Sneakerpilot.com reviews

Nederland
Betrouwbaar
image
4.9
Gebaseerd op 10 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Sneakerpilot.com

sneakerpilot.com biedt een groot assortiment sneakers aan voor een enorm goedkope prijs. Deze sneakers/schoenen kunt u hier bij sneakerpilot kopen: Adidas Yeezy, Nike Air Jordan, Nike Air Max en alle andere sneakers voor een goedkope prijs. De website is door ReviewPunt veilig geverifieerd.

Tags
sneakerpilot.com , sneakerpilot , sneakerpilotreview , sneakerpilot reviews , sneakerpilot.com review , sneakerpilot.com reviews , sneakerpilot beoordelingen , sneakerpilot.com beoordelingen , sneakerpilot ervaring , sneakerpilot.com ervaring , sneakerpilot ervaringen , sneakerpilot.com ervaringen , sneakerpilot.com betrouwbaar , sneakerpilot betrouwbaar

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Arjen Luchies
Netherland

De schoenen zijn geweldig! ! ! De foto's waren zo duidelijk dat we even moesten wachten, maar we werden meteen op de hoogte gebracht en werden op de hoogte gehouden van de geschatte levertijden.

image
Matthijs
Netherland

Snelle levering, voldoet aan alle verwachtingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de status van uw bestelling. optimaal

image
Antoon
Netherland

Misschien niet de snelste levering, maar zeker het wachten waard! Super blij met mijn Jordan 4 sneakers. Betaalbaar en absoluut prachtig.

image
Maas
Netherland

Ik heb een paar weken geleden Nikes besteld voor onze zoon. We moesten even wachten op mooie schoenen. Toen we ze bestelden, werd het meteen gezegd. Dan horen we telkens hoe het bestelproces verloopt. En de schoenen werden netjes en netjes afgeleverd.

image
Maas Luppes
Netherland

Grote verscheidenheid aan schoenen. Mijn interesse gaat vooral uit naar sneakers, maar er zijn ook genoeg opties. De bezorging duurt meestal even, maar je wordt via de mail op de hoogte gehouden van de status. En de prijzen zijn zeer concurrerend, dus geduld hebben is geen probleem. Al met al een goede webwinkel die ik vaak bezoek voor nieuwe aanwinsten.