Decostoffendecostoffen.com reviews

Nederland

image
4.6
Gebaseerd op 7 Reviews

5

57.14%

4

42.86%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Decostoffendecostoffen.com

Decostoffen

Tags
meubelwinkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Pier
Netherland

Wij zijn heel tevreden met decostoffen.nl. De stof van onze keuze is prachtig en precies volgens verwachting. De bestelling was binnen drie dagen binnen, top! Kortom, de stoel en de stof is nu bij de stoffeerder en wij wachten met plezier op het resultaat.

image
Dirk
Netherland

Decostoffen heeft hele mooie stoffen en veel keuze waaronder de Gobelin stoffen,die vindt je niet vlug bij andere stoffen winkels . Ik heb voor het eerst stof gekocht en ze was heel mooi en super kwaliteit . Alleen een beetje jammer dat een kant van de stof heel scheef was gesneden. Toch ga ik nog bij decostoffen bestellen want er is veel en mooie keuze .

image
Sander
Netherland

Stof voldoet helemaal aan mijn wensen. Helaas raakte mijn bestelling bij PostNL zoek, maar Decostoffen heeft dit perfect afgehandeld en mijn bestelling opnieuw verstuurd, dus een dikke 10!

image
Bartjan
Netherland

Artikel en levering perfect. Wel even problemen gehad met betaling en daardoor dubbel besteld en natuurlijk maar 1 x betaald. Heb dit via mail laten weten maar heb hier jammer genoeg geen reactie op gekregen. Daarom 4 ipv 5 sterren.

image
Iwan
Netherland

Wat een geweldige service van decostoffen!!!! Ik bestelde de eerste keer. Ze geven netjes aan wat levertijd is. Ik had stille hoop dat ik de stof toch vandaag zou krijgen, want ik had een opmerking geplaatst of het misschien vandaag kon. En ja hoor, ik krijg zojuist netjes de gevraagde stof geleverd. Super bedankt. Naast de geweldige service ook een prachtige stof! Dit is zeker niet de laatste keer dat wij een bestelling bij Decostoffen plaatsen.