Dijkemaschoenen.nl reviews

Nederland
Betrouwbaar
image
4.8
Gebaseerd op 12 Reviews

5

75.00%

4

25.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Dijkemaschoenen.nl

Op de website dijkemaschoenen.nl tref je een uitgebreid assortiment sneakers aan, inclusief bekende merken zoals Adidas Yeezy, Nike Air Jordan en Nike Air Max. Neem een kijkje bij de diverse collectie sneakers van dijkemaschoenen. Bovendien is dijkemaschoenen.nl positief beoordeeld door ReviewPunt, wat de betrouwbaarheid bevestigt.

Tags
dijkemaschoenen.nl , dijkemaschoenen , dijkemaschoenen reviews , dijkemaschoenen.nl review , dijkemaschoenen.nl reviews , dijkemaschoenen beoordelingen , dijkemaschoenen.nl beoordelingen , dijkemaschoenen ervaring , dijkemaschoenen.nl ervaring , dijkemaschoenen ervaringen , dijkemaschoenen.nl ervaringen , dijkemaschoenen.nl betrouwbaar

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Sibren
Nederland

De update over de levering was uitstekend, de bestelling wordt netjes verpakt. Ik ga zeker vaker bij de webshop bestellen.

image
Piet van Elen
Nederland

Geweldig, ze zijn erg mooi, ik vind de schoenen erg leuk! Het wordt supersnel geleverd en je krijgt van alles een mail zodat je altijd weet waar ze zijn

image
Dineke
Netherland

Super schonene, we hoefden niet lang te wachten, en mijn dochter was zeer tevreden mee.

image
Joris
Netherland

Dit is een super fijne en duidelijke site zonder verplichtingen. De informatie die samen met de beoordelingen wordt verstrekt, is heel duidelijk en mooi. Het enige nadeel is de lange levertijd, ik moest 3 tot 4 weken wachten om de schoenen te krijgen.

image
Klaas Geluk
Netherland

De schoenen binnen de aangegeven levertijd ontvangen. Goede service, op de hoogte gehouden met mails over mijn bestelling, bevalt me ​​prima. Schoenen en pakket zijn in perfecte staat aangekomen, ik ben er erg blij mee! Zeker een aanrader en kom zeker terug!