tafelpoten.nl reviews

Nederland

image
4.6
Gebaseerd op 7 Reviews

5

57.14%

4

42.86%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over tafelpoten.nl

Dielessen Multishop | Tafelpoten.nl

Tags
meubelwinkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Gijsbert
Netherland

Duurde wel erg lang voordat producten werden geleverd, maar na een mailtje werd ik snel geholpen en is alles toch goed gekomen.

image
Huig
Netherland

Jammer genoeg in eerste instantie een verkeerde levering, maar goed en snel herstelt door de mensen van tafelpoten. Verder zijn de poten die ik besteld heb van prima kwaliteit en zaten een dag na de levering van de correcte poten onder de bank/ stoel.

image
Ron
Netherland

De poten zijn mooi, ik heb er een aanbevolen montage plaat bij besteld maar het schroefdraad is te lang voor de plaat. Misschien had ik dit zelf beter moeten bekijken maar dan zouden ze er toch eigenlijk niet bij geadviseerd moeten worden.

image
Rudie
Netherland

Ik heb de conische poten gekocht, samen met schuine installatieplaten, voor gebruik onder een bureaublad. Hiervoor moeten de bouten in de poot een stukje ingekort worden. Het zou goed zijn om dit te vermelden voor aankoop.

image
Arnout
Netherland

Voor het eerst iets bij jullie besteld. De tafelpoten zijn precies zoals vermeld. Ik ben zeer tevreden en zou dit iedereen aanraden!! Een goed en betaalbaar product.