De Laptop Lifestyle; het eerste boek van Jacko Meijaard

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie brengt vandaag (13 november 2020) zijn eerste boek uit: De laptop lifestyle’. Hij vertelt hierin hoe hij met behulp van affiliate marketing vanaf zijn laptop geld verdient. Hij ging van 0 naar 10.000 euro per maand met zijn laptop.

In dit boek lees je hoe hij de afgelopen 10 jaar zijn affiliate carriėre opbouwde. Hij illustreert dit aan de hand van verschillende case-studies.

Het is zijn langverwachte wens om dit boek uit te brengen. Al 4 jaar geleden begon hij met de eerste versies, maar deze belandde allemaal in de prullenbak. Tot nu! Begin 2020 stelde hij zich als doel dit jaar het boek uit te brengen. En als Jacko een doel stelt, doet hij het ook.

Wat zijn leven aantrekkelijk maakt is dat hij zijn eigen tijd indeelt. Hij werkt vooral vroeg in de ochtend van 6:00 tot een uur of 12. De middag neemt hij tijd voor andere dingen, zoals boeken lezen, tuinieren of van de zon genieten. Indirecte tijd noemt hij dit. Door helemaal weg te zijn van je business, krijg je nieuwe verdiepende ideeën.

Maar is dit haalbaar voor iedereen?

Het basisprincipe van Affiliate marketing is dat je website ontwikkelt waarop je een link plaatst die verwijst naar een product dat wordt verkocht. Als de bezoeker via jouw website overgaat tot aankoop, ontvang jij een commissie.

Zodra de website loopt, komen bezoekers naar je website en terwijl jij bijvoorbeeld slaapt, verdien je geld. Dit wordt een passief inkomen genoemd. Klinkt goed! Maar een weg naar snel geld is het niet. Je moet er wel iets voor doen. Ben je nieuwsgierig hiernaar? Jacko ontwikkelde een online cursus om andere hierbij te helpen. In onze review over de Affiliate marketing revolutie lees je meer over de inhoud van de cursus die Jacko aanbiedt.

Als je al bekend met dit principe en je kent Jacko al, kan je je afvragen waarom je nog zijn boek zou lezen? Hij heeft een podcast, een instagram account en vele instructie video’s over affiliate marketing. Heeft hij nog iets nieuws te vertellen? Zeker! In dit boek deelt hij nieuwe ‘case studies’ en vertelt hij nieuwe dingen (geheimen noemt hij het zelf). Het lezen waard!

Je kunt het boek ‘De laptop lifestyle‘ kopen vanaf 13:00 op 13 november 2020!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *