E-cursus Nooit meer zorgen of stress REVIEW. Van Frank de Moei

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
In deze afbeelding zie je het product de e-cursus nooit meer zorgen of stress

Is de e-cursus nooit meer zorgen of stress iets voor jou?

Kom je werkelijk van je zorgen en stress af?

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Is deze cursus jouw geld waard?

Wij testten en onderzochten deze e-cursus voor jou.

Heb je even geen tijd om het hele artikel te lezen? Lees hieronder direct de korte samenvatting.

Inhoudsopgave

Korte samenvatting

Deze cursus belooft Innerlijke rust, positiever denken, minder zorgen en meer vertrouwen.

Wij hebben de e-cursus zelf gevolgd. We leerden zorgen te herkennen en hoe je deze verandert in positieve gedachten. Een krachtige vaardigheid die wij ons leven meenemen.

Ervaring van anderen

Andere cursisten hadden soortgelijke ervaringen. Ze keken uit naar de emails. Piekerde minder. Vonden de praktische opdrachten prettig. Gingen positiever denken. Waren zich bewust van zorgen. Cursisten ervaren succes en geluk.

Prijs kwaliteit

De prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig

Conclusie

Elk mens ervaart wel stress en zorgen. Deze e-cursus kan jou een uitweg bieden uit de stress. Je leert positiever denken en gelukkiger in het leven te staan. Na het volgen en toepassen van deze cursus loop je drie stappen vooruit op anderen. Waar zij zich laten tegenhouden door zorgen en stress, weet jij hieruit te blijven.

Ja! Ik neem vandaag de eerste stap naar een positiever leven.

Bestel direct met korting

Lees hieronder de hele review.

De belofte van de e-cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’

 1. Innerlijke rust
 2. Positiever denken
 3. Minder zorgen
 4. Meer vertrouwen

Een mooie belofte. En wie wil dit niet? Maar kan hij dit ook waarmaken? Om dit te bekijken eerst over de maker van de cursus; Frank de Moei. Daarna duiken we dieper die belofte in.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei begon in een heel andere carrière; namelijk als IT-manager. Hiervoor emigreerde hij naar Italie op zijn 21ste, terwijl hij geen ervaring had! Zowel niet met management als met IT. Hij worstelde 8 maanden en het lukte hem om de taal te leren en alles te leren over IT-management.

Een krachtig verhaal, waarbij hij doorzettingsvermogen benoemt als een belangrijke vaardigheid om je doel te behalen.

Toen hij 30 jaar was realiseerde hij zich dat hij niet bijzonder gelukkig of succesvol was. Door een seminar leerde hij dat alleen híjzelf hier iets aan kon doen.

Hij realiseerde zich dat:

‘Ik kan alles veranderen wat ik wil. Ik kan alles bereiken dat ik wil. Dat kan ik als ik zelf verander. Als ik verander, dan verandert alles voor mij.’

Hij besteedde de volgende 15 jaar aan zelfontwikkeling en hij wist intuïtief dat hij innerlijke rust, succes en geluk ook echt kon krijgen. Door te werken aan zichzelf.

Hij ging werken als coach en trainer in deze onderwerpen en ontwikkelde zo ook de online trainingen over stress en andere soortgelijke onderwerpen.

Wat andere van Frank vinden.

In onze zoektocht kwamen we ook een paar leuke omschrijvingen tegen over Frank. Hiermee krijg een beetje een beeld van hem. Dit komt van de Linkedin pagina van Frank:

Wat ik met name bewonder in Frank zijn z'n sociale vaardigheden en z'n psychologische inzicht en ideeën. In een aantal veeleisende projecten met een zware deadline heb ik Frank onvermoeibaar zien werken zonder aan kwaliteit of goed humeur ook maar een beetje in te boeten. Frank en ik zijn vrienden geworden en ik kan hem persoonlijk aanbevelen als trainer of coach.

linked-in lid

Frank is a true team player, always asking the right questions and looking for new and different approaches to achieve results. Frank is able to gain the level of expert on multiple fields by “getting under the skin” of it. I have become to know Franks as a straight, honest self driven person, extremely reliable and committed, with the rare gift of always being open and positive to all people, without prejudging them.

linked-in lid

Dit ondersteunt dat Frank zelf doet wat hij in zijn training verkondigd.

Tot zover Frank de Moei. Wil je tot aankoop overgaan van nooit meer zorgen en stress, wat krijg je dan precies? Om te bekijken of hij zijn belofte kan waarmaken, onderzoeken het we product zelf.

Waar bestaat het product precies uit?

Ik koop het product met korting van 199 euro voor 59 euro.

E-cursus

Het gaat hier om een e-cursus. Je ontvangt de lessen via een email. Elke 3 dagen, in totaal 19 lessen.

Bij deze online cursus ontvang je elke 3 dagen een les in je inbox.

Aan bod komen bijvoorbeeld;

 • Waar komen zorgen en stress vandaag
 • Jij bent niet je gedachte.
 • De kracht van goede vragen.
 • De kracht van focus.
 • Van zorgen naar actie.
 • Laat de controle los.
 • Snel en blijvend ontspannen.

Elke les zal je ongeveer een half uur kosten in tijd. Het lezen van de tekst en maken van de opdrachten.

Aan het eind van elke les zitten namelijk zo’n 3 opdrachten, waarbij het goed is als je ze opschrijft. Wij gaan ook van start.

Na het volgen van de cursus merkte wij dat:

 1. Frank je stap voor stap begeleid uit je de zorgen en stress.
 2. Je leert een krachtige methode om stressvrij in het leven te staan. Nu en in de toekomst.
 3. Wij concluderen; een zeer waardevolle e-cursus voor diegene die hun stress echt willen aanpakken.

Dit is natuurlijk slechts de ervaring van ons. Verderop kijken we ook naar de ervaring van anderen cursisten. We bekijken vervolgens de bonussen bij deze e-cursus.

Bonussen

Bij de cursus zitten een aantal bonussen.

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!

Een heel leuk positief e-book van 61 pagina’s lang. Het is luchtig geschreven en je leest er gemakkelijk doorheen. Het gaat in op succesvol zijn en wat daardoor nodig is.

Door de titel verwachtte ik dat het meer zou gaan over je eigen kracht vinden en hoe je dat ontdekt. Echter, dit boekje gaat over meer succesvol worden en hoe je dat doet. Welke gedachten helpen daarbij en hoe focus je op datgene wat je wilt bereiken.

Ondanks dat het anders was dan mijn verwachting, vond ik het een leuk boek met waardevolle informatie.

Gratis Bonus #2: Eén E-Mail Coachingsessie

Met deze bonus krijg je toegang tot één coachingsessie per e-mail. Frank helpt je door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Je hebt nu kunnen lezen wat onze ervaring is met de cursus, wat de bonussen zijn. Natuurlijk willen we ook weten of andere mensen ook goede ervaringen met deze cursus hebben. Hieronder lees je meer.

Positieve ervaringen

Hieronder een aantal ervaringen van deelnemers aan de e-cursus nooit meer zorgen of stress.

Energie, vertrouwen en een goed gevoel

“Dag Frank, zelf mijn stemming bepalen was niet zo gemakkelijk. Met jouw cursus lukt dit mij elke keer weer beter. Na een tijdje wordt het de doodnormaalste zaak om enkel aan positieve dingen te denken en je zorgen (piekeren) achterwege te laten. Je cursus helpt om mij meer te concentreren op de positieve dingen in het leven. Bij elk succes dat ik boek geef ik mezelf complimenten. Ik leer om te genieten van elke stap die ik zet. Dit geeft me elke keer weer een goed gevoel. Je cursus geeft me energie, zelfvertrouwen. Geeft mij meer zin in het leven. Geeft mij de kracht om te gaan voor mijn doelen. Bedankt!”

Kristof

Een wereld van verschil

“Beste Frank, ik ben heel blij dat ik met je online training gestart ben. Elke mail is een cadeautje. Ik oefen elke dag met je opdrachten. Ze zijn praktisch en goed toepasbaar. Ik ben me bewust geworden van mijn zorgen, hoe ik ze veroorzaak en wat ik er aan kan doen. Je oefeningen helpen me enorm. Het ombuigen van de negatieve overtuigingen, de focus op dat wat ik wil en wat waardevol voor me is – het is een wereld van verschil. Ik vind het ook een bevrijding dat ik dit zelfstandig kan toepassen en het succes en geluk ervan ervaar! Bedankt, ik blijf in oefening!”

Mark

Wat een fantastische cursus “Beste Frank, wat een fantastische cursus is dit. Het brengt je super snel naar de kern van het probleem. Je lost het op en je huppelt weer vrolijk verder. Mijn eye-openers waren met name om mijn overtuigingen om te draaien. Mooi om te zien hoe de wereld direct verandert. Het brengt je snel naar de kern van het probleem. Ook de kracht van goede vragen heeft me geholpen. Deze zorgt ervoor dat je snel de oplossing vindt. Het was lastig om dit uit jezelf goed te doen, maar nu pak ik mijn notities erbij en dat lucht direct op. Bedankt!”

Ilse

Negatieve ervaringen

We speurden het web af naar negatieve ervaringen met de e-cursus Nooit meer zorgen of stress. Websites, social media en forums speurden we af. We konden geen negatieve ervaringen vinden.

Prijs kwaliteit verhouding

Op deze afbeelding zie je een foto van puzzelstukjes met daarop de woorden price en value.

De cursus is te koop voor €199, nu met een (tijdelijke) korting voor €59.

Is dit een goede prijs kwaliteit verhouding?

Als we de originele prijs nemen, zien we dat je veel krijgt. Een cursus met waardevolle inhoud, die je je leven lang kunt meenemen. Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen. Je leert je een vaardigheid die je elders niet snel zal leren.

Je behoudt de cursus ook altijd, je kunt het altijd nalezen.

Met de tijdelijke korting wordt dit product heel aantrekkelijk. Het is voor diegene die echt willen werken aan hun stress.

Als je dit met een therapeut of coach doet, ben je honderden, of wel duizenden euro’s kwijt.

Door de bonus waarmee je ook persoonlijke begeleiding van Frank ontvangt wordt deze cursus heel compleet.

Tot slot kun je de cursus kopen en tot 15 dagen de cursus retourneren als je het toch niks vindt.

Prijs kwaliteit verhouding E-cursus -Nooit meer zorgen of stress-

Je hebt dus nu kunnen lezen dat de cursus veel positieve effecten heeft op zorgen en stress. Dat andere mensen dit ook ervaren hebben. Dat Frank zijn belofte waar kan maken, mits jij bereid bent jou deel te doen. Dat de prijs-kwaliteit verhouding zeer gunstig is.

Hieronder nog even alles op een rij, daarna de conclusie.

Voor- en nadelen

Hieronder alle voor en nadelen op een rij.

 • Leren van een professional
 • Cursus volgen in je eigen tempo
 • Levenslang plezier van deze cursus
 • bonus; persoonlijke begeleiding van Frank de Moei
 • Je moet ook zelf willen investeren

Tot zover de voor- en nadelen. Hiermee komen we ook aan het eind van de product review. Hieronder de conclusie.

Nooit meer zorgen of stress kopen of niet?

Frank de Moei van de e-cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ belooft

 1. Innerlijke rust
 2. Positiever denken
 3. Minder zorgen
 4. Meer vertrouwen

Een heerlijke rij, waar iedereen in zou moeten investeren. Het zou onze wereld leuker maken. Jij kunt hier voor jezelf in investeren. Wij hebben de cursus gevolgd, onderzocht en kritisch bekeken. Wij vonden dat:

 • De cursus je kan bieden wat het belooft – mits je bereid jouw deel te doen.
 • De prijs kwaliteit verhouding zeer gunstig is.
 • Het product van goede kwaliteit is.
 • Anderen mensen onze bevindingen ondersteunen.

Elk mens ervaart wel stress en zorgen. Deze e-cursus kan jou een uitweg bieden uit de stress. Je leert positiever denken en gelukkiger in het leven te staan. Na het volgen en toepassen van deze cursus loop je drie stappen vooruit op anderen, want waar zij zich laten tegenhouden door zorgen en stress, weet jij hieruit te blijven.

Zelf de e-cursus -Nooit meer zorgen of stress- proberen?

Begin vandaag nog met Nooit meer zorgen of stress

Heb je een vraag? Hebben we iets onhandig aangepakt? Of hebben we iets heel goed gedaan? We willen graag van jou horen😊 ! Laat hieronder je reactie achter.

Anderen bekeken ook


Eerste hulp bij stress! De 4 gouden tips om stress nu te verlagen.

Lees verder

Omgaan met lastige mensen? 8 gesprekstechnieken die helpen.

Lees verder

Help! Ik ben jaloers op een vriend(in). Het nut en hoe kom ik er vanaf?

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *