maximeslifestyle.com reviews

Nederland

image
4.8
Gebaseerd op 6 Reviews

5

83.33%

4

16.67%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over maximeslifestyle.com

Maximes

Tags
fitness

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Huig
Netherland

Laatst begonnen met de producten en ik ben aangenaam verrast. De prijs is laag waardoor je altijd een klein beetje afvraagt of het goed kan zijn. De kwaliteit is dan ook zeer goed en de service is heel fijn, je wordt goed geholpen en je krijgt de nodige adviezen om te starten. Ik ben heel tevreden en kom snel weer terug!👍🏻

image
Ron
Netherland

Maximes is een merk dat kwaliteit weet te leveren de prijs laag te houden, een aanrader! Dure merken zoals bekende Nederlanders betaal je vaak alleen voor de naam en de kwaliteit is nog geen eens beter. Ik drink nu mijn eiwitshake zonder moeilijkheden en gebruik het ook voor mijn ontbijthavermout, gaat goed samen en mixt snel! Gelijk de vitamine en omega meegemaakt van Maximes en ik ben meer als tevreden!

image
Rudie
Netherland

Geweldige producten en kwaliteit voor schappelijke prijzen! Ik had wat vragen en die werden snel en goed beantwoord. Dit was mijn eerste bestelling en ik ga vaker bestellen want ik ben tevreden.

image
Arnout
Netherland

De zelfde avond is de bestelling nog verstuurd en de volgende dag had ik het al in huis. Dat is echt top. Had wel bij 1 van de 8potjes dat er een capsule los is gekomen. Hierdoor zat de inhoud los in het potje. Dit is verde rniet erg omdat het om een poeder substantie ging.

image
Diederick
Netherland

Een lekkere whey protein chocolade shake voor de echte Belgische chocoladeliefhebbers. Met water of met melk, beide is verrukkelijk. Je wordt er helemaal gek van!