcert? Wij denken van wel. Als je besluit dit product te kopen, wensen wij jou veel speelplezier! Het is wat ons betreft de beste keuze!

Zelf Gitaarles van Koen proberen?

direct naar kortingspagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *