huizen010.nl reviews

Nederland

image
4.8
Gebaseerd op 8 Reviews

5

75.00%

4

25.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over huizen010.nl

HUIZEN010 Makelaardij

Tags
makelaars

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Lotje Schrooten
Netherland

Hugo is een fijne makelaar kan alles aan hem vragen is altijd vrolijk neemt de tijd voor je ja ik zou hem aan iedereen aanbevelen toppie.

image
Verle
Netherland

Persoonlijk contact en eerlijk contact. Het zijn moderne makelaars die sociaal media begrijpen en inzetten als middel om huizen te verkopen.

image
Egbert
Netherland

Laagdrempelig, duidelijke taal en goed advies. Al met al een makelaar die goed in wist te spelen op onze wensen en duidelijk verstand van de markt heeft.

image
Bas
Netherland

Hele fijne makelaar met persoonlijke aandacht. Een makelaar die nog met je meedenkt en niets is teveel. Ons huis is binnen een dag verkocht. Heel erg bedankt voor de goede service!!

image
Naud van
Netherland

Voordat we met Hugo in zee gingen, hebben we ons georiënteerd op de wereld van de makelaardij en hebben we met meerdere makelaars gesproken. Hugo had meteen een eerlijk verhaal en schetste een realistisch beeld van onze huidige verkoopkansen. Daarnaast hadden we ook gewoon een ontzettend leuk gesprek met hem. Geen twijfel dus, dit werd de makelaar van onze keuze. Het vervolg was goed. De lijnen zijn kort, Hugo is zeer goed bereikbaar en het contact was laagdrempelig. Wij konden binnen 5 dagen een bod accepteren. Dankjewel Hugo!