Review: Betere relaties met iedereen. Hoe jij mensen voor je wint.

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
In deze afbeelding zie je een zakelijke ontmoeting tussen mensen.

Overweeg je de online cursus Betere relaties met iedereen van Frank de Moei te kopen?

Misschien wil je meer vrienden in je leven? Hoe doe je dat? En waar moet je op letten? Hoe bepaal je wie goed voor jou is en wie niet?

Wil je succesvol zijn in het leven? Hierbij heb je altijd relaties met andere mensen nodig. Hoe beter jij andere voor je weet te winnen, hoe succesvoller je bent.

Dit klinkt wellicht manipulatief, tactieken inzetten om mensen voor jou te winnen. Echter, dit is niet het geval. Je zet in op goede sociale vaardigheden, waardoor jij de beste versie van jezelf wordt en andere zich tot jou aangetrokken voelen 😉.

Als je daarnaast weet wat jou aantrekt in mensen, verzamel je de juiste mensen om je heen voor geluk én succes!

In de online cursus ‘Beter relaties met iedereen’ beweert Frank de Moei jou hierbij te kunnen helpen. Nieuwsgierig geworden naar de inhoud, deden wij onderzoek. Je leest het hier.

Inhoudsopgave

De belofte van Betere relaties met iedereen

Met dit product belooft Frank de Moei jou te helpen met de volgende obstakels:

 • Oplossen van relatieproblemen
 • Beter communiceren
 • Bewaken van je grenzen
 • Kiezen voor de juiste relaties

Een mooie quote van Frank die verwoordt wat hij je wil bieden met deze cursus.

Er is een wereld vol met fijne mensen. Je kunt ze elke dag opnieuw ontmoeten. Deze mensen geven je energie. Je relatie met hen gaat vanzelf. Het voelt allemaal natuurlijk aan. Je kunt helemaal jezelf zijn. Ze accepteren wie je bent en wat je wilt. Met gezonde relaties heb je een rijk leven. Dus omring je met mensen die je energie geven!

Frank de Moei

Om te beoordelen of je met dit product inderdaad beter wordt in de bovenstaande gebieden, duik ik het product in.


Het product

Na een heel vriendelijk en prettig contact met Frank, krijg ik toegang tot het product voor deze review. Hiervoor ontvang ik elke drie dagen een les.

De lengte van de lessen zijn zeer prettig. Ondanks dat je het ontvangt in een email, leest het prettig weg en is het niet te lang. Het kost je niet meer 20 minuten tot een half uur de les te lezen, een beetje na te denken en de opdracht te maken.

De lessen

De lessen bestaan uit een stukje theorie gevolgd door een of twee opdrachten. Hieronder de indeling van de verschillende onderwerpen (bestaande uit meerdere lessen).

Relaties algemeen

Dit eerste onderdeel gaat in op wat goede relaties zijn. Je maakt hierbij een analyse van jouw eigen relaties.

De essentie van goede communicatie

Met wie willen mensen graag omgaan? Hoe breng je dit in de praktijk (zonder jezelf je verliezen 😉 ). Hoe weet je wat die ander bezig houdt en hoe kun je werken aan je uitstraling.

Belangrijke verschillen

In dit deel ga je dieper in op de verschillende persoonlijkheden van mensen en de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Analyse van je relaties

Wat verwacht je precies van relaties? En is dit realistisch? Hoe weet je of iemand een goede partner voor je is en welke vragen stel je hierbij.

Uitdagingen in je relaties

Een zeer interessant onderdeel is hoe je nu beter om kunt gaan met jaloezie, kritiek, moeilijke mensen en conflicten. Een essentieel onderdeel als je diepe vriendschappen wilt aangaan en mensen voor je wilt winnen.

Keuzes in je relaties.

Hoe kun je andere accepteren en hoe bepaal je wie je loslaat en wie je juist om je heen wilt houden.

Opdrachten

De opdrachten sluiten aan op de theorie en borduren vaak door op de vorige opdrachten. Het zijn opdrachten die aanzetten tot zelfreflectie. Daarnaast dagen ze je soms uit eerlijk met jezelf te zijn of iets in de praktijk toe te passen.

Ik volg zijn aanbeveling op om dingen op te schrijven. Het maakt dat informatie niet alleen maar in mijn hoofd blijft zitten, maar ook op een andere gaat leven. Het werkt voor mij heel prettig.

Zelf merkte ik veel meer bewustheid hoe ik in relaties sta en wat ik kan verbeteren. Maar boven al ook veel zin om mijn relaties met bekende en nieuwe mensen te verbeteren. De cursus werkte voor mij motiverend.

Bonussen

Bij de cursus zitten een aantal bonussen.

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!

Een heel leuk positief e-book van 61 pagina’s lang. Het is luchtig geschreven en je leest er gemakkelijk doorheen. Het gaat in op succesvol zijn en wat daardoor nodig is.

Door de titel verwachtte ik dat het meer zou gaan over je eigen kracht vinden en hoe je dat ontdekt. Echter, dit boekje gaat over meer succesvol worden en hoe je dat doet. Welke gedachten helpen daarbij en hoe focus je op datgene wat je wilt bereiken.

Ondanks dat het anders was dan mijn verwachting, vond ik het een leuk boek met waardevolle informatie.

Gratis Bonus #2: Eén E-Mail Coachingsessie

Met deze bonus krijg je toegang tot één coachingsessie per e-mail. Frank helpt je door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Meteen al aan de slag met ‘Betere relaties met iedereen’?

Ga direct naar exclusieve kortingspagina

Tot zover het product. Nu ben ik benieuwd wat andere hiervan vinden.

Positieve ervaringen

Op de website van Frank kom ik natuurlijk alleen positieve reacties tegen. Zo zegt Catharina:

Geeft rust en vertrouwen

“Ik vind de lessen echt super interessant!! Ik kijk er elke week naar uit. Het zou voor heel veel mensen een positieve draai kunnen geven aan hun leven. Het is super leerzaam en ik heb er echt heel veel aan. Ik leer beter los te laten en gebruik de lessen als eerste voor mezelf, maar ook thuis in mijn gezin en op werk, en heel subtiel in mijn eigen sociale contacten – met positieve effecten. Ik merk aan mezelf dat ik in situaties de zaken anders benader en oppak, en ervaar dat zelf als zeer prettig. Dat voelt zo goed, het geeft mij zoveel rust en vertrouwen! Nogmaals bedankt!”

Marco zegt:

Zo verhelderend

“De inzichten die ik al had werden alleen maar versterkt en er vielen ook weer nieuwe kwartjes over het hoe en waarom ik doe zoals ik doe. Ik ben daar heel erg blij mee. Jouw cursus is zo verhelderend en duidelijk, en nu, tsjonge jonge als ik daar allemaal veel eerder bewust van was geweest. Wat geweest is is geweest en daar kan ik niets meer aan veranderen en ben nu, dankzij je cursus, iedere dag bezig om iedere stap die ik zet positiever te ervaren en wat al niet meer. En….. het werkt, het geeft me heel veel voldoening en zeker in mijn huidige situatie.”

Gerrie zegt:

Veel van opgestoken! “Ik heb de cursus ‘Betere Relaties met Iedereen’ van voor naar achter, van achter naar voren gelezen. En ik heb er weer heel veel van opgestoken! Les 9: “Belangrijke verschillen in persoonlijkheden” was mijn absolute favoriet. Dit was de enige cursus waarin zo duidelijk werd gemaakt hoe je snel kon beoordelen wat voor persoonlijkheid iemand heeft en hoe je daardoor veel beter kunt communiceren.”

Negatieve ervaringen

We speuren het web af naar negatieve ervaringen. Forums, websites, consumentenbond, facebook en alle andere uithoeken, maar we kunnen geen negatieve ervaringen vinden. Het idee over deze cursus is vooral positief, zoals ‘een cursus waar veel aan hebt, zowel privé als zakelijk’.

Nu we aan het eind zijn van onze analyse, zetten we de voor- en nadelen voor jou op een rij.

Voor- en nadelen

Hieronder alle voor en nadelen op een rij.

 • Je kunt het in je eigen tijd doen.
 • Goede opzet – gemakkelijk te lezen
 • Heldere opdrachten
 • Bonussen
 • Waardevolle inhoud
 • Geen fysieke docent.
 • Het is een email product – geen fysiek werkboek.

Betere relaties met iedereen kopen of niet?

online training relaties

Concluderend kijken we terug naar de belofte. Frank de Moei beweert je te kunnen helpen met het volgende:

 • Oplossen van relatieproblemen
 • Beter communiceren
 • Bewaken van je grenzen
 • Kiezen voor de juiste relaties

Het product helpt je inderdaad met deze onderdelen. Of dit daadwerkelijk voor verandering zorgt is aan jou. Je zult er zelf de tijd en energie in moeten steken om dit eruit te halen. Doe je dit? Dan kun je bovenstaande belofte er zeker uithalen.

En nog meer! Wij hebben gezien hoeveel er over dit onderwerp te leren valt en deze cursus biedt het je aan. Hiermee kun je vrienden maken en mensen voor je winnen.

Online cursus 'Betere relaties met iedereen'
Online cursus 'Betere relaties met iedereen'

Beoordeling door Renee,

27 apr 2020
5

Betere relaties met iedereen is een e-cursus die je helpt om vrienden te maken en mensen voor je te winnen. Dit doe je door theorie te leren en oefeningen te doen. Je leert niet om andere te manipuleren, maar juist om de beste versie van jezelf te worden. Hierdoor kom jij het beste tot je recht in relatie tot anderen. Zij voelen zich tot jou aangetrokken.

 

Zelf aan de slag met Betere relaties met iedereen? Vrienden maken en mensen voor je winnen!?

Direct aan de slag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *