Crypto en Trading Academy van Madelon Vos Review.10% extra korting!

Leer jij hiermee winstgevend traden?

Gemiddelde leestijd: 28 minuten

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, heb je waarschijnlijk interesse in het boek ‘Leven zonder acne’. Heb je acne, dan klinkt dit als muziek in de oren! Wij hebben dit product helemaal bekeken en zijn zeer enthousiast over de resultaten die hiermee behaald worden.

In deze review over het boek ‘Leven zonder acne’ lees je niet alleen wat het boek inhoudt, maar ook of dit je echt van je acne af gaat helpen.

Het e-book ‘Leven zonder acne ‘ is een solide product met veel succesverhalen. Wij onderzochten dit product voor jou. Ontdek hieronder of dit het product voor jou is.

Wanneer is dit boek voor jou?

Als je al veel geprobeerd heb om van je acne af te komen.

Als je moe bent van de tegenstrijdige informatie op het internet.

Als je behoefte hebt aan een eenduidige heldere methode.

Als je van je acne af wilt komen.

Je acne nu eens écht wilt begrijpen.

Als je een aanpak wilt waarmee je acne ook niet meer terug komt.

Als je al veel geprobeerd hebt en niks lijkt te helpen.

Als acne jouw zelfbeeld negatief beïnvloed.

In de afbeelding zie je het e-book leven zonder acne

Wat kan dit product jou bieden?

Het product geeft jou een succesmethode waarmee jij de strijd met je acne kan aangaan en overwinnen.

Je gaat een succesvolle methode ontdekken waarmee Fleur in 4 stappen de baas werd over haar acne.

Op deze afbeelding zie je Fleur, de auteur van Leven zonder acne.

Fleur had namelijk zelf last van hardnekkige acne van haar 13e tot 21e levensjaar. Ze heeft alle behandelmogelijkheden geprobeerd, maar niks hielp.

Ze vond het vreselijk in het openbaar gezien te worden met haar pukkels. Haar gevoel van eigenwaarde werd steeds kleiner. Ook zag steeds meer littekens en putjes in haar huid ontstaan. Geestelijk, maar ook door littekens, kun je je leven lang last houden van de periode met acne.

Na een lange zoektocht, langs alle mogelijke hoeken, vond Fleur een methode die ze uitprobeerde. Totaal verbijsterd, na die lange weg, dat er iets werkte. Ze geloofde het zelf niet in de spiegel een acne vrije huid te zien. Na een lange zoektocht had ze eindelijk de oplossing gevinden.

Door de schaamte en pijn die ze hierom heeft ervaren, raakte ze gemotiveerd om anderen hiermee te gaan helpen. Ze zette de methode op papier en andere gingen het uitproberen.

Ervaring anderen

Anderen gingen je voor. Hieronder een greep uit de ervaringen.

Fleur is misschien wel de enige die Leven Zonder Acne mag schrijven omdat ze het zelf heeft meegemaakt. In dit e-book ontdek je niet alleen HOE je dit leven creëert maar ook wat er voor nodig is om blijvend van acne af te komen. Fleur laat je zien dat iedereen dit kan.

Mike

Toen ik ging studeren kreeg ik last van cystische acne. Ik schaamde mij behoorlijk. Door de starende blikken van mensen vroeg ik me af of er ooit iemand van me zou gaan houden, inclusief ikzelf. Na een maand je stappen te hebben toegepast straalt mijn huid en ben ik je ontzettend dankbaar.

Jinte

Ik dacht dat dit oplichterij was. Ik had namelijk al zoveel geprobeerd om van acne af te komen zonder echte resultaten te zien. Dit e-book heeft mijn leven letterlijk veranderd. Ik voel me energieker, extraverter en zelfverzekerder, omdat al mijn puistjes weg zijn.

Koen

Ontdek hier zelf de 4 stappen naar een leven zonder acne.

Madelon Vos heeft een Crypto en Trading Acedamy opgezet. Ben je benieuwd of dit jou gaat helpen te starten met Bitcoin, dan zit je hier goed. Wij doken dit uitgebreide product in. Want weet je niet goed waar je moet beginnen en of handelen in Bitcoin iets voor jou is, dan is deze academy misschien wel net wat je nodig hebt.

Je leert hier niet alleen de grondbeginselen, maar je leert de fijne kneepjes van het vak. Want Madelon (zelf nog maar 25 jaar!) heeft al 9 jaar ervaring!

Het doel van deze academy is om jou op te leiden tot cryptotrader. Een vaardigheid die je gemakkelijk kunt overzetten naar handelen in aandelen, goud of obligaties.

Dus heb je interesse in deze academy, lees dat eerst deze review! Je ontdekt hier namelijk precies wat je krijgt en hoe de kwaliteit is. Wat de voor- en nadelen zijn van dit product. En uiteindelijk of dit de beste keuze voor jou is. Ik was persoonlijk behoorlijk onder de indruk van deze Madelon Vos. Dus laten we snel beginnen. Oja en helemaal aan het eind van dit artikel vind je een kortingscode voor 10% extra korting die we je mogen aanbieden via deze review 😃 !

Inhoudsopgave

Crypto en Trading Academy van Madelos Vos Review

Voor de meeste mensen is de Crypto wereld nog onbekend op wat nieuwsberichten na. Hierin zag je vaak hoe mensen veel geld hebben verloren. Of mensen die hypotheken hebben afgesloten om Bitcoin te kunnen kopen en alles hebben verloren en met een hoge schuld kwamen te zitten.

Dat moet je dus niet doen! Daarom is het goed om eerst van een professioneel te leren hoe het moet. Hierbij is het uitgangspunt van Madelon:

‘Investeer alleen geld wat je ‘over’ hebt.’

Wat verder heel belangrijk is bij traden is dat je weet wat je doet. Daardoor is het goed dat je een cursus overweegt, want alleen zo kun je echt succes behalen. Traden lijkt misschien makkelijk, maar je moet wel weten wat je doet.

Misschien vraag je je af hoe het verder gaat als je de cursus klaar hebt. Ook daar heeft Madelon iets op gevonden. Om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes, om meer te leren van anderen en je eigen technische analyses te laten zien, is er een zeer actieve en levendige community opgezet om jou bij te staan.

Waar bestaat het product precies uit?

Je krijgt in deze Academy toegang tot twee cursussen en toegang tot de MoneyTalks Community.

Cursus 1: De Bitcoin Basics & Crypto’s cursus

Deze cursus bestaat uit 15 lessen die je in je eigen tempo kan volgen. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn:

 1. Wat is bitcoin
 2. Bitcoin en crypto currency
 3. Bitcoins kopen bij een broker
 4. Bitcoin verkopen
 5. Bitcoin veilig bewaren
 6. Blockchain
 7. Mining
 8. Veld verdienen met bitcoin en cryptocurrency
 9. investeren

Je leert waarom bitcoin zo belangrijk is. Hoe je cryto’s veilig kunt bewaren.

Cursus 2: Leren handelen in Crypto. Technische analyse

Ah! Nu wordt het interessant! In deze cursus leer je hoe je kunt starten met handelen in crypto. Je leert inspelen op koersbewegingen. Je krijgt handvatten om te leren traden. Maar wat ga je precies leren? Je leest het hier:

De video’s bestaan uit de volgende hoofdonderwerpen:

 • Inleiding
 • Grafieken
 • Koersbewegingen
 • Tools
 • Toolset van Madelon

Hieronder ga ik dieper in op de inhoud van deze cursus.

1. Inleiding

Introductie

 • Inleiding
 • Agenda
 • De basis voor een goede start

Inleiding

Hierin vertelt Madelon je kort wie zij is en hoe de cursus is ontstaan. En daarnaast natuurlijk wat je kunt verwachten van de cursus.

Agenda

Kort een aantal huishoudelijke mededelingen die toch ook van belang zijn om snel weer verder te gaan naar interessantere zaken.

De basis voor een goede start

Madelon moedigt je aan om op de hoogte te blijven van nieuws over crypto. Dit kan je een enorme voorsprong geven op andere traders. Waar vind je de juiste informatie? Ze stelt verschillende betrouwbare bronnen voor, zoals Blockchain of Coin Telegraph.

Ze gaat dieper in op hoe je deze bronnen op de juiste manier gebruikt.

2. Grafieken

Soorten grafieken

 • Soorten grafieken (lijn, bar, Japenese Candlesticks en Heikin Ashi)
 • Het lezen van candlesticks
 • De exchange

Madelon neemt je stap voor stap mee in de verschillende soorten grafieken en hoe je deze het beste kunt lezen.

In deze afbeelding zie je Madelon in haar cursus vertellen over grafieken.

Candlesticks lezen

In deze video legt Madelon je alles uit over de Japanese candlesticks. Deze handige indicatoren geven je veel informatie die je helpen bij het traden. Een must voor elke trader. Madelon legt uitgebreid uit waar je deze kunt zien en hoe je het inzet om jouw winst te vergroten.

Er zijn verschillende candlesticks. Madelon behandelt:

 • de Japanse candlestick,
 • Engulfing candlestick
 • Hammers candlestick
 • En Heikan Ashi candlestick – je leert waarom dit Madelon haar favoriet is…😃 . Hint; het heeft haar al veel opgebracht.

Je leert in deze video’s wat de grafieken betekenen en hoe je kunt voorspellen of de koers naar boven of beneden zal gaan. Madelon geeft hierbij veel voorbeelden, zodat het echt gaat leven. Je leert hierbij kijken naar neerwaartse, opwaartse of zijwaartse bewegingen.

De exchange

En nu begint het échte werk! Dé Exchange. Wat intimiderend in het begint; een beeldscherm vol grafieken en koersen en de orderlijst die in beweging is. De spanning stijgt, hier gaat het gebeuren!

Je leert over tradingpairs. Kun je nu het beste Bitcoin vs Altcoin of Bitcoin vs Dollars handelen? Je leert hoe je een order plaatst. Hierbij heb je verschillende soorten, zoals:

 • stop limit order
 • market order
 • limit order

Ze gaat (gelukkig) dieper in op de voor- en nadelen van deze verschillende orders. In de orderboeken kun je zien welke prijs er betaald is voor welke hoeveelheid.

3. Koersbewegingen

Trends

Je leert steeds beter de grafieken te lezen. Aan het eind van deze video weet je welke soorten grafieken er zijn en hoe je hierop de koersbewegingen kunt lezen. Dit is vooral van belang om je koop- en verkoop momenten in te schatten.

Steun-weerstandslijnen

Met behulp van deze lijnen kun je voorspellen binnen welke waarde, de koers ongeveer zal blijven. Het herkennen van deze lijnen vergt wat oefening natuurlijk. Maar dit is zeker een belangrijke les, omdat het de basis is van de Technische analyse.

Deze lijnen kunnen een patroon vormen. Natuurlijk is het gemakkelijk als Madelon de lijnen trekt, maar probeer zelf eens zulke trends te ontdekken. Je leert in deze video hoe je dit doet. Je maakt onderscheid tussen steunlijnen, weerstandslijnen, horizontale lijnen en trading ranges.

Hierbij is een steunlijn een lijn waar de koers niet onder lijkt te gaan. De weerstandslijn is de lijn waar de koers een weerstand voelt. Samen kunnen ze patronen vormen.

Long vs Short

Om long vs short uit te leggen, begint Madelon bij de bear- en bullmarket. Een stijgende koers is een stier die met zijn hoorns omhoog vecht. De bear market is de beer die met zijn scherpe klauwen een neerwaartse slag maakt. In beide markten kan geld verdient worden. Daarom kan een trader altijd geld verdienen.

Dit is wat er bedoelt wordt met long vs short. Hoe dit precies in elkaar zit, legt Madelon heel helder uit in deze video. En zo worden je kennis en vaardigheden als beginnend trader steeds groter.

Om je kennis verder uit te breiden, gaat Madelon dieper in op verschillende tools. Een onmisbaar onderdeel voor het tradingsvak.

4. Tools

Volume

Een vaak overgeslagen onderdeel, maar een belangrijke indicator; het marktvolume. Heb je namelijk het idee dat er een bepaalde trend gaande is en overweeg hierop te handelen, is bevestiging prettig.

Een manier om dit vermoeden te bevestiging is te kijken naar het volume van aan- en verkopen in een periode. Hoe je dit doet, leer je in deze video.

Langzaam maar zeker bouw je een manier op om te gaan handelen. Dit geeft je zekerheid en structuur tijdens het daadwerkelijke handelen. Als je een patroon ontdekt, kun je dit dus checken met deze indicator.

Fibonacci

Een handige tool om in je toolbox te hebben. Het is een berekening die is gebaseerd op het getal Phi (spreek je uit als fi), welke gelijk is aan 1,618. Dit is een bijzonder getal wat een verhouding aangeeft die we gek genoeg overal tegenkomen. Bijvoorbeeld in gebouwen, ons gezicht of in de kunst. En zo ook in grafieken.

Maar geen zorgen, je hoeft er zelf niet mee aan de slag. Je kunt Tradingview deze berekening voor jou laten maken, waarna de lijnen in de grafiek worden gezet. Een tool die Madelon niet veel gebruikt, maar door veel traders als zeer waardevol wordt ervaren.

Als Madelon de Fibonacci berekening van Tradingview over haar eigen grafiek legt, komt dit bijna overeen. Dit is ook de meerwaarde van verschillende indicatoren; je kunt jezelf hiermee bevestigen.

Patronen

Met ruim 3 kwartier is dit veruit de langste video! En dat is niet voor niets. Patronen herkennen is een sleutel element in het handelen. Je kijkt hierbij naar patronen uit het verleden, omdat deze patronen zich steeds weer herhalen.

In deze video komen termen als Triangle, Wedges, Cup & Handle en Head & Schoulders uitgebreid aan bod. Daarnaast legt Madelon uit wat de kansen zijn dat de koers naar boven of beneden gaat bij elk patroon. Ook gaat ze dieper in op Ascending, Descending en Symmetrical traingles.

In deze afbeelding zie je Madelon die vertelt over verschillende triangles.

Het mooie is dat je deze kennis kan toepassen op crypto’s, maar ook aandelen.

Indicatoren

In de technische analyse maakt je gebruik van wiskundige berekeningen, die je vervolgens gebruikt om een subjectieve inschatting mee te doen. Er zijn veel verschillende indicatoren die je kunt gebruiken. Zo zijn er trend, momentum, volatiliteit en volume indicatoren. Enkelen hiervan heeft Madelon al in eerdere video’s uitgelegd.

Binnen indicatoren kun je ook nog onderscheid maken tussen leading, lagging en occilatoren. Duizelt het je wat? Geen nood, Madelon legt het allemaal helder met voorbeelden uit.

Het komt erop neer dat met deze indicatoren je jouw koop- en verkoopmoment nog beter kunt bepalen. In de volgende video’s gaat Madelon dieper in op de verschillende indicatoren.

RSI

RSI staat voor Relatieve Sterkte Index. Je kunt met enkele klikken deze indicator in je grafiek aanzetten. Je hoeft zelf niks te berekenen, maar Madelon laat je wel zien hoe het berekend wordt.

De indicator verschijnt als een aantal extra lijnen onder je grafiek. Madelon laat je een heel handig patroon zien, waarbij je een dalende of stijgende koers kunt voorspellen. Als je RSI namelijk stijgt en de koers daalt (divergentie), is dit een sterke indicatie voor wat er daarna met de koers zal gebeuren. Heel waardevol en heel makkelijk toe te passen. Niet voor niks enorm populair onder crypto traders, zo ook Madelon. Je leert het in deze video.

Moving Average

Gelukkig geeft Madelon aan dat ze niet erg wiskundig is. Dus om een goede trader te worden is dat absoluut niet nodig. Met de moving average indicator kun je je patroon bevestigen. Hierbij worden koersen van afgelopen periode gebruikt. Hierbij zijn drie typen te onderscheiden: Simple, exponential en weighted moving average.

Je leert de verschillen tussen deze typen en hoe ze jou het beste kunnen helpen bij het bepalen van je koop- en verkoopmoment.

Moving Average Convergence Divergence (MACD)

De MACD helpt je te bepalen welke richting een trend op kan gaan. Een waardevolle tool dus, maar wel met een kanttekening. Je krijgt namelijk een duidelijk koop- of verkoopsignaal, maar op gevoels niveau kun je hierdoor paniek verkopen gaan doen. Dit is nooit goed voor je portefeuille.

Daarom raadt Madelon je aan deze tool te gebruiken als bevestiging.

Stochastics

Stochastics (spreek je uit als Stokastiks) is opnieuw een wiskundige berekening waarbij je met twee lijnen (D- en K-lijn) kunt voorspellen of de koers gaat dalen of stijgen.

In deze uitgebreide video laat Madelon je zien hoe je dit kunt inzetten.

Bollinger Bands

In de jaren 80 ontwikkelde Bollinger deze indicator, waarmee je extreme highs en lows kan vinden. Madelon legt je uit hoe je dit kunt gebruiken om succesvol te handelen.

On Balance Volume

De laatste van de indicatoren die Madelon in deze cursus behandelt. Dit is een zeer waardevolle tool om in je toolbox te hebben. Zie je namelijk een trend, dan kan deze tool dit bevestigen.

Je berekent hierbij namelijk de positieve en negatieve volumes en geven je een gemiddelde. Hiermee kun je een omkeer in de trend zien aankomen. Bevestigt dit jouw idee van er gaande is in de markt? Dan sta je mogelijk op het punt geld te gaan verdienen.

Een goede toevoeging voor je toolset! Nu je een goed gevulde toolbox hebt, laat Madelon je nu zien hoe je deze gebruiken.

Inmiddels nieuwsgierig? Als je een voorproefje wil op de cursus om het zelf te ervaren, biedt Madelon je een gratis cursus traden aan.

5. Toolset van Madelon Vos

Toolset op volgorde van belangrijkheid

De titel van deze video zegt het al. Hierin laat ze je zien hoe je van A tot Z een technische analyse maakt. Ze begint bij een grafiek in Tradingview, waarop ze een patroon tekent. Vervolgens gaat ze met alle tools bevestigen of dit patroon wordt ondersteund door de wiskundige berekeningen.

Het mooie is dat je hierbij geen enkele berekening zelf hoeft te maken, maar Tradingview doet dit voor jou.

Verder leer je dat het niet gaat om voorspellen, maar om je kansen te vergroten. Ook laat Madelon zien welke tools goed bij elkaar passen. Sommige passen namelijk niet goed bij elkaar.

Ze legt je precies uit wanneer je nu moet gaan handelen, waarbij haar vuistregel:

Handel niet voordat het patroon uitbreekt.’

Een waardevolle vuistregel om mee te nemen.

Nu je een hoofd vol kennis hebt en een toolbox vol tools om te gebruiken, ben je klaar voor het echte werk!

Slotwoord

Oefenen oefenen en nog eens oefenen. Om een echt bedreven handelaar te worden, zul je daadwerkelijk aan de slag moeten gaan. Gelukkig kun je altijd met je vragen bij Madelon terecht. Daarnaast blijven de video’s beschikbaar, dus kun je ze altijd weer terug kijken.

Tot zover de inhoud van de cursus zelf. In de rest van deze review kun je lezen wat wij ervan vonden, wat andere vonden en de voor en nadelen.

Met deze cursus in de Academy leer je Technische analyse die je kunt inzetten om te traden in crypto. Als je deze hebt afgerond ben je klaar om te gaan oefenen. Maar om dit helemaal alleen te doen, kan wat afschrikken. Hiervoor heeft Madelon een MoneyTalk community opgezet. Een fantastische, levendige community die jou naar het volgende niveau in crypto trading kan brengen. Lees het hieronder.

Laatste onderdeel van de Academy: Toegang tot de MoneyTalk Community

Deze online community helpt je naar het volgende niveau. Je kunt hier kennis delen, vragen stellen en successen vieren. Heel belangrijk, want het traders bestaan kan wat eenzaam worden.

Dagelijks ontvang je van Madelon technische analyses die je kunnen helpen keuzes te maken. Maar je leert zelf hierdoor ook betere technische analyses maken. Ook houden ze je op de hoogte van belangrijk economisch nieuws die weer invloed kan hebben op jouw investeringskeuzes.

Er is daarnaast een maandelijkse Q & A online ontmoeting. Waarbij Madelon en expert Jean-Paul (aandelen expert ANB Amro) vragen beantwoorden.

Tot slot kun je je eigen Technische Analyse laten beoordelen door experts. Nou, dit is interessant! Met de feedback leer je het vanaf het begin heel goed te doen. En wat is daarvan het gevolg: je verdient sneller meer geld.

Na 60 dagen kost deze community je €24,95 per maand (bij een jaarabonnement).

Tot zo ver het product. Het valt ons op dat er qua inhoudt weinig is te vinden over aandelen. Je zou de technische analyse die je leert kunnen toepassen op aandelen, maar van Madelon ga je niet het handelen in aandelen leren. Ze heeft een expertise in handelen in Crypto. Dat is goed om je bewust van te zijn.

De Academy legt een solide basis. Je studeert als volleert trader af. Klaar om ervaring op te gaan doen en geld te gaan verdienen met Bitcoin en Crypoto’s. Maar is dit product echt van goede kwaliteit? Mocht je van gedachte veranderen is er een garantie.

Niet goed geld terug garantie

Tot slot heeft dit product een niet goed geld terug garantie. Enige voorwaarden is dat je meer dan 25% van het materiaal hebt bekeken. Dus als je het echt niks vindt en het niet gaat gebruiken, dan kun je het product retourneren.

Nu je weet wat de inhoud van de Academy is, gaan we in de rest van dit artikel in op de kwaliteit van het product. We beginnen bij de ervaringen van anderen.

Positieve ervaringen en reviews van anderen

Hieronder een greep uit de positieve ervaringen die wij vonden;

We lezen dat deelnemers erg tevreden zijn met de kwaliteit van de cursus. Het wordt leuk, helder, met fijne introductie en de moeite waard genoemd. Ook hóe het gebracht wordt zien we vaak terug. Zo wordt de manier van Madelon professioneel, leerzaam, en opgewekt genoemd.

Ook benoemen mensen al hun eerste inkomsten te hebben verdiend. Dit is natuurlijk goed nieuws. Mensen die met de kennis al geld hebben kunnen verdienen.

Tot zover alle positieve ervaringen. Maar zijn er ook negatieve ervaringen met deze Academy? We gingen op zoek.

Negatieve ervaringen

We speurden het web af naar negatieve ervaringen met de ‘Crypto en Trading Academy’. Websites, social media en forums speurden we af. We konden geen negatieve ervaringen vinden.

Prijs kwaliteit verhouding

Toegang tot deze Academy kost je normaal € 404,85. Echter nu kun je met een tijdelijke korting van 15% toegang krijgen voor € 374,90.

Is dit een goede prijs kwaliteit verhouding?

Deze cursus geeft je de mogelijkheid geld te verdienen met trading in crypto’s. Dus je koopt kennis om vervolgens zelf geld te verdienen. Dat is een goede investering als de kwaliteit goed is.

De cursus geeft je veel waarde, waarmee jij daadwerkelijk aan de slag kunt en écht kunt leren waar het om gaat bij Cryptotrading. Je leert waardevolle technieken waarmee jij een leven lang verder kan. De technieken in trading zijn namelijk al heel oud en zullen in de toekomst niet snel veranderen. Heb je dit onder de knie, dan kun je geld gaan verdienen.

Daarnaast biedt Madelon in deze Academy een totaal pakket, waarmee je niet alleen kennis tot je neemt, je kunt persoonlijke feedback ontvangen op jou technische analyse. Dit is erg waardevol. Je leert het vanaf het begin goed te doen, waardoor jouw kansen om geld te verdienen worden vergroot.

De academy heeft daarnaast vele positieve ervaringen. Veel mensen die op de academy hebben gezeten, zijn hierover enthousiast. Ze zijn enthousiast over de inhoud en hebben er soms al geld mee verdient.

Deze academy is een opleiding tot trader in crypto. Natuurlijk kan je daarna nog doorleren, maar het legt een solide basis.

Ook als we tot slot kijken naar andere soortgelijke cursussen zien we dat Madelon de toegang tot deze Academy scherp heeft neergezet. Voor de 36 lessen, de community en persoonlijke feedback mogelijkheid biedt deze academy je de mogelijkheid opgeleid te worden tot professioneel trader. Dit verdient zichzelf terug.

Wij beoordelen deze Academy daarom de prijs-kwaliteit verhouding als een zeer gunstig.

Voor- en nadelen

 • Alles in 1 pakket – kennis en community
 • Persoonlijke feedback – ontwikkel je vaardigheden en vergroot hiermee je mogelijkheid om geld te verdienen
 • Veel positieve ervaringen van andere deelnemers aan deze academy
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • Hoewel aangekondigd, geen informatie over handelen in aandelen – wel kun je geleerde technische analyse ook voor aandelen gebruiken

Crypto en Trading Academy kopen of niet?

Terug naar de belofte van de Crypto en Trading Academy.

Één complete totaaloplossing om alles te leren over bitcoin, crypto, aandelen & traden.

De Academy blijkt zeker een goede plek om te leren traden. Je leert de basis van crypto en traden, maar ook de geavanceerde technische analyse uitvoeren. Heb je dit zelf onder de knie, krijgt je zelfs de mogelijkheid jouw eigen Technische Analyse te laten beoordelen.

Ook anderen zijn zeer enthousiast over de Academy en wat ze leren. Sommige kunnen snel hun eerder inkomsten uit Bitcoin genereren!

We vinden geen negatieve ervaringen met deze Academy.

De prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig. De kwaliteit en verreikende inhoud van de cursussen uit de Academy zijn groter dan de prijs doet vermoeden. Pas je het geleerde toe, verdien je dit bedrag snel weer terug. Ook is er een niet goed geld terug garantie.

Je leert in deze Academy traden in Crypto’s. Een nieuwe wereld die snel wint aan populariteit, maar zijn hoogtepunt nog niet heeft bereikt. Doordat de Academy je ook een community biedt is het meer dan alleen kennis. Met de MoneyTalk community kun je je vragen kwijt, maar vooral ook van andere leren, waardoor jij het sneller onder de knie krijgt.

Wil je snel aan de slag met crypto? Maar dit slim doen door ook te leren hoe je dit snel winstgevend kan maken? Dan is dit de plek voor jou. Wij mogen je deze cursus momenteel aanbieden met 15% korting! En daar bovenop een extra 10% korting. Met de kortingscode Reviewpunt, ontvang je via onderstaande link dus maar liefst 25% korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *