De best geteste afslank methoden op een rij.

Snel, gemakkelijk en zonder sporten.

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Op deze afbeelding zie je een vrouw die is afgevallen

Afvallen begint met voeding.

De meeste mensen denken dat je moet sporten. Echter, dit is achterhaalt!

Door de voeding te veranderen, kun je snel en blijvend afvallen!

Hieronder verschillende methoden om af te vallen die werken! Wij hebben ze uitvoerig bekeken en getest. Voor ieders wat wils. Bekijk hieronder de korte omschrijving en bekijk wat er bij jou past!

Het begint met het keto dieet, dan koolhydraatarm en tot slot afvallen met gezonde maaltijden.


De keto revolutie

Dit product van Mitchel van Duuren is het al lang bestaande keto dieet. Je eet hierbij koolhydraatarm en blijft onder de 50 gram koolhydraten per dag. Dit klinkt extreem en is het ook. Het is een grote aanpassing aan je eetgewoonten en je denkwijze! Maar je krijgt er veel voor terug!

Het bijzondere is namelijk dat jouw lichaam ketonen gaat produceren. Deze ketonen zijn een alternatieve brandstof voor glucose en hebben allerlei voordelen.

Zoals

  • gewichtsverlies,
  • geen honger,
  • betere concentratie,
  • minder emotionele schommelingen,
  • meer energie,

Wij hebben dit product uitgebreid getest om deze claims te testen. Het is een dieet dat al zo’n 100 jaar geleden werd ingezet tegen epilepsie vanwege de gunstige werking van ketonen op de hersenen. Er is veel wetenschappelijk onderzoek die de werking van dit dieet ondersteund.

Maar wat betekent het als je maximaal 50 gram koolhydraten eet?

Voeding bestaat uit 3 macro ingrediënten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Momenteel eten de meeste mensen koolhydraten als hun voornaamste energie bron. Daarnaast wat eiwitten en vetten. Bij het keto dieet ga je voornamelijk gezonde vetten eten. Dit kan wat afschrikken in eerste instantie, omdat het tegen onze cultuur ingaat. We zijn gewend om vet te mijden, omdat we geleerd hebben dat het ongezond is.

Echter, blijkt het steeds vaker dat die vetten veel gezonder zijn dan men dacht. En de suikers ofwel koolhydraten blijken niet slecht, maar heel slecht te zijn.

Dit is een heel interessant dieet om je verder in te verdiepen als dit je aanspreekt. Wat maakt het pakket van Mitchel van Duuren nu zo goed? Het is een totaal pakket. Je krijgt alle nodige informatie over het keto dieet, maar daarnaast recepten, weekmenu’s en boodschappenlijsten. En dit is nodig omdat je je complete voedingspatroon om gaat gooien met dit dieet.


Het koolhydraatarm 50 dagen programma

Wil je iets minder extreem dan het keto dieet? Maar wel koolhydraatarm, dan is dit programma van Niels Bosman iets voor jou. Wat dit product kenmerkt is gebruikersgemak. Je krijgt namelijk voor 7 weken dagmenu’s. Hiermee weet je zeker dat je koolhydraatarm eet, zonder zelf recepten te hoeven zoeken. Hierbij ontvang je ook boodschappenlijstjes, waardoor je alle juiste producten in huis hebt.

Doel van dit programma is afvallen, zonder honger en zonder sporten. Met de dagmenu’s kun je zo’n 2 kilo per week kwijtraken.

Vind je het moeilijk om dit alleen te doen? Niels Bosman richtte een community op waar je bij kunt aansluiten. Op deze manier wordt je ondersteund op die bekende moeilijke momenten.

Alles is daarnaast online, dus gemakkelijk overal in te zien.

Je ontvangt hierbij o.a.:

  • De recepten
  • De weekmenu’s
  • Boodschappenlijsten
  • Info over drankjes tijdens koolhydraatarm

Wil je meer over dit programma leren, lees onze review van het koolhydraatarm 50 dagen programma.

Of bestel het direct:


Fitchef

Is koolhydraatarm niet jouw ding? Dan biedt Fitchef een prachtige oplossing om succesvol en gezond af te vallen. Fitchef is een leuk platvorm wat jou lekkere recepten geeft, met af en toe ruimte voor een stukje taart of een handje chips. Het unieke aan dit platvorm is dat ze jou helpen jouw persoonlijke doel te bereiken. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende doelen. Bijvoorbeeld afvallen, op gewicht blijven of juist spieren ontwikkelen.

Ze zochten precies uit hoeveel van elke macro (eiwit, koolhydraat en vetten) je voor elk van deze doelen nodig hebt. Dit in combinatie met jouw niveau van activiteit, huidig gewicht én leeftijd. Je kunt hierbij ook aangeven of je allergieën hebt of wat je niet lekker vindt.

Al deze informatie vormen ze om tot een persoonlijk voedingsschema. Elke week ontvang je een nieuw weekmenu met recepten die precies bij jouw doel passen. Je koopt hiermee gemak en variatie. Je hoeft niet zelf op zoek naar passende recepten en je hoeft je macro’s te berekenen (een hels karwei 😅 ). Daarnaast ontvang je boodschappenlijsten, waardoor ook dit veel gemak met zich meebrengt.

Voor een uitgebreide product beschrijving, lees onze review.

Of bekijk hier gratis jouw persoonlijke macrobehoefte (voor de nieuwsgierige onder ons 😉 )


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *