eijerkamp.nl reviews

Nederland

image
4.3
Gebaseerd op 8 Reviews

5

62.50%

4

12.50%

3

12.50%

2

12.50%

1

0.00%
Over eijerkamp.nl

Eijerkamp

Tags
meubelwinkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Valentijn
Nederland

Alleen al door het geweldige advies dat wij hebben gehad van Hilda Mul wisten wij dat wij gingen slagen. En dat is ook zo! Meubels passen naadloos in ons interieur. Dank Hilda 👌

image
Kevin
Nederland

Alles is keurig en op tijd geleverd. Alleen jammer dat de eetkamerstoelen niet de stoelen waren die we hadden uitgezocht. Hopen dat dit netjes en zonder problemen wordt opgelost dan gaat de pr naar 5 sterren.

image
Hubert
Nederland

Een ontzettend fijn interieuradvies gekregen! We werden op een prettige, vriendelijke en warme manier ontvangen. We hadden ook absoluut niet het gevoel dat ons allemaal meubels aangesmeerd werden, maar er was ook begrip dat ons budget het niet toeliet om alle meubels 'nieuw' te kopen. Echt top!

image
Maas Geluk
Nederland

Fijne professionele begeleiding en eerlijk advies gehad bij het kiezen van diverse meubelen voor de huiskamer en keuken. Een goede eigen voorbereiding wel aan te raden. Omdat wij meerdere meubels nodig hadden, was het gevoel soms wat haastig, omdat we zo veel mogelijk in de adviestijd wilden bekijken. Maar we hebben voldoende kunnen zien, zitten, vergelijken en zelfs met meubels gesjouwd in de winkel om ze bij elkaar te zetten. Er is nu een 'standaard' consult van 1-1,5 uur, wellicht is het een optie bij meer wensen dan 1-2 meubels de mogelijkheid tot een uitgebreider consult te bieden? Helemaal top als er een 3D beeld gemaakt zou kunnen worden.

image
Michiel
Nederland

We moesten 1,5 uur wachten om Ewout te spreken, helaas kon overig personeel ons niet helpen, helaas niet opgeleid, zo komt het over. Zijn niet geholpen, teleurgesteld terug gegaan. Telefonisch ook niet bereikbaar. Jammer van de tijd.