Puistjes in mijn gezicht op latere leeftijd. Hoe ik verlost werd.

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
In deze afbeelding zie je het product van Phillip Costa: ' de nooit meer acne methode'.

Inmiddels behoor ik zelf tot de ‘ latere leeftijd’ categorie (ik ben bijna 40). Ik betrapte mezelf op de gedachte; Goh, ik krijg rimpels en heb nog steeds last van (jeugd)puistjes in mijn gezicht! Wanneer gaan die eindelijk eens weg!?

Ik kwam in aanraking met het boek van Phillip Costa waarin hij een methode onthult waarmee je in 4 dagen van je acne afkomt op een natuurlijke manier.

Eerlijk gezegd, toen we voor het eerst met dit product in aanraking kwamen, bekroop ons de gedachte; dit kán toch niet!? In 4 dagen van je acne af. Dit maakte ons tegelijk ook erg nieuwsgierig. We schreven er eerst een review over en zagen de enorme potentie van dit product.

Wat ik door dit boek ook leerde was dat acne bij volwassenen heel normaal is. En dat er ook een oplossing voor is. Een deel van de acne komt niet alleen door die hormonen waar jeugdpuistjes vaak door worden veroorzaakt, maar kan ook een andere oorzaak hebben.

Wat ons opviel was de hoeveelheid websites die producten aanbieden die je van je puistjes af gaan helpen. Er zijn zoveel producten op de markt! Je ziet door de bomen het bos niet meer. Middeltjes als benzoylperoxide of teatree hebben hun strepen verdient, maar zijn slechts producten die je puistjes helpen weg te gaan. Ze pakken niet de oorzaak aan.

Door deze andere oorzaak aan te pakken, verdwijnen eindelijk die puistjes, ook op latere leeftijd, voorgoed.

Enthousiast over de methode die Phillip Costa in zijn boek vertelt, ga ik zonder de methode zelf te onthullen mijn persoonlijke ervaring hier vertellen.

De methode sprak ons ook erg aan. Niet alleen doordat het zo simpel en eenvoudig was, maar ook doordat het voor algemene gezondheid goed is.

De methode

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag kon, kocht ik een aantal producten hiervoor. Overigens is Phillip niet verbonden met de verkoop van deze producten. Dus hij heeft geen verborgen motieven.

De totale kosten waren € 17,95, € 19,90 en €12. Totaal € 49,85. Waarvan twee van deze producten voor lange tijd her te gebruiken zijn.

Het punt waarop ik zie dat het mis kan gaan is de methode zelf. Het is een pittige. Je moet het echt willen en een passie hebben om van je puistjes af te komen, want de methode zelf is een kwestie van volhouden.

Ik zocht daarom zelf een goed moment uit om dit uit te voeren. De drie dagen dat Philip je aanraadt om dit doen lijken behoorlijk lang. Ook in verband met logistieke plannen van mijn eigen agenda, besluit ik het twee dagen te doen om het effect ervan de zien.

Vooral het begin is even pittig, maar als je er eenmaal inzit en accepteert dat dit het is, lukt het prima. In de avond doe ik de aanvullende behandeling die Phillip aanraadt. Het verloopt prima.

De tweede dag vind ik pittiger dan de eerste, maar het is door te komen. Al bij het einde van de tweede dag zie ik mijn huid rustiger worden.

Heb ik nu minder puistjes?

De dagen en week na methode voel je me erg goed en energiek. Deze methode is goed voor algehele gezondheid en zou iedereen minimaal 1 keer per jaar moeten doen.

Mijn puistjes zijn nu gereduceerd tot kleine puntjes en mijn huid ziet er rustig en egaal uit. Andere mensen zien het ook en melden dat ik er goed uitzie. Leuk om te horen 😉 .

Ik heb de methode niet volledig gedaan, maar Phillip biedt hier ook uitkomst. Hij heeft, wat hij noemt, de hardnekkige methode. Dit is voor mensen bij wie de 4 dagen methode niet aanslaat. Maar kan ook werken als je die intense methode wat te intens vind. Binnen enkele weken zou je hiervan resultaat moeten zien.

Bij mij zijn mijn puistjes veel rustiger geworden en komen er geen nieuwe bij. Helemaal weg zijn ze niet, maar ze zijn duidelijk aan het genezen.

Er is nog een soort onderhoudsbehandling. Ik volg deze ook op om het effect vast te houden. Hiervoor koop ik wel opnieuw producten. Dit kost mij €6,95 en € 6,94 totaal € 13,91. De twee weken opvolgend op de 2 dagen, krijg ik geen nieuwe puistjes en blijft mijn huid mooi en egaal.

Conclusie

In deze afbeelding zie je het product van Phillip Costa: ' de nooit meer acne methode'.

Ik kan helaas niet heel veel vertellen zonder de methode te onthullen. De reden om het uit te proberen is vanuit eigen nieuwsgierigheid, maar ook om dit product uit te proberen.

Dit product heeft mij niet alleen van mijn puistjes afgeholpen, maar is ook goed voor de algehele gezondheid. Dit is dus een win-win situatie. Een methode die je vaker zou willen herhalen.

Leidt deze methode dus inderdaad naar nooit meer acne? Of dit nooit meer is, kan ik je nu niet vertellen, maar tot nu toe wel wel 😄 .

Vandaag nog starten met dit product?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *