raminkicks.com reviews

Nederland

image
4.6
Gebaseerd op 8 Reviews

5

62.50%

4

37.50%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over raminkicks.com

Raminkicks is a company based in the Netherlands. At Raminkicks we strive to supply our customers with the most recent streetwear sneakers.

Tags
snaker , winkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Valentijn
Nederland

Mooie schoenen! Ze zitten lekker, alleen moet je ze wel uitlopen als je ze niet gewend bent. Had het binnen 5 dagen binnen inplaats van 3, maar het was het waard. Top website en dat voor een goeie prijs ook nog !

image
Kevin
Nederland

Pakket kwam later binnen dan ik had gedacht (waarvan 1 dag sws door postnl drukte kwam) maar ik heb ze zonder problemen en gedoe in ontvangst kunnen nemen. Schoenen zagen er perfect uit en de prijs viel zeker mee. Beter dan Restock en StockX!

image
Hubert
Nederland

Ik kreeg helaas niet automatisch een mail met bevestiging. Daar door wist ik niet of het goed was doorgekomen terwijl ik wel heb betaald. Toen heb ik gebeld en er werd niet opgenomen. Toen heb ik gemaild. Gelukkig kreeg ik de volgende dag een mail dat de bestelling onderweg was en toen kreeg ik het al binnen na een paar dagen. Mooie schoenen. Dochter ook blij met het cadeau.

image
Maas Geluk
Nederland

Goede service snelle levering is gewoon top!!!!! Ik blijf mijn Jordans hier zeker bestellen.

image
Michiel
Nederland

Eerste paartje Nike Jordan 1 besteld bij Raminkicks. 100% echt en super snelle levering. Tijdens de levering netjes door Raminkicks op de hoogte gehouden. Ga hier zeker nog een keer bestellen!!