industrialhunters.nl reviews

Nederland

image
4.8
Gebaseerd op 8 Reviews

5

75.00%

4

25.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over industrialhunters.nl

Industrial Hunters

Tags
meubelwinkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Remko
Netherland

Onlangs heb ik een mooie dekenkist via de website van Industrial Hunters besteld. Het contact dat ik had met een medewerker was prettig. Ik kreeg ook snel antwoord op mijn vraag. De dekenkist heb ik opgehaald. Hij zag er net zo uit als op de website. Ik heb ter plekke ook nog een leuk tafeltje gekocht. Beide producten voor een goede prijs. Ik ben er blij mee en kan iedereen aanraden eens een kijkje te gaan nemen bij Industrial Hunters. Ze hebben veel interessante, leuke, mooie, oude spullen.

image
Emiel
Netherland

Ik was aanvankelijk ontevreden en heb dit afgereageerd in mijn Trustpilot review in plaats van contact te zoeken met de verkoper. Ik heb mijn score en review aangepast omdat ze mij heel beleefd benaderden en met zeer redelijke oplossingen kwamen.

image
Mathies
Netherland

Super snelle service. En mijn product was heel goed verpakt met het nummer van het product erbij. Binnen 2 dagen was mijn pakket binnen. Heel prettig dat je het kan volgen. Gratis verzenden is ook erg fijn. Een aanrader om hier iets online te bestellen. Ik ben helemaal tevreden. Product was ook echt zoals op de foto.

image
Cathelijne
Netherland

Menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan dit bedrijf. Naast een uniek aanbod aan vintage artikelen zijn ze opvallend klantvriendelijk!! Je kunt ze via whatsapp van alles vragen. Zo wilde ik weten hoe iets precies werkte en prompt had ik een video binnen waarin het me uitgelegd werd. Daarna via whatsapp wat andere vragen gesteld die super snel beantwoord werden. Verzending ging snel, was netjes ingepakt. Alleen maar lof!

image
Marijke
Netherland

Voor ons nieuwe huis een mooie kast besteld bij Industrial Hunters. Bezorgen op een door ons gekozen tijdstip was geen probleem wat erg fijn was! Het contact met Stephan was heel goed en verliep soepel. Helaas konden we de kast toch geen plekje geven in ons huis en kon de kast weer worden opgehaald! We houden de website zeker in de gaten mochten we ooit weer een mooi meubel nodig hebben.