dalova.nl reviews

Nederland

image
3.6
Gebaseerd op 10 Reviews

5

50.00%

4

10.00%

3

0.00%

2

30.00%

1

10.00%
Over dalova.nl

Dalova

Tags
kleding , winkel

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Doortje Ruis
Netherland

Zeer mooie jurk! Ook zijn er vaak kortingen. De broek is dé go-to voor lange dames, zit heel goed en heeft veel stretch. Bij een bijpassende blazer hoort ook een topje. Communiceer goed als je vragen hebt!

image
Laurien Kievitsbosch
Netherland

Ik heb onlangs een heel mooie broek besteld bij Dalova, ze hebben ze in verschillende kleuren en ik nu ook :) De bestelling kwam snel aan en ik communiceerde heel goed. De broek zit nog steeds als gegoten!

image
Kaatje
Netherland

Mooie jumpsuit besteld voor een zeer schappelijke prijs, precies zoals beschreven, heb er met name voor de feestdagen van genoten!

image
Petra ter Halle
Netherland

Ik heb enige tijd geleden besteld, de levering is snel, het is nog steeds erg mooi en de kwaliteit is ook goed. Ze hebben vaak hele goede deals en ik ga zeker vaker bestellen, echt een aanrader.

image
Dineke Veenhuis
Netherland

Enige tijd geleden iets besteld bij Dalova en ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee. Mooie stof, goede kwaliteit, zit heerlijk! Bestellen ging heel vlot. Meteen bevestigd, volgende dag verzonden, dan al ontvangen. Per ongeluk de verkeerde maat besteld de eerste keer dat ik het bestelde, maar het was zo makkelijk om terug te sturen en ik heb er nooit meer naar hoeven kijken, het is geweldig, kortom geweldige service, goed contact en grote verscheidenheid!