dekussenwinkel.nl reviews

Nederland
Betrouwbaar
image
4.5
Gebaseerd op 10 Reviews

5

60.00%

4

30.00%

3

10.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over dekussenwinkel.nl

De Kussenwinkel

Tags
meubelwinkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Arjen
Nederland

Goede service nadat je besteld hebt. Hielden me goed op de hoogte over levertijd en leverden ook al een deel van de bestelling die al eerder binnen kwam zonder extra verzendkosten. Wel jammer dat ze pas na het bestellen en betalen vertelden dat de levertijd niet een paar dagen maar 4 tot 6 weken was.

image
Quinten
Nederland

Bij De Kussenwinkel al twee keer wat besteld en twee keer is er een product niet meer leverbaar. Jammer. Maar hierop wordt goed gereageerd en is de terugkoppeling naar de klant prima. De uiteindelijke geleverde producten zijn op tijd en van goede kwaliteit.

image
Kevin
Nederland

Hoewel PostNL aangeeft via de Track&Trace dat het pakket is bezorgd op zaterdag 22 augustus heb ik nog steeds niets ontvangen. Ook heb ik geen briefje van PostNL ontvangen dat het bij de buren is bezorgd. Nadat ik het bovenstaande te kennen gaf bij De Kussenwinkel heeft de servicedesk snel en vriendelijk gereageerd per mail. Ondertussen is een nieuw exemplaar van mijn bestelling onderweg. Mocht het oude pakket alsnog boven water komen dan zal ik dit dan ook netjes retourneren. Kortom: goede service van De Kussenwinkel

image
Remko
Nederland

Het was mijn 1e ervaring met de kussenwinkel maar meteen een zeer goede ervaring. Een badjas besteld en na overleg precies in de goede maat...mét de garantie dat ik hem tóch mocht omruilen voor een andere badjas zonder bijkomende kosten. En een pakketje thuis krijgen met een kus van de afzenders maakt het compleet. Een goed en meedenkend stel mensen.

image
Huibert
Nederland

Heel tevreden van mijn bestelling bij de Kussenwinkel. Omdat de bestelde artikelen niet in voorraad waren, hebben ze mij het direct gemeld. Maar slechts een paar dagen later hebben ze mij de bestelling direct opgestuurd. Ik vind dit heel klantvriendelijk. Over mijn bestelling ben ik trouwens ook heel tevreden.