verrekijkershop.nl reviews

Nederland

image
4.6
Gebaseerd op 11 Reviews

5

63.64%

4

36.36%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over verrekijkershop.nl

VerrekijkerShop

Tags
elektronica , winkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Lotje Schrooten
Netherland

Na eerst een verrekijker besteld te hebben zonder advies te vragen, bleek deze niet voor mij geschikt. Zonder problemen gratis kunnen retourneren en na advies een andere kijker gekocht die mij prima bevalt. Snelle levering en keurig afgehandeld. Top !

image
Verle
Netherland

Veel keus aan verrekijkers en een zeer goede en deskundige uitleg over de verschillende kijkers. Ikzelf heb ruim 30 jaar ervaring met kijkers. De verschillen tussen de kijkers worden zeer goed uitgelegd. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en met een kopje koffie. Als je hier met een kijker de deur uitstapt, weet je zeker dat je de juiste kijker hebt gekocht.

image
Egbert
Netherland

Nadat een eerste zending “kwijt” geraakt was bij de expediteur, heeft verrekijkershop een nieuwe spoedbestelling gedaan, die toch nog net op tijd geleverd is. Prima service, vriendelijke klantenservice.

image
Bas
Netherland

Ik was op zoek naar een wildcam die een goede beeldkwaliteit zou geven. Er is genoeg te koop, maar uiteindelijk kwam ik bij de verrekijkershop terecht die o.a het merk Bushnell verkoopt, een merk dat bij de betere merken hoort. Na vergelijken op hun site heb ik een keuze gemaakt. De volgende dag werd mijn bestelling goed verpakt en keurig bezorgd.

image
Naud van
Netherland

Het onderdeel dat is ontvangen was verkeerd. Het paste niet. Dit was buiten de invloedsfeer van Verrekijkershop want die hadden de fabrikant gevraagd welk onderdeel bij dat type hoorde. Verrelijkershop heeft contact gezocht en gaat de fabrikant nogmaals benaderen om op die manier alsnog het juiste onderdeel te krijgen.