Review: Bol Masterclass. Van Jia Ruan. Jouw weg naar online geld verdienen?

"Van handel word je rijk" Vince Ruiter

Gemiddelde leestijd: 23 minuten
Bol Masterclass

Je overweegt om de Bol Masterclass van Jia Ruan te kopen? Het klinkt super interessant, achter je computer geld verdien; véél geld! Wie is daar niet voor te porren? Lees hier over de succesverhalen en de negatieve ervaringen.

De aantrekkingskracht van passief inkomen is enorm en groeit in populariteit. De intense promotie van de Bol Masterclass van Jia Ruan heeft hieraan bijgedragen.

Misschien twijfel je nog of voel je nog een blokkade. Misschien weet je niet zeker het of wel betrouwbaar is. Of het wel echt mogelijk is. Ik snap dat helemaal. Ik twijfelde ook aan dit product. Maar ik heb voor deze review het product onderzocht. Daardoor ben een hoop positieve dingen te weten gekomen. Ook zijn er kanttekeningen. In deze review vind je alle informatie bij elkaar die nodig hebt.

Inhoudsopgave

Passief inkomen op het strand

Stel je voor…

Je bent op een maandag middag op het strand.
De meeste ‘andere mensen’ moeten gewoon werken, maar jij niet.
Als je terugkomt, zie je op je laptop dat je zo’n 400 euro hebt verdient.
Hoe zou je dat vinden?
Hoe zou je je dan voelen?

De Bol Masterclass leid je op om geen 9 tot 5 baan te hebben. Geen baas te hebben. Niet meer uurtje factuurtje te werken. Maar een passief inkomen te verdienen op het internet. Een ontsnapping uit de rat-race.

Maar is dit mogelijk met het product van Jia Ruan? Wat kun je verwachten als je dit product koopt?

Is de Bol Masterclass te vertrouwen?


Een mooie manier om de persoon achter het product te leren kennen vind ik een podcast. Hierin laat de persoon veel van zichzelf zien. Is het een scam? Valt hij in de podcast wel door de mand.

In 1 van zijn podcasts vertelt Jia dat hij 100.000 euro op zijn rekening had van de Bol.com verkopen. Hij ging nadenken over hoe en waar dit te investeren. Hij sprak met een miljonair voor advies.

De miljonair vroeg: ‘hoeveel winst behaal je op aandelen?’ Jia antwoordde: ‘zo’n 8%’. ‘Hoeveel winst behaal je in je business?’ Jia dacht na… en zei: “Wel 1000% winst!” Toen wist hij waar hij zijn geld wilde investeren.

Hij heeft dus het geld wat hij verdient met Bol.com geïnvesteerd in zijn eigen business door bijvoorbeeld reclame te maken. Véél reclame!

Daarnaast investeerde hij ook in het programma en dat zie je! Het zit goed in elkaar zit. Het ziet er zeer professioneel uit en het loopt heel goed.

Maar dit zegt ook iets belangrijks over het vertrouwen wat Jia heeft in zijn eigen product heeft. Als hij alles wat hij heeft investeert in zijn eigen product moet hij hier wel 100% in geloven. Of andere mensen dit ook zo zien lees je verderop in dit artikel.

Jia Ruan van Bol Masterclass

Meteen al aan de slag?

Klik dan snel hieronder voor de (tijdelijke) gratis proef seminar.

 

Ja! Ik wil de (nu tijdelijke) gratis seminar proberen!

Wie is Jia Ruan?


Na een aantal mislukte pogingen een business (‘wantrepreneur’ noemt hij zichzelf toen) te starten werd hij krantenverkoper op straat. 

Toen leerde hij over e-commerce en probeerde dit uit. Al snel ontdekte hij de spelregels en de verdiende hij hier veel geld mee. 

Hij wilde meer dan alleen verkopen via Bol.com, want hij had een motivatie om dit met andere te delen.

Sommige mensen irriteren zich aan hem, ze kunnen zijn snelle succes maar moeilijk verdragen. Volgens Jia kijken deze mensen vanuit een andere mindset.

Het is altijd goed om te kijken wat zijn doelen zijn. Dit zegt veel over de persoon. Het is namelijk het verlangen van Jia om mensen te helpen. Want veel geld verdienen alleen maakt hem niet gelukkig, hij wil mensen helpen.

Wat ik destilleer uit de podcasts is dat zijn levensdoel is om levensgeluk te vinden door zoveel mogelijk uit het leven te halen. Hij doet dit bijvoorbeeld door de eigenschappen van succesvolle mensen te kopiëren. Zoals positief denken, mensen helpen, sporten en boeken lezen.

Zijn doel; het huidige schoolsysteem verbeteren en een business school starten die dichter bij de realiteit staat.

More then meets the eye


Jia is daarnaast erg makkelijk om naar te luisteren. Hij heeft een prettige stem en legt concepten uit met metaforen.

In zijn podcast deelt hij veel over mindset en stelt hierbij goede verdiepende vragen die je kunnen laten zien waarom je bepaalde gewoonten hebt.

Dit kan je helpen die gewoonten te doorbrengen.

Er is dus is meer ’then meets the eye’, want hij gaat de diepte in en stelt verdiepende vragen. Dit kan jou ook verder helpen.

Daarnaast geeft hij enorm veel gratis weg. Hij heeft dus een podcast, een gratis seminar en een boek. Maar ook bijvoorbeeld deze lijst met product ideeën. Je kunt deze nu meteen bekijken.

800 gratis product ideeen

Wil jij direct die 800 product ideeën kijken?

Klik hier!

Het lijkt misschien dat hij al veel verder is dan jij, maar hij begon in het voorjaar van 2018! Dat is echt heel kort geleden! 

In een andere podcast die ik beluisterde, vraagt hij zich af waarom sommige mensen toch niet tot groot resultaat komen. Het waren vooral de eerste Tribe leden die enorm succes behaalden. Het antwoord ligt in de denkbeeldige afstand die er is gekomen tussen Jia en de leden.

Het kan voor leden zo voelen dat Jia al véél verder is, maar eigenlijk valt dat dus wel mee. Eigenlijk is hij maar een paar stappen verder. Bedenk wat dit voor jou kan betekenen.

Succesverhalen


Er zijn zo’n 2500 leden in de Tribe (ledenforum) en er zijn vele succesverhalen. Een greep uit de overvloed:

Leden van ‘ de Tribe’ melden verschillende successen

 • Daan meldt dat hij binnen een aantal weken 8500 euro heeft omgezet.
 • Tim geeft aan dat hij de resultaten van een passieve inkomensstroom begint te zien. Hij heeft nu 21 bestellingen op 1 dag.
 • Nog een Tribe lid schrijft dat ze wakker wordt en 408,50 euro heeft verdient.
 • Een ander Tribe lid schrijft dat hij 1,5 maand elke avond een half uur zocht naar producten en dit niet lukte. Hij heeft doorgezet en heeft een nieuw product op Bol.com gezet en heeft binnen 30 uur 8 bestellingen, waarmee bij 300 euro heeft omgezet. Niet opgeven wordt beloond, geeft hij aan.
 • Een Tribe lid schrijft dat hij binnenkort in te huren is als 10k coach (of moet hij 40k zeggen). Als je 1 op 1 coaching wil van de snelst groeiende 20 jarige uit de Bol Masterclass, kun je hem binnenkort inhuren.
succes na verkopen
Succes verhaal met verkoop op internet
Succes verhaal verkopen op internet

Dit zijn allemaal mooie succesverhalen, maar een zoektocht op het internet leverde ook wat kanttekeningen op. Lees het verderop in dit artikel.

Is er ruimte voor nóg een Bol.com verkoper?


Je vraagt je misschien af: ‘Als zoveel mensen deze cursus doen, is er nog ruimte voor mij?’ 

Hier het antwoord van Vince Ruiter (Coach in e-commerce en deel van het Jia Ruan team):

Op Bol.com heb je grote spelers die 30.000 producten op Bol.com hebben staan. Als er 2.500 leden zijn van de Bol Masterclass, staat dat ongeveer gelijk aan 1 grote speler.

Er zijn meerdere grote spelers. Er zijn in totaal 17 miljoen producten op Bol.com! Dus ja! Er is ruimte voor meer e-commerse verkopers.

Vince Ruiter

Maar wat maakt eigenlijk dat je deze vraag stelt? Zoek je een uitweg om het toch niet te geloven of het risico te nemen? Dit is je angst die spreekt. Echter, er is ruimte voor iedereen! Als je het maar graag genoeg wilt!

Stel je voor het lukt je om dit op te zetten? Hoe mooi zou dat kunnen zijn? Alleen besef je wel dat voor niks de zon op komt; je moet er wel iets voor doen! Met het programma van Jia leer je stap voor stap hoe het moet. Succes kan met jouw inzet niet uitblijven.

Bol Masterclass

WIl je direct aan de slag met de Bol Masterclass?

Ja! Ik wil direct aan de slag!

Bol Masterclass


Je kunt merken dat Jia en zijn team veel hebben geïnvesteerd in hun product de Bol Masterclass. Het ziet er goed uit, het is goed georganiseerd en de video’s zijn makkelijk te volgen. 

Met de Bol Masterclass leer je de (simpele) spelregels die Jia Ruan heeft ontdekt om snel en gemakkelijk geld op het internet te verdienen. 

Je leert hoe je goedkoop producten kunt inkopen en deze met (hoge) winst via Bol.com kunt verkopen. Dit kun je doen door zowel de fysieke producten in huis te halen en weer te versturen, maar je kunt dit ook uitbesteden aan bijvoorbeeld Bol.com.

Mindset

Jia helpt je ook met een mindset die nodig is om je plan te laten slagen. Hierbij moet je denken aan aanleren van goede gewoontes. Het doorbreken van blokkades. Hoe kom je van denken over een bedrijf starten tot het echt doen. 

De meeste van ons groeien op met een arbeidersmentaliteit. Een vaste baan, van 9-5 werken en een stabiel inkomen is het hoogst haalbare. Dit is een levenslange denkwijze. Dit doorbreek je niet in 1 dag. Stap voor stap pas je je denkwijze en gewoonten aan.

Ik nam de proef op de som en paste een van zijn adviezen toe, namelijk de dag starten met een koude douch, brrr! Maar wow! Wat heb ik veel extra energie op dagen dat ik dat heb gedaan. Je wordt er super productief van.

Jia helpt jou om nieuwe gewoonten aan te leren en oude patronen en blokkades te doorbreken. Zo geeft hij bijvoorbeeld aan dat je nu een rups bent die zich na de cursus ontpopt tot een vlinder. Bevind je je echter nog steeds tussen de rupsen, dan kan dat gaan wringen.

Met het ledenforum (the tribe) wat Jia heeft opgezet, vind je die community van vlinders die je nodig hebt om te slagen. Zo zegt Dwayne (Tribe lid) in een openbaar gemaakt bericht aan Jia:

Toch miste ik iets, ik zocht een community van 'like-minded people'. Je hebt voor de hele Tribe een deur geopend, een uitweg uit de 'deadly rat-race'.

Dwayne

Er zijn daarnaast wekelijkse groepscoaching sessies waardoor je elke week in contact bent. Dit kan je helpen gemotiveerd te blijven, want los komen uit die oude mindset gebeurd dus niet van een op de andere dag.  

Hoe werkt verkopen via Bol.com


In drie stappen legt Jia uit hoe het verkopen via Bol.com werkt.

glow in the dark muurstickers

Stap 1: Ga naar Aliexpress.com en kijk onder de ‘Sale’ naar wat er al wordt gekocht en besteld. Zo zie je meteen waar mensen al naar zoeken. Je ziet hier bijvoorbeeld dat ‘Glow in the dark muurstickers’ het goed doen en verkocht worden voor € 1,87.

Stap 2: Ga vervolgens naar Bol.com om het product te checken. Je ziet dat andere dit product verkopen voor ongeveer € 17.95.

Stap 3: Ga naar Alibaba.com. Hier kun je direct bij de leverancier producten inkopen. Daardoor is het nog goedkoper, in dit geval $ 0,67 per stuk.

Je kunt je ‘marktkraam’ opzetten naast de andere verkoper en net onder de prijs gaan zitten. Hierdoor onderscheid je je van de rest. Je kunt daarnaast je afbeeldingen verbeteren en een goede product beschrijving leveren voor meer onderscheid en dus meer verkopen.

Met deze drie websites en een startbedrag zo laag als 100 euro kun jij je eigen webshop starten. Het begin van 10 duizenden euro’s omzet.

Het is zo simpel als bovenstaande stappen, maar er zitten natuurlijk ook haken en ogen aan. De kanttekening die wij vonden was een cursist die geld verloren had met zijn verkopen. Dit kwam omdat hij zijn voorraad niet op orde had, vervolg in paniek van een ‘verkeerde’ leverancier inkocht en zijn klanttevredenheid daalde.

Hieruit blijkt dus dat de hele logistiek best ingewikkeld kan zijn. Of het bijhouden van voldoende voorraad. Echter, met de Bol Masterclass leer je deze vaardigheden en krijg je hier ondersteuning bij. Lees hieronder over wat je allemaal leert en krijgt bij de Bol Masterclass.

Inhoud van de Bol Masterclass


Bol Masterclass

Bol Masterclass twv €2997

 • 8 modules met elk meerdere lessen
 • Alle lessen zijn video’s die je kunt kijken wanneer het jou uitkomt.

Indeling cursus per week

Elke les heeft een lengte tussen de 45 minuten en 90 minuten. Je kunt de cursus uitspreiden over 10 weken waarin je wordt getransformeerd tot ondernemer.

 • Week 1 en 2 juiste mindset krijgen
 • Week 3 en 4 onderzoeksfase van het product. Zeer belangrijk om dit goed onder de knie te krijgen.
 • Week 5 Inkopen van het product en uitzetten bij Bol.com. Nu gaat het geld binnenkomen.
 • Week 6, 7 en 8 hier leer je meer over marketing en online geld verdienen.
 • Week 9 en 10 hoe kun je eenmalige successen uitbreiden tot een goed lopend bedrijf.
Tribe community van Bol Masterclass

Lifetime Tribe membership twv €997

‘ Show me your friends and I’ll show you your future’ Dan Peña

De mensen om ons heen hebben een grote invloed op ons. Met dit lidmaatschap verzamel je mensen om je heen die dezelfde mindset hebben.

Golden Calculator twv € 297

Wie heeft er geen hekel aan boekhouding?

Met dit programma voer je simpelweg de gegevens in en hij berekent voor jou:

 • Verzendkosten
 • BTW
 • Netto winst
 • Winstmarge
800 gratis product ideeen

Leverancier script twv € 197

Wie is er sceptisch over producten inkopen?

 • Met deze lange lijst van leveranciers nooit meer twijfels over de juiste leverancier.
 • Je hebt altijd de juiste leverancier.

Knowledge vault onderdeel van Bol Masterclass

The Knowledge Vault twv € 997

 • Je krijgt toegang tot alle coachingcalls die er zijn geweest.
 • Zo kun je maximaal hoeveelheid kennis uit dit programma halen.

Jia Ruan van Bol Masterclass

Maandelijkse meet-ups twv €997

 • Elke maand bij elkaar komen met gelijkgestemde geeft een enorme boost.
 • Inspiratie opdoen direct van Jia Ruan.
kamer van koophandel checklist

KvK succes checklist twv € 47

Wie heeft er nog geen kvk nummer?

 • Met deze checklist is de stap naar de Kamer van Koophandel heel klein.
 • Je weet precies wat er wordt gevraagd en wat je mee moet brengen.
 • Ook voor Belgische ondernemers.

Totaal € 7.525. Wij mogen dit jou vandaag aanbieden voor € 997! Ga direct naar de geheime kortingspagina!

Klik hier voor de geheime kortingspagina!

3 reacties op “Review: Bol Masterclass. Van Jia Ruan. Jouw weg naar online geld verdienen?

 1. Jia Ruan is overtuigd van zijn Bol Masterclass en om die reden bied hij ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt de Bol Masterclass daarom eerst proberen. Vind je het toch niets? Dan kun je je geld dus terugkrijgen: wel zo fijn.

  1. Hoi Behealthis, bedankt voor je reactie. Het is inderdaad fijn als er een niet-goed-geld-terug garantie op een product zit. Heb je hier zelf ervaring mee?

 2. Natuurlijk zijn er ook kosten verbonden aan de Bol Masterclass van Jia Ruan. De kosten daarvoor bedragen 997 euro (als je het in een keer betaalt). Wil je liever in termijn betalen? Dan kan dat ook, maar dan betaal je wel aanzienlijk meer. Je kunt dan in vijf maandelijkse termijnen van 250 euro betalen. Als je wilt kun je ook eerst een gratis cursus volgen. Daarvoor kun je je hier aanmelden .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *