Hoe wij geld verdienen

Wij verdienen geld met affiliate links. Dit betekent dat als je op een link op onze website klikt, wij mogelijk een commissie verdienen. Deze commissie beïnvloeden niet ons aanbevelingen, maar als je meer wilt weten, lees door…

Wie wij zijn

Hoi, internet persoon! Wij zijn blij dat je je weg naar Reviewpunt.nl hebt gevonden. Het feit dat je deze pagina leest betekent dat we elkaar wel (erg) leuk gaan vinden. Omdat, wie vindt iemand die hard voor hen werkt niet leuk? 

We willen graag dat je je zeker voelt in het gebruik van Reviewpunt.nl als een vertrouwde bron van informatie om jou te helpen bij het maken van een product keuze. Lees snel verder over hoe en waarom we dingen doen. 

Ons motief

Bij Reviewpunt.nl vinden we dat mensen het verdienen om een goed geïnformeerde keuze te maken bij de aanschaf van producten en dat is wat ons drijft. We willen dat alles wat we doen bijdraagt aan het simpeler maken van jouw leven. Dit doen we door jouw met uitgebreide informatie over online producten te voorzien, zodat jij slimmer, makkelijker en beter geïnformeerd keuzes kan maken. Daar doen we erg ons best voor en zijn daar trots op.  

Ons onderzoeksproces

We zoeken populaire producten die we kunnen recenseren. Hierbij letten we op wat populair is en waar onze lezers het meest in geïnteresseerd zijn. 

In het onderzoeksproces gaan we de diepte in. We schaffen het product aan, omdat we het belangrijk vinden dat het product vanuit hetzelfde perspectief ervaren als elke consument. We spenderen tientallen uren om te onderzoeken hoe dit product en alles erom heen in elkaar zit en hoe het in ons leven past. 

We nemen dit proces serieus, omdat we een eindresultaat willen die we graag met onze lezers delen. 

Hoe werkt ons bedrijf

Wij vinden dat ons werk overal gratis toegankelijk zou moeten zijn voor consumenten. Tegelijk is het werk wat we doen tijdrovend en duur. Helaas, hebben we nog geen geldboom ontdekt ;-). 

Daaraan gekoppeld is transparantie onze prioriteit en willen we dat jij weet hoe wij geld verdienen. Er zijn op deze website geen vervelende pop-up advertenties of bewegende advertenties in de kantlijn. Ook gebruiken we geen cookies om jouw zoekgedrag op de website te analyseren. Dit is misschien voor andere een goede manier van adverteren, maar niet voor ons. 

Dus hoe verdienen we dan ons geld? We zoeken naar populaire producten binnen het affiliate netwerk. Dit houdt in dat als jij door het lezen van de review via onze website dit product koopt, wij mogelijk een commissie verdienen. 

Daarnaast recenseren we ook producten buiten dit netwerk, om een vergelijking te kunnen maken welke de beste is. 

Maar onze belangrijkste prioriteit is jouw vertrouwen winnen. Dus als een product niet deugt, vertellen we dit ook openhartig. Zie bijvoorbeeld onze review over de Afslank Recepten Bijbel. 

Wij geloven in het publiceren van content met integriteit. Als dat betekent dat we geld op de tafel laten liggen, zijn we daar trots op. 

Wat als we een review doen waar we geen geld mee kunnen verdienen?

Dus wat als de kwaliteit van een product tegenvalt? Stel dat dat bedrijf contact zoekt en vraagt onze gedachten te veranderen en een positieve review te schrijven? Wij zouden luisteren naar wat ze te zeggen hebben en dit overwegen. Maar waar het op neer komt is dit; wat we ook doen of niet doen, we geven een onafhankelijke recensie. Dus als dit product slechter uit de bus komt dan andere producten die we hebben gezien, dan blijft dat zo. 

En wat als de producten die wij als de beste zien allemaal buiten het affiliate netwerk vallen? Nou ja, als zij de beste zijn, zijn ze de beste, onafhankelijk of wij er geld aan verdienen. Het belangrijke punt voor ons ben jij, de lezer en consument. We geloven dat als wij onze focus eerlijk en integer houden, de kans om een succesvol bedrijf te worden vanzelf volgt. Het zal in ieder geval nooit andersom zo zijn. 

Dit is ons verhaal en daar blijven we bij. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *