Sneakerheld.nl reviews

Nederland

image
4.7
Gebaseerd op 21 Reviews

5

71.43%

4

28.57%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Sneakerheld.nl

Sneakerheld.nl is een bedrijf die sneakers verkoopt voor een betaalbare prijs! Sneakerheld biedt goedkope sneakers voor een aantrekkelijke prijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan Adidas Yeezy, Nike Air Jordan, Nike Air Max en andere betaalbare sneakers.

Tags
Sneakerheld.nl reviews , Sneakerheld reviews , sneakerheld.nl beoordelingen , sneakerheld beoordelingen , sneakerheld.nl beoordeling , sneakerheld beoordeling , sneakerheld ervaring , sneakerheld .nl ervaring , sneakerheld ervaringen , sneakerheld .nl ervaringen

LET OP! Webshopchecker.nl geeft valse informatie weer over bedrijven Lees meer

U moet eerst Ingelogd zijn om een review achter te laten

image
Vera Engberts
Netherland

Sneakers besteld via sneakerheld. lange levertijd maar altijd netjes Klantenservice is altijd op de hoogte. Binnen de afgesproken tijd de schoenen ontvangen en ze zien er prima uit. Erg blij met de bestelling, zal sneakerheld vaker gebruiken

image
Roelof
Netherland

Levertijd tot 10 dagen. Geweldige schoen en maat zoals verwacht. Mijn dochter is er erg blij mee.

image
Mart Langendonk
Netherland

Absoluut topservice! Het was te laat om de geliefde supercoole Jordans van mijn zoon voor zijn verjaardag te bestellen, maar met de hulp van serviceondersteuning ontving Sneakerheld ze op zijn verjaardag! Mooie sneakers, goede prijs en perfecte service!

image
Nout
Netherland

Bestelling goed afgeleverd. 2 paar besteld, 1 paar ontvangen. Ik belde ze en ze kregen meteen mijn gegevens en meldden dat ze binnenkort zouden komen, en dat waren ze]. Eerlijk genoeg!

image
Maas Teunissen
Netherland

Ik ben goed op de hoogte van de status van de bestelling. Het enige nadeel is de lange levertijd. Het is het zeker waard en de sneakers zijn fantastisch!