resell-by-ryan.com reviews

Nederland

image
4.7
Gebaseerd op 7 Reviews

5

71.43%

4

28.57%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over resell-by-ryan.com

Resell by Ryan

Tags
sneaker , winkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Heleen Ruiter
Nederland

Zelf te laat geweest met een cadeau voor mijn zusje te plaatsen, Ryan heeft zelfs speciaal deze schoenen opgehaald zodat ze toch op tijd binnen waren. Dat geeft direct aan wat ResellbyRyan anders maakt dan andere.

image
Kristien van
Netherland

Kreeg laatst dit bedrijf voorbij op een advertentie en nam een kijkje. Met een beetje wantrouwen toch besteld en ze kwamen al binnen 2 dagen binnen! Dit is wel een review waard. Ga zo door en een aanrader voor andere mensen.

image
Brechtje
Netherland

Hele goede service als je wilt dat je écht geholpen wordt moet je bij Ryan zijn. Alles netjes aangeleverd, meerdere malen de maten moeten ruilen zonder enkel probleem en je wordt goed op de hoogte gehouden. Geen enkele slechte ervaring en goede kwaliteit.

image
Tineke Moleman
Netherland

1 woord TOP! Dit was voor mij de eerste keer, dat ik bij Ryan sneakers heb besteld. Een super service! Hij kwam de sneakers zelfs brengen en ik kon deze heel gemakkelijk omruilen voor een andere maat. Deze kwam die ook persoonlijk brengen. Ik ga zeker vaker bestellen bij Ryan!

image
Carlijne
Netherland

Top service met top kwaliteit!! Nu al reeds een paar keer spullen besteld bij Resell by Ryan. Niks is te gek of onmogelijk en de service is top! Snelle reactie op vragen/berichten en het snelle persoonlijk aanleveren aan huis of ophalen op locatie onderscheidt de service van Resell by Ryan t.o.v. andere resellers. Kortom als je opzoekt ben naar iets exclusiefs met goede service... is Resell by Ryan het juiste adres!!