Laatste Blogs

Webshopchecker.nl is niet betrouwbaar! Hoe betrouwbaar is webshopchecker?

viserfly 24 mrt. 2022

Webshopchecker.nl beoordeeld webshops ongevraagd op basis van onduidelijke informatie criteria en je kan niet in contact komen met het bedrijf waardoor de transparantie onterecht verloren gaat. Opvallend is ook dat webshops standaard een 2 of een 3 scoren. Veel grote, middelgrote en kleine webshops die als betrouwbaar worden beschouwd worden hier zonder enige reden de dupe van. Door de slechte praktijken van webshopchecker.nl worden de klanten/bezoekers vals voorgelicht waardoor de kans groot is dat ze hun klanten verliezen op een oneerlijke wijze.

Zie hieronder de standaard scores (2 en 3) op webshopchecker.nl:
n75Gp2l.jpg


Het automatische beoordelingssysteem van webshopchecker.nl geeft onterechte informatie weer aan de consument en herkent meestal niet de juiste informatie. Het is enorm bijzonder dat dit wordt geaccepteerd op basis van een “eigen punten-systeem” dat op niets is gebasseerd.

 

Waarom ReviewPunt?

Betalen voor een webwinkelkeur is totaal belachelijk. Wij bij ReviewPunt voeren strenge controles uit, die persoonlijk worden uitgevoerd door echte personen! Daarnaast bieden wij gratis een keurmerk aan voor bedrijven die het hard nodig hebben om betrouwbaar over te komen.

Wij bij ReviewPunt.nl willen hier een verandering in brengen door eerlijke reviews en een gratis keurmerk aan te bieden. Want betalen voor een webwinkelkeur? Zo gaat dat dus niet. Het is belachelijk om te zien hoe webwinkelkeur.nl (onderdeel van webshopchecker.nl) geld vraagt aan bedrijven zodat ze gebruik kunnen maken van een zogeheten “webwinkelkeur.nl certificaat”. Hier bij ReviewPunt.nl willen wij de transparantie van de malafide en eerlijke bedrijven laten zien aan de consumenten. Reviewpunt.nl is en blijft altijd gratis.

 

Delen: