Dotsneaker.com reviews

Nederland
Betrouwbaar
image
4.2
Gebaseerd op 10 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Dotsneaker.com

Bij Dotsneaker.com vindt u van sneakers van Adidas Yeezy tot Nike Air Jordan en Nike Air Max, blader door de overvloed aan sneakers die op Dotsneaker te koop zijn. ReviewPunt heeft Dotsneaker.com een stempel van goedkeuring gegeven.

Tags
dotsneaker.com , dotsneaker , dotsneaker , dotsneaker reviews , dotsneaker.com review , dotsneaker.com reviews , dotsneaker beoordelingen , dotsneaker.com beoordelingen , dotsneaker ervaring , dotsneaker.com ervaring , dotsneaker ervaringen , dotsneaker.com ervaringen , dotsneaker.com betrouwbaar , dotsneaker betrouwbaar

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Jan-Pieter
Nederland

Het duurde niet lang voordat ik een 2e bestelling hier plaatste. De sneakers zijn van super kwaliteit waardoor ik weer bij dotsneaker terecht kwam.

image
Dirk Langeweg
Netherland

Snelle verzending, perfecte prijs. Ze lopen goed en de dikke zool is ideaal. Zeker omdat ik klein ben, zou een hogere schoen fijner zijn 😉 Verzending kan wat sneller zijn, maar moet je er wel voor over hebben.

image
Anjani
Nederland

Zeer snelle levering, goede service, modellen sneakers die ik nergens anders kon vinden, naar mijn mening de beste winkel voor sneakerliefhebbers! Ik ben fan van mijn nieuwe schoenen en dotsneaker

image
Christine Lagendijk
Netherland

De sneakers zagen er goed uit, maar ik moest ze terugsturen omdat de maat te klein was. Dus een maat of een halve maat groter is beter.

image
Derek Mauritz
Netherland

Klantenservice was erg behulpzaam nadat ik nog geen mail had ontvangen van mijn bestelling. De antwoorden waren erg snel en ze boden me een verscheidenheid aan oplossingen om uit te kiezen. Over het algemeen zeer tevreden!