hfkits.nl reviews

Nederland

image
4.8
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over hfkits.nl

HF kits

Tags
elektronica , winkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Diederick
Nederland

HF Kits Review: Ik heb genoten van het bouwen van deze kit. De documentatie en foto's waren uitstekend. Vraag: De foto's toonden twee (2) palen, antenne en aarde. De meegeleverde hardware had slechts één set van de M5 post 25 mm-hardware. Was dit juist of niet?

image
Boudewijn
Nederland

niet eerder besteld maar ben zeer tevreden over de bestelling. kom zeker wel meer terug als ik iets nodig hebt. bedankt.

image
Teun
Nederland

Heb 2 kits gekocht. Is goedkoop , leuk om zelf inelkaar te zetten. Een top uitleg op de site. En hoop info over antennes. Als je zelf gaat zoeken naar de juiste onderdelen ben je langer bezig en niet goedkoper. Verbaast wat voor onderdelen er eigelijk bij zit. Snel geleverd.

image
Christiaan
Nederland

van een klant het adres gekregen en omdat we een antenne bouwer zijn van Yagi systemen precies mijn materiaal en snel geleverd voor een prima prijs..

image
Vincent
Nederland

Deze kits worden heel snel en correct geleverd. Uitleg om deze kits te bouwen vind men makkelijk terug op de website. Alle benodigde onderdelen zijn er bijgeleverd en van zeer goede kwaliteit. Door deze zelfbouw kits leer je nog iets bij en ze zijn als het nodig is altijd te repareren,doordat ze niet zijn volgegoten met hars.