vitaia.com reviews

Nederland

image
4.7
Gebaseerd op 7 Reviews

5

71.43%

4

28.57%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over vitaia.com

VITAIA

Tags
fitness
Contact Info

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Sander
Netherland

Meteen besteld voor 3 maanden, fantastische producten! De gummies voor het haar zijn heerlijk. Ook de Turn me on begint al zijn vruchten af te werpen! Makkelijk in te nemen, en omdat het er zo leuk uit ziet aan de buitenkant vergeet je het niet!

image
Huub
Netherland

De benadering van de diëtiste na het maken van de quiz is erg prettig. Niet opdringen maar wel duidelijk. Wat ik miste in de beschrijving van de producten is een melding van eventuele 'bijwerkingen' Lastig als je daar weer over moet chatten, daar het telefoonnummer onbereikbaar was.

image
Eldert
Netherland

Vorige maand heb ik producten besteld van VITAIA, alleen de uitstraling geef ik al een dikke 5 sterren. Ook zat er een leuk handgeschreven tekst bij, VITAIA neemt voor iedereen persoonlijk de tijd. Ik heb nu een maand Silky Hair Affair gebruikt en nu al minder haar in mijn haarborstel, door dit product is mijn haar echt dikker geworden ik blijf zeker bij VITAIA bestellen echt een aanrader

image
Sander
Netherland

Geweldige supplementen. Echt mijn dagelijkse routine. Favoriet de picture perfect en de silky hair en oh my goddes. Ook attent bedrijf, altijd een persoonlijke touch en soms een extra’tje (zoals toen ik bestelde net voor de Black Friday, toch een extra korting etc.) Heel tevreden.

image
Berend
Netherland

Vlotte service en mooi gepresenteerde produkten met een persoonlijke notitie. Een ster minder omdat het allemaal verre van milieuvriendelijk is. Ik kocht drie potjes met ieder 30 pillen. Die plastic potjes zaten slechts voor 1/3 vol. alle 90 pillen hadden moeiteloos in 1 potje gepast. Erg jammer, deze verspilling van grondstoffen. Daar word ik dan helemaal niet blij van. Of mijn supplement werkt moet de tijd uitwijzn.