kavel84.nl reviews

Nederland

image
4.1
Gebaseerd op 7 Reviews

5

57.14%

4

28.57%

3

0.00%

2

0.00%

1

14.29%
Over kavel84.nl

Kavel 84™ woonwinkel

Tags
meubelwinkel
Contact Info

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Kevin
Nederland

Fijn bedrijf, ik kende het nog niet. Mooie kussens gezien in de webshop maar er ging iets niet helemaal goed met bestellen. Na 1 telefoontje was het direct aangepast. Bestelling ontvangen en superblij met de mooie kussens! Wat ik als feedback zou willen meegeven; een kaartje of briefje in de doos met een persoonlijke noot zou leuk zijn, dat maakt de beleving nóg beter.

image
Remko
Nederland

Na aankondiging van mijn retour gaf de klantenservicemedewerker aan dat zij niet het volledige bedrag gingen teruggeven, ondanks dat dat niet vermeld stond in de retourvoorwaarden. Het lijkt erop dat ze het bij Kavel84 dus niet zo nauw nemen met hun wettelijke verplichtingen volgens het consumentenrecht. De informatie over retournering op de website is daarna snel aangepast. Let dus op dat je dingen koopt waarvan je zeker weet dat je ze wilt houden, want bij retournering kan je zomaar worden opgelicht!

image
Huibert
Nederland

Helaas was het bestelde product toch niet op voorraad. Wel netjes geïnformeerd en aankoopbedrag meteen teruggestort.

image
Sjaak
Nederland

Wat een heerlijke en gezellige winkel. Je raakt er niet uitgekeken. Gezellige sfeer in de winkel. Daarna nog een heel lekker kopje koffie in weer zo'n gezellige setting in de winkel.

image
Henkjan
Nederland

Twee dagen voor de woonmaand kocht ik een boekenkast maar kreeg toch de korting die in de woonmaand gold. Snelle en vriendelijke reacties. Fijne winkel.