tafelwinkel.nl reviews

Nederland
Betrouwbaar
image
4.8
Gebaseerd op 6 Reviews

5

83.33%

4

16.67%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over tafelwinkel.nl

Tafelwinkel

Tags
meubelwinkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Vincent
Nederland

Snel verzonden, ook heel leuk met een brochure erbij van de diverse modellen in de kleur en ook nog een kadootje

image
Mechiel
Nederland

Zeer vriendelijk en behulpzaam. We konden zelfs op afspraak langskomen op zondag, terwijl de winkel normaal gesloten is dan. Zeer uitgebreide collectie en deftig materiaal.

image
Louwrens
Nederland

Ik was niet in de gelegenheid om de winkel fysiek te bezoeken en twijfelde tussen twee salontafels. Tafelwinkel is met beide tafels bij mij thuis langsgekomen om deze met elkaar te kunnen vergelijken. Erg blij met mijn aankoop. Goede service, vriendelijke mensen en een mooi product!

image
Quintijn
Nederland

De ontvangst is zeer goed, en de prijs is gelijk als in de Website. We hebben direct kunnen bestellen, alles verloopt vlot. Nu nog wachten op de levering en montage in Nieuwpoort België. Ik hoop dat ook zal zo goed zijn.

image
Arjen
Nederland

We hebben jullie site bekeken en toen heel leuk contact met Niels gehad telefonisch. Na een paar weken zijn we naar Zeeland gereisd om de tafel, bijzettafels en laptop tafels in het echt te bewonderen. Wederom heel fijn geholpen door Niels. De laptop tafels mochten we zo meenemen. Heel goed in vertrouwen dus! En al heel snel werd de rest thuisgebracht door een stel leuke gasten. Dus een top bedrijf. En prachtige meubels. Dank jullie wel!