Review: De Keto revolutie. Van Mitchel van Duuren. Jouw weg naar écht afvallen?

Gemiddelde leestijd: 32 minuten

Inmiddels zul je wel gehoord hebben over het Keto dieet. Het dieet waarmee je snel gewicht kunt verliezen zonder honger gevoel. Een dieet van meer dan 100 jaar oud, wat nu aan enorme populariteit wint.

Mitchel van Duuren, bekend van het Paleodieet, lanceerde in 2018 een compleet product om je te helpen bij de overgang naar het Keto dieet.

In de Keto Revolutie leer je over het Ketodieet en waarom dit voor jou zou kunnen werken.

Dit wekte onze nieuwsgierigheid enorm. Wat is dit voor dieet? Werkt dit echt.

Inhoudsopgave

De belofte van de Keto revolutie

Word je er ook moe van om met overmatig buikvet rond te blijven lopen, een trage schildklier, weinig energie en een slechte spijsvertering?

Na de eerste 3 dagen

 • Meer energie
 • Opgeblazen gevoel verdwijnt
 • Gifstoffen worden afgedreven
 • Honger begint te verdwijnen
 • De “mist” in je hoofd trekt op

Na 7 dagen

 • Betere spijsvertering
 • Vet wordt gebruikt als brandstof
 • Je geniet voor een gezond uiterlijk
 • Huidproblemen beginnen te verdwijnen
 • Gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen

 • Makkelijk gewichtsverlies
 • Stralende huid
 • Herstel van jeugdige energie
 • Slanker en sterker uiterlijk
 • Gezonde schildklier functie komt terug
 • Tekenen van lekkende darm worden gerepareerd

De Keto revolutie van Mitchel van Duuren heeft nogal een claim. Het klinkt fantastisch; meer energie, makkelijk gewichtsverlies en een slanker en sterker uiterlijk. Wie wil dat niet? Maar wat moet je ervoor opgeven? En is dit werkelijk zo gezond voor je als Mitchel ons wil doen geloven. 

de keto revolutie

Ik schaf De Keto Revolutie Zilver aan voor 39 euro.

alle producten Keto Revolutie

Ik krijg daarin digitaal

 • het boek over het ketodieet, 
 • recepten voor 21 dagen keto, 
 • een boek over intermitted fasting en
 • boodschappen lijsten 

Ik begin met het boek, want ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek en het idee achter het Keto dieet. 

Mitchel van Duuren

Mitchel begint met zijn verhaal. Hij was een persoon die lang heeft geworsteld met overgewicht en dan vooral met borstvorming. Hier was hij lang onzeker over. Hij laat zich hier uiteindelijk aan opereren. Ontzettend kwetsbaar, maar wel mooi om dit zo eerlijk in een boek te zetten. 

Het lukt hem ook om af te vallen. In eerste instantie vindt hij zijn weg naar het Paleo dieet en zet dit in Nederland op de kaart. Hierin loopt hij zelf tegen een plafond aan. 

In America komt hij het Keto dieet tegen. Dit bestudeerd hij wekenlang,volgde de leiders in de industrie en hij experimenteerde op zichzelf. 

Ondanks dat hij dit zelf niet meer had gedacht, ging hij nog een boek schrijven. Hieronder een korte samenvatting van zijn boek. 

Mitchel begint met het de uitleg over suikers versus vetten. Bij de meeste mensen draait het lichaam op suikers ook wel glucose genoemd. Je eet koolhydraten die het lichaam omzet in suikers.

Het Keto dieet laat je lichaam op vetten draaien met daarbij een gemiddelde hoeveelheid eiwit en een lage hoeveelheid koolhydraten (maximaal 50 gram).

Je lever gaat hierdoor ketonen produceren. Vanuit vet maakt de lever ketonen die bij uitstek goed zijn voor de hersenen.

De hersenen hebben ten alle tijden glucose of dus ketonen nodig om te kunnen functioneren.

Door dit dieet kun je in staat van ketose terecht komen. Hierbij functioneert je lichaam op ketonen dat tal van voordelen heeft. Hierover later meer.

Een heel heldere vergelijking die Mitchel maakt om het verschil beter te begrijpen. Je kunt het verbranden van glucose versus vet vergelijken met een vuur. Vet en ketonen verbranden is als grote houtblokken. Ze branden lang en geven weinig rook.

Het verbranden van glucose is als het verbranden van een prop papier of dunne takken. Ze branden snel en geven behoorlijk wat rook. Je moet steeds op zoek naar nieuwe takjes of proppen papier om dit vuur gaande te houden.

Mitchel vervolgt zijn verhaal met de voordelen van dit dieet. Hieronder op een rij.

Vetverlies

Je eetpatroon zal zich aanpassen, waardoor je je meer verzadigd voelt. Je hebt minder een hongergevoel en je verbrand meer van het overtollige vet en je krijgt er een fitter lichaam voor terug.

Ontstekkingsremmend

Ketonen hebben een ontstekkingsremmende werking. Zelfs sterker dan sommige medicatie op doktersrecept. Hierdoor hebben we minder kans op ouderdomsziekten, darmkanker en auto-immuunziekten

Antioxidant

Bij de verbranding van glucose komen veel vrije-radicalen vrij. Dit zijn een soort gifstoffen die schade kunnen aanrichten. Met de verbranding van ketonen komen vele minder ketonen vrij.

Daarnaast komen er bij verbranding van ketonen anti-oxidanten vrij. Dit zorgt weer voor minder veroudering, een beter immuumsysteem en bescherming tegen kanker.

Hersenfunctie

20% van de energie gaat naar je hersenen. Glucose is een minder schone brandstof dan ketonen. Denk aan het vuur; als je daar wat papier op gooit, verbrand het snel, maar is er ook even veel rook.

Als de hersenen op ketonen draaien werken ze efficiënter en ze hebben een remmende werking op zenuwcellen.

Het is niet voor niks dat al bijna een eeuw dit dieet wordt gebruikt voor het verminderen van epilepsie. Ook mensen met bijvoorbeeld de hersenziekte Parkinson functioneren beter met dit dieet.

Wil je niet afvallen of je immuunsysteem verbeteren, zou je het wel om deze reden moeten willen.

Emotioneel stabiel

Alsof het nog niet genoeg is, benoemd Mitchel tot slot dit voordeel. Het effect van het functioneren op de snelle brandstof; glucose, is dat er een soort verslaving optreed.

Door de overschakeling naar langdurige brandstof bevrijd je jezelf van deze verslaving. Een gebalanceerde toevoer van energie zorgt voor evenwicht op emotioneel vlak.

De juiste manier om te starten

Mitchel raadt aan om een geleidelijke start te maken. Zelfs om eerst 3 weken Paleo te eten en daarna over te stappen op het Keto dieet om de overgang prettiger en minder heftig te maken.

Hij spreekt hier over een ‘volledige keto methode’ of een ‘luie keto methode’. Bij de volledige methode houd precies bij wat je eet en hoeveel calorien, vetten en eiwitten overal in zit. Bij de luie methode doe je dit niet.

Mitchel raadt je aan om wel de hoeveelheden bij te houden. Om te weten hoeveel bij jouw lichaam past, heeft hij een hele handige calculator gemaakt die je helpt om dit te berekenen.

Dus nu we weten hoe het werkt, rijst de vraagt hoe dit dieet er precies uitziet.

De macronutrienten bestaan uit drie basis nutrienten:

 • Koolhydraten
 • Eiwitten
 • Vetten

In het ketodieet nuttig je 5 % koolhydraten, tussen 20 en max. 50 gr. De eiwitten nemen 25% van je dieet in beslag en de vetten 70%.

Ik begin me af te vragen hoe dit dieet er precies uitziet met zoveel vetten!

Mitchel maakt duidelijk dat groente een groot deel uitmaakt van het dieet, omdat dit belangrijke vitamine bevat en goed is voor de darmflora.

Vetten

Zolang hebben we gedacht dat het eten van vet leidt tot vetopslag. Niks is minder waar! Vet zorgt voor een verzadigd gevoel en geeft een stabiele vorm van energie.

Qua volume zullen de groente het meeste in beslag nemen, maar de hoeveelheid vet zal zo’n 70% bedragen.

Eiwitten

Het is belangrijk niet teveel eiwitten te eten.

Teveel:

 • promoot veroudering
 • zorgt voor insuline productie, die je uit ketose haalt
 • is slecht voor de nieren

Koolhydraten

Een te hoge inname van koolhydraten zorgt ervoor de lichaam geen ketonen produceert. De insuline vertelt het lichaam namelijk dat er voldoende energie in het lichaam is.

De aanwezigheid van insuline remt de aanmaak van ketonen af.

Mitchel vervolgt zijn boek met uitleg over welke soorten vetten goed zijn om dit dieet toe te passen, welke eiwitten en welke koolhydraten.

Ook wijdt Mitchel een heel hoofdstuk aan hoe je het Keto dieet kan doen als vegetarisch bent.

Als je dan eenmaal gestart bent en je het lukt toch niet, raadpleeg dan opnieuw het boek, omdat daar redenen én oplossingen staan.

Loop het toch niet goed en krijg je te maken met de keto griep, vertelt Mitchel duidelijk wat de oorzaken kunnen zijn en wat je ertegen kunt doen.

Wil je precies weten waar je staat met het dieet, meet je dit met een ketonen meter. Ook hier vertelt Mitchel uitgebreid over.

Mitchel benadrukt tot slot nog het belang van kwalitatief goede voeding. Het inzetten van gezonde vetten en onbewerkt voedsel.

Nu heb je een idee wat de inhoud van het boek van Mitchel is. Wij vonden het helder geschreven (op wat spelfoutjes na). Het gaf ons een duidelijk beeld wat dit dieet inhoudt.

Een ander onderdeel in dit pakket is een recepten boek. Na dit boek zijn we erg nieuwsgierig hoe maaltijden binnen het Keto dieet eruit zien.

Recepten voor 21 dagen Keto

Super handig dat je 21 dagen aan de slag kan met recepten voor ontbijt, lunch en diner. Een aantal recepten kunnen tevens als tussendoortje gebruikt worden. 

Hieronder laat ik steeds 1 recept zien van ontbijt, lunch of diner. Zo krijg je een beetje een idee hoe het eruit ziet.

Ontbijt

De ontbijt opties variëren van Fritatta van champignons tot hemelse citroen repen tot griekse knapperige yoghurt. 

Een voorbeeld van een recept:

Noten muesli

Porties: 2 | Voorbereiding: 10 min | Kooktijd: 60 min

Per portie: 720 calorieën / eiwit 16,7 g / koolhydraten 14,6 g / vet 64 g / vezels 5 g 

Ingrediënten:

50 g geraspte kokosnoot

25 g amandelsnippers

30 g rauwe zonnebloempitjes

15 g rauwe pompoenpitjes

20 g walnoten

30 g gesmolten kokosolie

2 druppels vloeibare stevia

1/2 theelepel gemalen kaneel

1⁄2 theelepel gemalen nootmuskaat 25 ml volvette griekse yoghurt

Bereiding:

 1. Verwarm de oven voor op 120°C. Zet 2 bakplaten klaar bedekt met bakpapier.
 2. Mix de gemalen kokosnoot, amandelen, zonnebloempitjes, pompoenpitjes en walnoten in een grote kom.
 3. Mix in een kleine kom de kokosnootolie, stevia, kaneel en nootmuskaat.
 4. Voeg de kokosoliemix en notenmix bij elkaar en kneed met je handen tot de noten helemaal bedekt zijn.
 5. Verdeel het mueslimengsel over de bakplaten.
 6. Bak de muesli, gooi elke 10 to 15 minuten even om, tot de mix een mooi goudbruine kleur heeft en knapperig is, dit duurt ongeveer een uur.
 7. Doe de muesli dan in een grote kom en laat a oelen, hussel zodat het niet aan
  elkaar kleeft.
 8. Eet de muesli met griekse yoghurt. 

Lunch

Lunch recepten bestaan uit bijvoorbeeld aziatische rundvlees salade, keto sushi of amandel brownies. 

Voorbeeld recept:

Avocado ei salade 

Porties: 2 | Voorbereiding: 15 min. | Kooktijd: 15 min.

Per portie: 275 calorieen / eiwit 18 g / koolhydraten 3 g / vet 20 g / vezels 4 g

Ingrediënten:

VOOR DE HARDGEKOOKTE EIEREN 

4 grote eieren

VOOR DE EI SALADE

1 avocado, gehalveerd

Himalaya zout

Vers gemalen zwarte peper

1⁄2 theelepel vers citroensap

200 gram botersla (gewassen en droog gedept met keukenrol) 2 radijsjes, heel dun gesneden.

Bereiding:

 1. Dompel de eieren onder in een pannetje water. Breng het water aan de kook op hoog vuur. Eenmaal aan de kook kun je het vuur uitzetten, afdekken en 10 tot 12 minuten laten staan.
 2. Haal de eieren uit de pan en spoel af met koud water voor een minuut of leg ze in een ijsbad.
 3. Pel de hardgekookte eieren en snijd in stukjes.
 4. Leg de stukjes ei in een kom.
 5. Voeg hier avocado aan toe en prak het vruchtvlees en ei met een vork. Kruid naar smaak met zout en peper. Voeg de citroensap toe en roer tot het opgenomen is.
 6. Verdeel de sla over 2 borden. Garneer de sla met de ei salade en de
  fijngesneden radijsjes

Diner

De diner recepten bestaan uit bijvoorbeeld citroen knoflook kip, sla wraps met rundvlees en avocado limoen zalm. 

Een voorbeeld recept 

Indiaase kip

Porties: 2 | Voorbereiding: 15 min. | Kooktijd: 30 min.

Per portie: 634 calorieen / eiwit 29 g / koolhydraten 11 g / vet 50 g / vezels 5 g

Ingrediënten:

VLEESGERECHT

300 g kippendijen (zonder bot en huid)

25 g ghee

1/2 kleine ui (versnipperd)

1 kno ookteen ( jngesneden)

1/2 eetlepel geraspte gember

1 theelepel van elk, kerriepoeder en garam masala 1/4 theelepel van elk, kurkuma en chilipoeder

120 g ongezoete tomatenblokjes

Zout en peper

30 ml volvette kokosmelk

BLOEMKOOLRIJST

1 eetlepel ghee

1 bloemkool (gepulseerd in keukenmachine tot rijst) Zout en peper

Vers gehakte koriander

Bereiding:

 1. Om het vleesgerecht te maken, snijd je de kip in stukjes van 4 cm en zet deze opzij. Verhit een pan op middelhoog vuur.
 2. Voeg de ghee, ui, knoflook en gember toe. Bak zo’n 3 tot 5 minuten, tijdens continu roeren. Voeg de kerrie, garam masala, kurkuma en chilipoeder toe, roer en kook voor nog een minuut. Doe de tomaten erbij, de stukjes kip en roer totdat de kip helemaal bedekt is met het mengsel.
 3. Voeg smaak toe met een snufje peper en zout en breng aan de kook. Zet het vuurtje wat lager, dek af en kook voor 15 minuten onder af en toe roeren.
 4. Haal het deksel weg en voeg de kokosmelk toe. Voeg ook het amandelmeel of de kokosmeel toe (als je deze gebruikt); het maakt het geheel tot een dikkere saus. Roer en kook voor nog eens 5 minuten. Haal van het vuur en zet opzij.
 5. Maak nu de bloemkoolrijst klaar. Doe wat van de ghee in de pan en laat deze smelten. Voeg de bloemkoolrijst toe en laat voor 5 tot 7 minuten koken tijdens continu roeren. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de kip. Garneer met de gehakte koriander.

Wat prettig aan de recepten is dat er bovenaan de recepten staat wat er precies inzit aan vetten, eiwitten en koolhydraten. Bij het tellen van al deze macronutrienten maakt dat het heel gemakkelijk.

Ik ga deze recepten zeker uitproberen, daarover zal ik dan ook een artikel schrijven. 

In het Zilver pakket zit ook een boek over intermitted fasting, hierover nu meer. 

iv-handboek

Intermitterend vasten

Mitchel raadt intermitted vasten aan in combinatie met het Keto dieet. Het zou volgens hem een killer combinatie zijn.

Wat is intermitterend vasten?

Vasten voor een aantal uur. Je vast bijvoorbeeld een aantal keer per week voor 16 uur. Hierbij stop met je eten om 18:00 uur in de avond en start je weer met eten om 10 uur ‘s ochtends. Je kunt daarna gewoon eten wat je wilt. 

Het lichaam is van oudsher gewend aan periodes zonder eten. Dit zet het lichaam op scherp. Stel je voor dat je moet jagen zonder een maaltijd. Je lichaam zorgt voor energie (vanuit vetvoorraden…:-)) en omdat je niet met blessures moet gaan jagen, wordt het lichaam gestimuleerd om ontstekingen snel op te ruimen. 

Er zijn nog vele andere voordelen;

 • je insuline gevoeligheid verbetert, waardoor je gemakkelijker afvalt
 • het genen activeert die te maken hebben met herstel
 • het is gemakkelijk vol te houden, dus geen jojo-effect. 

Mitchel vertelt in de 60 pagina’s van dit boek o.a.:

 • hoe je kunt afvallen met intermitterend vasten.
 • wat de gezondheidsvoordelen zijn
 • hoe het precies werkt in de praktijk
 • tips om het vasten door te komen

Tot slot bekijk ik de boodschappenlijsten. ZIjn deze handig? Voegen ze iets toe aan het product?

boodschappen lijsten 

Op deze afbeelding zie je boodschappenlijsten die passen bij een keto dieet.

Er zijn boodschappenlijsten voor 3 weken. Elke lijst is gemaakt voor een 40-jarige vrouw van 70 kilo met als doel 500 gr per week af te vallen. 

Er staat eerst een overzicht van alle maaltijden per dag, gevolgd door alle boodschappen. Handig verdeeld in categorieën. 

Wat opvalt is dat de ingrediënten die minder bekend zijn niet de handige uitleg hebben, zoals in het receptenboek. Voor meer informatie over waar je deze ingrediënten kunt vinden zul je dus terug moeten naar het receptenboek. 

Verder valt op dat voor 1 week de hoeveelheid vlees en vis hoog is. Voor 1 week voor 1 persoon kom je uit op 4,7 kilo! Dat is 670 gram per dag. De realiteit van dit dieet is ook kostbaar! 

Nu alle producten uit het Zilver pakket besproken zijn, ben ik benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn. 

Ervaringen met de Keto Revolutie?

Zoals bij elke review kijk ik naar de ervaringen van anderen. Hieronder een aantal succesverhalen die ik op de website van Mitchel vind. 

Op andere plekken op het web vind ik nog de volgende

Uit deze ervaringen blijkt dat 

 • snel verschil ervaren werd
 • honger gevoel afnam 
 • een keto dieet volger zich beter voelde, beter sliep en afviel
 • het goed vol te houden was
 • het meer energie gaf

De belofte die Mitchel doet over zijn product (zie begin van dit artikel) lijkt op basis van deze ervaringen wel waarheid te bevatten. Wat ik mis is wetenschappelijk onderzoek die dat kan ondersteunen. Daarover later meer.

Als ik verder kijk op het web naar de effecten van het Keto dieet lees ik dat het soms lastig is om te beginnen door de grote verandering in het dieet. Dit roept bij mij de vraag op; zijn er nog andere voor- en nadelen? Hieronder ga ik daar dieper op in.

voor- en nadelen

Hieronder de voor- en nadelen op een rij.

Voordelen

 • Compleet pakket
 • Je kunt afvallen zonder honger
 • Meer voordelen naast afvallen
 • Risicovrij uitproberen
 • Goed vol te houden

Nadelen

 • Grote aanpassing in het dieet
 • Keto griep
 • Kan anders werken voor vrouwen dan voor mannen
 • Wetenschappelijke referenties ontbreken
 • Wat is het effect op lange termijn?

Hieronder beschrijf ik deze voor- en nadelen in het kort. 

Voordelen

Compleet pakket

Met de Ketorevolutie koop je een compleet pakket, de achtergrond informatie, recepten en boodschappenlijsten. Daarnaast een boek over intermitterend vasten als toevoeging op het dieet. Je kunt hiermee direct aan de slag.

Afvallen zonder honger

Het allerlastige van andere dieten met bijvoorbeeld calorie restrictie is dat je wel honger hebt, maar niet ‘mag’ eten. Hierdoor kunnen mensen het niet volhouden en ontstaat het jojo-effect. 

Met het keto dieet is dit verleden tijd, omdat met vetverbranden het vuur langzaam laat brand. Het honger gevoel verdwijnt hiermee, omdat dat vuur niet constant weer een papierprop of takje nodig heeft. 

Meer voordelen naast afvallen

Bij de meeste dieten is gewichtsverlies het doel. Dit dieet kan ook om andere redenen gevolgt worden, zoals meer energie, betere concentratie en emotioneel stabieler. 

Hierdoor wordt dit dieet ingezet bij epilepsie, kanker en diabetes. Wel onder begeleiding van een dietiste en arts. 

risicovrij uitproberen

Je kunt het de Keto Revolutie 60 dagen uitproberen en daarna kostenloos de bestelling annuleren. Ook als je de producten hebt gedownload op je computer. 

Goed vol te houden en snel resultaat

Doordat het hongergevoel sterk afneemt is dit een dieet dat goed vol te houden is. Daarnaast kan je met dit dieet snel resultaten zien, waardoor het voor snel willen afvallen een aantrekkelijke optie is. 

Nadelen

grote aanpassingen in het dieet en meer koken

Het is een grote verandering. Je normale boodschappen moet je nu aanpassen. Het kost echt even tijd om je erin te verdiepen. Ook kun je niet meer op de automatische piloot je boodschappen doen en koken, maar moet je overal veranderingen maken. Dit kost tijd en energie. f

Ook moet je meer koken. Het ontbijt is niet meer muesli met melk (klaar in 2 minuten), maar wordt nu bereid in 30-60 minuten. Dit moet je plannen. 

Als ik de ervaringen lees, vraag ik me af in hoeverre mensen ook daadwerkelijk die drie maaltijden blijven aanhouden. Als je hongergevoel afneemt, je lichaam draait op vet wat langzamer verbrand, kan je wellicht ook uit de voeten met twee maaltijden. Dit scheelt dan weer tijd. 

Keto griep

Als je kiest voor een strenge start, waarbij je meteen bijna alle koolhydraten uit je dieet schrapt kun je te maken krijgen met de keto griep. Symptomen hiervan kunnen zijn misselijkheid, overgeven, constipatie, diarree of prikkelbaarheid. 

Mocht je hiermee te maken krijgen, geeft Mitchel in zijn boek een aantal mogelijke redenen voor het ontstaan van deze griep en oplossingen hiervoor.

Kan anders werken voor vrouwen dan voor mannen

Wat ik mis in het boek van Mitchel is verdieping over het verschil tussen mannen en vrouwen. Door een verschil in werking van de hormonen kan een streng Keto dieet met minder dan 20 gr koolhydraten voor vrouwen voor problemen met de schildklier zorgen. 

Deze vrouwen vallen hierdoor niet af, maar blijven op hetzelfde gewicht. Een minimale hoeveelheid van 50 gr koolhydraten is hiervoor de oplossing. 

Wetenschappelijke referenties ontbreken

Mitchel benoemt meerdere malen wetenschappelijk onderzoek. Ik vind hier nergens referenties van. Het ene onderzoek is het andere niet, waardoor referenties toch wel erg belangrijk zijn als je zo’n drastisch dieet wil toepassen. 

Is het veilig op lange termijn?

Hoewel dit dieet al bijna een eeuw wordt toegepast (rond 1920 werd dit door Amerikaanse artsen ontdekt), is er weinig onderzoek gedaan naar de lange termijn effecten van dit dieet. 

Waar we wel veel onderzoek naar hebben gedaan is het koolhydraat rijke dieet en daarvan weten we dat dit leidt tot: overgewicht, diabetes, staar en hart en vaatziekten. 

Het is dus de vraag of dat zo’n goed alternatief is. 

Tot zover de voor- en nadelen. Hieronder de conclusie van deze recensie. 

De Keto Revolutie kopen of niet?

Met het Keto dieet eet je weinig tot geen koolhydraten. Deze vervang je met vetten en eiwitten. Dit verbrand langzaam en je hebt minder een honger gevoel. 

Doordat je met het ketodieet kunt afvallen zonder honger te hebben, is dit een zeer interessant dieet voor mensen die willen afvallen

Ook kan het helpen als je snel wilt afvallen, bijvoorbeeld voor een bruiloft of vakantie

Het dieet leidt tot het eten van meer vette vlees, vis en groente. Dit is over het algemeen duurder dan dan brood, rijst en pasta. Echter, uit de ervaringen blijkt dat je minder honger ervaart en je hierdoor ook kan volstaan met 2 maaltijden. Dit is weer kostenbesparend. 

Naast afvallen zijn er ook tal van andere bijkomstige voordelen, zoals verhoogde concentratie, minder mistig in het hoofd, beter slapen en meer energie. Hierdoor is het ook voor mensen die niet willen afvallen een interessant dieet. 

Het Keto dieet ziet er wat ons betreft zeer veel belovend uit. Met de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren koop je een compleet pakket waar je direct mee aan de slag kunt. 

Wil je snel resultaat? Zonder honger en zonder calorieën tellen?

Ja! Ik wil snel kilo’s kwijtraken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *