Het complete handboek voor de Jack Russel REVIEW

Gemiddelde leestijd: 25 minuten
In deze afbeelding zie het Jack Russell handboek

Het complete handboek voor de Jack Russell van Jan Kramer is natuurlijk een boek om het beste uit je Jack Russell te halen. Er is veel te leren over deze levendige en sociale honden.

Hierbij moet je denken aan verzorging, opvoeding en training, maar ook hoe verander je gedragsproblemen?

Dit boek wint niet voor niks aan populariteit. Het belooft jouw hond bijna direct in een lieve gehoorzame hond te veranderen.

In deze review bekijken we of Jan Kramer zijn belofte waar kan maken. Ook hebben we gekeken naar de ervaringen van anderen mensen. En we geven een gratis e-book weg wat je direct kunt downloaden.

Heb je even geen tijd om het hele artikel te lezen? Ga direct naar ‘Het Jack Russell handboek kopen of niet?’ voor de conclusie.

Inhoudsopgave

De belofte van het Jack Russell Handboek

Ontdek Hoe Jij Je Jack Russell Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond…

Jan Kramer

Een gewaagde belofte. Nieuwsgierig gaan we op onderzoek uit.

Waar bestaat het product precies uit?

Ik koop het product met korting voor €39.

Het complete Jack Russell Handboek

Wat vind je allemaal in dit boek:

 1. voorwoord
 2. De Jack Russell
 3. De aankoop van een Jack Russell
 4. Je puppy mee naar huis nemen
 5. Opvoeding en training
 6. Leven met een Jack Russell
 7. Sport en Shoe
 8. De Gouden Jaren
 9. Veel gestelde vragen
 10. Nawoord
 11. Nuttige links

Dit boek staat boordevol met informatie. Het is prettig geschreven en leest gemakkelijk weg.

Jan Kramer

Jan Kramer gaat bijvoorbeeld in op zijn eigen problemen met zijn Jack Russell. Dit motiveerde hem alles over Jack Russells te leren. Hij volgde adviezen van hondentrainers op, maar deze leidde niet tot het gewenste resultaat. Hij kwam erachter wat er fout ging en werd een ervaringsdeskundige op dit gebied.

Hij besloot hier een boek over te schrijven om zo andere Jack Russell eigenaren te helpen. Zo vertelt hij het interessante begin van de Jack Russell als ras. Ook wat wel en niet een Jack Russell is. Laat je hierover goed informeren, voordat je een hond aanschaft. Je loop kan een hond aan te schaffen die helemaal geen Jack Russell is. Hierdoor loop je misschien juist die leuke karaktereigenschappen van een Jack Russel mis.

Jan Kramer gaat uitgebreid in op het bijzonder leuke karakter van de Jack Russell, maar ook de uitdagende kanten. De voor- en de nadelen van een hond hebben in het algemeen en een Jack Russell specifiek. De opvoeding komt uitgebreid aan bod.

Heel belangrijk is waar je het beste een Jack Russell koopt en waar je op moet letten. Welke vragen moet je stellen aan een fokker en hoe weet je of een goede pup koopt.

Jan Kramer begeleidt je helemaal van aankoop tot opvoeding. Hij behandelt alles over voorbereiden van je huis, de eerste dagen met je pup tot benchtraining. Ook komt zindelijkheidstraining natuurlijk aan bod.

Opvoeding en training

Een zeer belangrijk onderdeel en hetgeen waar de belofte over dit product over gaat. Jan gaat in op alle belangrijke onderdelen van het trainen van een Jack Russell. Bijvoorbeeld hoe je de leider wordt en blijft van jouw Jack Russell. De sleutel tot een gehoorzame en gelukkige hond.

Als jij de leider bent, geef je jouw hond de ruimte om gehoorzaam te zijn. Maar hoe leer je een hond gehoorzaamheid? Jan legt het je stap voor stap uit.

Ook geeft Jan je veel tips hoe je ongewenst gedrag kunt voorkomen. Denk hierbij aan opeens achter iets aanrennen door zijn jachtinstinct. Bijvoorbeeld een wegwaaiend plastic zakje of zelf een konijn! Hoe ga je hiermee om en voorkom je dit. Daarnaast komen aan bod; trekken aan de lijn, opspringen, afscheidsangst, overmatig blaffen, bedelen, angst en speels bijten.

Een ander belangrijk onderdeel van de opvoeding is basiscommando’s aanleren. Jan gaat hier uitgebreid op in. Stap voor stap leer je hoe je dit doet.

Ook het socialiseren van je hond komt aan bod. Ook leer je over de clickermethode, een manier om je hond op een positieve manier te trainen.

Het dagelijks leven met een Jack Russell

Alle onderdelen die belangrijk zijn voor het houden van Jack Russell komen hier bod. Denk hierbij aan dagelijkse routines, voeding en gezondheid.

Elk deel bevat veel informatie. Bijvoorbeeld:

 • wat is goede voeding en wat niet?
 • Wat is een goed voedingsschema voor je Jack Russell?
 • Hoe bouw je routine in de dag die fijn is voor jou en je hond?
 • Hoe voorkom je dat je hond dik wordt en hoe herken je voedingsallergieën?
 • Wat zijn veel voorkomende ziektes en erfelijke aandoeningen?
 • Hoe herken je een depressie bij je Jack Russell (ja, het komt voor!)?
 • Hoe verzorg je zijn vacht, ogen, oren en gebit?
 • Hoe pak je het aan als je op vakantie gaat of je op reis wilt met je Jack Russell?

Sport en Show

Het eerste deel van dit hoofdstuk gaat uitgebreid in op welke sporten je allemaal kunt doen. Het tweede deel over deelname aan honden shows. Waar moet je op letten en waar moet je aan voldoen.

Tot slot gaat Jan nog in op hoe help je je Jack Russell gezond oud te worden en welke ouderdomskwaaltjes kan hij last van krijgen. Veel gestelde vragen als ‘Bestaan er zwarte of ‘black and tan’ Jack Russells?’ en ‘Hoe oud wordt een Jack Russell?’

Concluderend een zeer waardevol en compleet boek dat ingaan op alles van voorbereiding, kiezen van je hond tot de laatste jaren van hond. Een boek waar je vele jaren plezier van kan hebben en als naslag kunt gebruiken. Wat ons heel duidelijk wordt, is het enthousiasme waarmee Jan vertelt. Hij wil het beste voor jouw Jack Russell, om hem en jou een zo gelukkig mogelijke tijd samen te geven.

Het is een compleet boek, met passie geschreven.

Bij dit boek ontvang je ook nog 5 bonussen

Bonus #1 Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (ebook)

In dit e-book gaat Jan nog uitgebreider in op de puppy tijd. Er zit wat herhaling in vanuit het handbook, maar er staat ook veel waardevolle informatie in.

Dit boek is normaal €9, 95, nu als bonus bij het handboek.

In deze afbeelding zie je bonus 1 succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Bonus #2 Jack Russell vriend (ebook). Hier gratis te downloaden.

In deze bonus gaat Jan dieper in op het oplossen van probleemgedrag. Hierin leer je hoe jij je hond helpt een gehoorzame en lieve hond te worden. Hoe zorg je ervoor dat de hond jouw ruimte (zoals de bank en je bed) respecteert.

In dit e-book leer je hoe je een einde maakt aan probleemgedrag. Deze komen voort uit een eeuwenoude behoefte van een hond; een gevoel van veiligheid en welbevinden.

Je kunt hiermee zeer snelle effecten zien.

Normaal € 9,95, nu gratis bij het handboek. De originele prijs is nog wat aan de lage kant, gezien de waardevolle informatie in dit boek.

In deze afbeelding zie je bonus 2 jack russell vriend

Wil je een voorproefje? Wij mogen deze bonus je gratis aanbieden:

Bonus #3 Honden training geheimen

Dit is een zeer interessante bonus. In dit boek leer je de geheimen van professionele hondentrainer. Je leert het grootste probleem van hondenbezitters en hét geheim voor een goedgetrainde hond.

Je leert grote fouten die hondenbezitters maken en een methode om dit op te lossen. Je kunt hiermee je hond trainen in één minuut per dag.

Normaal € 9,95, nu gratis.

In deze afbeelding zie je bonus 3 honden training geheimen

Bonus #4 Acht Ongelofelijk Simpele Technieken Om Je Hond Te Laten Komen Als Je Hem Roept (ebook)

Een geweldig leuk boekje met acht belangrijke tips om je hond bij je te laten komen zodra je hem roept.

Het zijn logische punten, die je helpen je hond beter te begrijpen. Pas je deze punten toe dan bouw je niet alleen aan de relatie met je hond, maar je maakt ook nog eens de blits met een hond die luistert 😉 .

Wat opvalt aan de e-books is dat ze voortborduren op het handboek en gaan meer diepte in. Hierdoor vormen ze samen een mooi product dat jou kan helpen een mooi tijd met jouw hond tegemoet te gaan.

Normaal € 9,95, nu gratis.

In deze afbeelding zie je bonus 4 hond komt op commando

Terugblikkend zien we als een rode lijn de passie van Jan voor Jack Russells. Hij wil een goed leven voor hen en helpt je bewust te worden van de behoeften van jouw hond.

Onaangekondigde bonus

Deze laatste onverwachtse bonus helpt jou nog beter om een lieve gehoorzame en blije hond te krijgen.

Normaal € 9,95, nu gratis.

In deze afbeelding zie je extra bonus; een kado/verrassing.

Tot zover dit uitgebreide mooie product. We zijn benieuwd naar de ervaringen van gebruikers en hoe zij de effecten ervan hebben ervaren.

Positieve ervaringen

Hallo Jan, heel fijn dat je al je kennis met andere wilt delen. Ik ben er ontzettend blij mee want ik vond het boek zo leuk om te lezen dat ik het in een keer heb uitgelezen. Ik kon gewoon niet stoppen.

Ria van Leen

Goedendag, Ik heb het boek plus bonussen bij je gekocht en gelijk met heel veel interesse natuurlijk doorgenomen. Er staan een heleboel dingen die ik nog niet wist. Door je tips toe te passen kan ik mijn hond nu mijn leiderschap tonen. Wat ik graag wil zeggen over je boek is dat het mij inzichten heeft gegeven over hoe een Jack Russell denkt, waarom ze probleemgedrag vertonen en hoe je het kunt voorkomen. Ik weet nu precies hoe ik met mijn Jack Russell moet omgaan. Nogmaals bedankt voor de geweldige boek.

Lydia

Hoi Jan, Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet dacht dat je boek deze Jack Russell fokker nog iets kon leren, maar ik neem mijn pet voor je af want ik had het verkeerd. Je boek is gevuld met waardevolle tips, technieken en informatie voor elke een Jack Russell eigenaar, ongeacht hun ervaring en leeftijd.

Peter de Wit

Negatieve ervaringen

We speurden het web af naar negatieve ervaringen met het Jack Russell handboek. Websites, social media en forums speurden we af. We konden geen negatieve ervaringen vinden.

Andere verkopers op de markt

Voordat je een product koopt, kan het soms helpen te weten wat er nog meer te koop is. Op deze manier ontdek wat er werkelijk bij je past en kun je achter je keuze staan.

Puppy training

Een online puppy training is beschikbaar voor €68, waarbij je toegang krijgt tot 8 modules. Het is niet specifiek voor Jack Russells, maar gaat in op alle basis onderdelen van een puppy trainen, zoals zindelijkheid en lastig gedrag. Dit kan precies zijn waar jij naar op zoek bent.

In vergelijking met het Jack Russel handboek is dit product minder uitgebreid. Het gaat specifiek in op het trainen van puppy’s. En ander nadeel is dat het niet specifiek voor Jack Russels is.

Gedrag en gehoorzaamheidslessen op lokatie

Op een website vinden we een plek in Heerhugowaard waar je een cursus kunt doen over gedrag en gehoorzaamheid. Kosten zijn 8 lessen voor 145 euro. De inhoud ziet er goed uit. Het is alleen niet specifiek gericht op Jack Russels. Het grote voordeel hieraan is dat een docent kan zien hoe je het doet en je eventueel aanwijzingen geven.

Het nadeel is dat je vast zit aan de tijden van de training en dat je er fysiek naartoe zult moeten gaan. Ook zijn de kosten voor deze manier hoger dat het online product. Het e-book met de bonussen van Jan Jacobs geven je ook een heel compleet pakket waar je het hele leven van je hond mee verder kunt. Ook kun je het altijd nalezen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Gratis informatie.

Op het internet is veel informatie beschikbaar. Zowel geschreven informatie als filmpjes. Wat er gebeurt, is dat je veel informatie leest, die zichzelf soms tegenspreekt of die geen duidelijk stappenplan hebben. Hierdoor kom je niet tot een duidelijke plan van aanpak met je hond.

Het probleem is dat de gratis informatie niet volledig is. Hierdoor ga je tegen gedragsproblemen bij je hond aanlopen. Welke methode je ook kiest, kies er een en hou je daaraan. Een methode die je een duidelijk stappenplan geeft, geeft jouw zekerheid en dát is precies wat jouw hond nodig heeft!

Tot zover de andere verkopers op de markt. Nu gaan we kijken naar de prijs en of dit zich goed verhoud tot de kwaliteit van dit product.

Prijs kwaliteit verhouding

Op deze afbeelding zie je een foto van puzzelstukjes met daarop de woorden price en value.

Het totale pakket komt uit op € 88,75. Speciaal voor jou hebben wij van Reviewpunt.nl hebben we een speciale korting van 44% voor € 39.

Is dit een goede prijs kwaliteit verhouding?

Als we de originele prijs nemen, zien we dat je veel krijgt. Het handboek geeft je veel informatie en een duidelijk stappenplan hoe je je hond (jong of oud) goed kan trainen. De relatie met je hond staat hierbij voorop.

Daarnaast krijg je 4 bonus e-books die je eigenlijk steeds dieper ingaan op een onderdeel dat al in het handboek behandeld is. Dit werkt prettig, zo kun je steeds je technieken uitbreiden en verbeteren. Dit maakt het product zeer uitgebreid en volledig. Je hoeft niet nog andere producten te kopen. Met dit product ben je klaar.

Ook de ervaringen van anderen mensen vertellen ons dat dit product de gewenste resultaten kan geven.

Terug naar de prijs; zonder korting is het een goede prijs voor het product. Je hebt hiermee alles wat je moet weten over je hond van pup af aan, van voeding tot opvoeding. Ook in vergelijking met andere producten op de markt, is er niet zo’n volledig pakket beschikbaar. Mét de korting is dit product werkelijk een koopje.

Nu we het product uitvoerig hebben bekeken, zetten we de voor-en nadelen voor je op een rij.

Voor- en nadelen

Hieronder alle voor en nadelen op een rij.

 • Zeer compleet product – je hebt hiermee alles in handen wat je nodig hebt
 • 60 dagen niet goed geld terug garantie – niet tevreden? Je kunt nog tot 60 dagen je geld terug krijgen.
 • Prachtige fotografie
 • Goed geschreven, leest gemakkelijk
 • Het is een e-book – als je liever papier wilt zul je het moeten printen.

Tot zover de voor- en nadelen. Hiermee komen we ook aan het eind van de product review. Hieronder de conclusie.

In deze afbeelding zie jet het Jack Russel handboek

Het Jack Russell handboek kopen of niet?

Terug naar de belofte van Jan Kramer

Ontdek Hoe Jij Je Jack Russell Bijna Direct Verandert In Een Lieve En Gehoorzame Hond…

Kan Jan deze belofte waarmaken? Wij denken van wel. Na het uitgebreid bestuderen van dit product wikkelt Jan er geen doekjes omheen. Het opvoeden van een hond is consequent zijn, ook als je moe bent of geen zin hebt. Maar wat je leert van Jan is een techniek die je houding en attitude naar je hond verandert. En dít zal voor direct resultaat zorgen!

Dit volledige product bestaat uit het handboek met daarin alle informatie die je nodig hebt voor het grootbrengen van een Jack Russell; het meest enthousiaste en energieke ras in Nederland. Maar ook voor als je hond volwassen is, blijft dit product zeer waardevol.

Daarnaast krijg je met de bonussen toegang tot verdiepende informatie dit in het handboek behandeld is. Hierdoor heb je een methode in handen die je een leven lang plezier kan brengen.

Het product is zeer volledig en geschreven in een prettige stijl, die gemakkelijk wegleest. De mooie fotografie maakt dit product tot een lust voor het oog. Een echte aanrader voor de (toekomstige) Jack Russell-eigenaar!

Zelf het Jack Russell handboek proberen?

bekijk hier actuele korting

Heb je een vraag? Hebben we iets onhandig aangepakt? Of hebben we iets heel goed gedaan? We willen graag van jou horen😊 ! Laat hieronder je reactie achter.

Even geen tijd om onze hele beoordeling door te lezen, of wil je toch nog even een samenvatting van onze bevinden tot je nemen? Hier onder volgt de score die wij het Jack Russell handboek hebben gegeven.

Jack Russell handboek
Jack Russell handboek

Beoordeling door Renee,

08 aug 2020
5

Dit Jack Russell handboek biedt een compleet pakket, die je een leven lang plezier geeft van je hond. Een hond kan je trouwe lieve vriend worden, maar dit is niet altijd het geval. Er kunnen in de opvoeding een hoop dingen mis gaan. Met dit boek heb je een goede methode in handen om dit te voorkomen of te genezen. De basis hierbij is relatie en vertrouwen. Het gaat niet om een trucje. Wel zal deze methode je snel succes geven, omdat jouw hond meteen op jou zal reageren. Een ‘must-have’ voor elke (toekomstige) Jack Russell eigenaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *