Bitcoin basics & crypto cursus Review van Madelon Vos (2021).

Probeer deze crypto cursus gratis!

Gemiddelde leestijd: 28 minuten
In deze afbeelding zie je Madelon Vos

De Bitcoin basics & crypto cursus van Madelon Vos gaat jou leren hoe je kunt beginnen met Bitcoin.

Als je namelijk denkt: ‘ Ik wil Bitcoin kopen, maar waar moet ik beginnen?’ Of ‘ Hoe koop ik veilig Bitcoin?’ Dan is deze zeer betaalbare cursus iets voor jou.

Maar naast de basis, leer je ook geld verdienen met bitcoin. En hoewel deze cursus vooral over Bitcoin gaat, kun je deze kennis gemakkelijk inzetten op alle crypto’s.

Aan het eind van deze cursus heb je een brede kennis van crypto, en specifiek over Bitcoin. Madelon is immers misss bitcoin, dus de focus ligt op de bitcoin. Gelukkig kun je deze kennis op alle cryptomunten inzetten. Hieronder een uitgebreide review met alle voors en tegens op een rij.

Ken je Madelon nog niet? Download dan direct haar gratis e-book of lees hieronder verder.

Inhoudsopgave

Wie is Madelon Vos?

Madelon is een opvallende verschijning in de cryptowereld. Een vrouw in een voornamelijke mannelijke wereld. Gelukkig is het niet moeilijk om gecharmeerd van haar te raken. Ze heeft een prettige en professionele stijl, die maken dat je gemakkelijk naar haar luistert.

Maar waar komt ze vandaan? En hoe kreeg ze deze passie om te handelen in Bitcoin?

Geboren en getogen in Groningen, groeit Madelon op in een gezin waar ze al jong leert dat je je geld moet spreiden. Van haar vader mocht ze niet al haar geld op de bank zetten. Dit zou haar koopkracht doen dalen. Hiermee bedoelend; als je nu € 1.000 opzij zet kun je daar over 15 jaar de helft minder mee kopen.

Haar vader sprak ook over aandelen, obligaties en vastgoed. Hoewel Madelon niet wist wat dat was, intrigeerde het haar. Toen ze tijdens haar studie in aanraking kwam met Bitcoin, greep het haar. Haar vader raadde haar dit zeer af, omdat eerdere pogingen digitaal geld op te zetten waren mislukt. Madelon kon op haar beurt haar vader overtuigen van de kracht van Bitcoin.

Madelon volgde na de havo de studie Small Business and Retail Management. Na de studie stort Madelon zich verder op de Bitcoin. Ze leest boeken, wat voor haar pittig is, door haar dyslexie. Ze zoekt online verder en zo komt ze op Tradingview. De visuele grafieken liggen haar beter dan de geschreven woorden. Door de sterk bewegende koers van Bitcoin, krijgt Madelon behoefte aan meer houvast. Zo ontstaat haar interesse in de Technische Analyse.

Ze leert 9 jaar lang een goede trader te worden en merkte dat andere hier ook interesse in hadden. Daarom besluit ze haar kennis te delen. En start ze in 2018 een youtube kanaal over Bitcoin, als misss Bitcoin. Hoewel ze verlegen is van zichzelf, zet ze zich over deze drempel heen en neemt ze deze stap. Haar youtube kanaal wordt een succes en groeit nog elke dag. Momenteel heeft dit kanaal 55.000 abonnees.

Het verhaal achter de cursus

Vanuit al deze volgers krijgt Madelon regelmatig de vraag wat het beste instap moment is. Of hoe je het beste kunt starten met Bitcoin. Hoewel ze hier graag over vertelt, ontstaat het idee om een cursus op te zetten. Het meest spannende wat ze tot dan toe heeft gedaan, zo geeft ze zelf aan. Maar ook hier neemt ze de stap. De cursus waar deze review over gaat is het resultaat.

Voor wie is de Bitcoin Basics & Crypto cursus geschikt?

Deze cursus is voor mensen die meer willen leren over Bitcoin en crypto. Mensen die zich bewust zijn van de potentie van Bitcoin, maar nog niet de kennis hebben om daar daadwerkelijk iets mee te doen. Het is ook voor mensen die de huidige ontwikkelingen in de economie zien en zich beseffen dat crypto welllicht een gunstig alternatief is.

Crypto cursus Nederlands

Deze crypto cursus is helemaal in het Nederlands. Hoewel Madelon ook een youtube kanaal in het engels heeft, biedt ze deze cursus helemaal in het Nederlands aan.

Wat krijg je bij deze Misss Bitcoin crypto cursus?

Deze cursus is een online video cursus. Die je geheel in eigen tijd kunt bekijken. Het bestaat uit 15 video’s van in totaal zo’n 3 uur. Omdat je levenslang toegang krijgt, kun je ook alle latere updates bekijken en zo op de hoogte blijven.

Madelon maakt namelijk steeds nieuwe updates, waarbij ze ook actuele informatie toevoegt over het huidige economische klimaat en hoe dit de crypto wereld beïnvloed.

Maar deze cursus biedt nog meer. Je leert namelijk het verschil tussen de verschillende exchanges en brokers. Maar ook leer je manieren om geld te verdienen met Bitcoin. Ook blockchain en mining komen aan bod.

Daarnaast ontvang je een aantal bonussen, zoals je eerste € 5 aan Bitcoin gratis en je kunt een maand lang gratis deelnemen aan de Moneytalk Community.

Mocht je Madelon nog niet kennen en wil je een voorproefje? Bekijk dan een aantal proeflessen van deze crypto cursus gratis.

Hieronder een overzicht van de inhoud van de cursus.

Inhoud van de Bitcoin Basics & Crypto cursus.

Hoofdstuk 1: Introductie

Madelon stelt zich voor en gaat ze al dieper in op Bitcoin en waarom dit interessant is.

Inleiding

In de inleiding vertelt Madelon je over de inhoud van de cursus.

Wat is Bitcoin

Madelon weet heel duidelijk te vertellen wat Bitcoin is; een digitale munt met meer stabiliteit van ons ‘gewone’ geld. Waarom is dit dan zo? Dat heeft ermee te maken dat banken ‘gewoon’ geld oneindig bij kunnen drukken en van Bitcoin zijn er maar 21 miljoen. Hoe dit precies zit legt Madelon jou haarfijn uit in deze video. Leuk om te zien.

Ze legt je ook uit wat je met Bitcoin allemaal kunt doen, naast investeren en handelen, kun je er ook al mee betalen.

Soorten Cryptocurrencies

Naast Bitcoin zijn er ook nog andere munten, de zogenoemde alt coins ( alle crypto munten, behalve bitcoin). Voordat je andere munten aanschaft is het handig daar onderzoek naar te doen. Madelon legt je hier uit hoe je dat kunt doen.

Hoofdstuk 2: Bitcoin en cryptocurrencies

Manieren om bitcoin en cryptocurrencies te kopen

In deze video geeft Madelon je een duidelijk overzicht van de verschillende manieren om Bitcoin of andere crypto’s te kopen. Er komen verschillende exchanges (handelsplatvormen) aan bod.

Bitcoin kopen bij een broker

Een broker kun je zien als een platvorm die tussen jou en de markt inzit. Madelon laat via haar scherm stap voor stap zien hoe je dit doet. Ze benoemt hier een specifieke nederlandse broker waar ze zelf al sinds 2013 mee werkt. Meestal zijn brokers gespecialiseerd in enkele munten.

Koop je voor €25 aan Bitcoin, krijg je daar via de cursus van Madelon nu € 5 bij!

Voor en nadelen van het gebruik van een broker zijn onder andere je geen wallet (digitale portemonnee) nodig hebt, maar dat de kosten daardoor wel wat hoger zijn dan een exchange.

Bitcoin kopen bij een exchange

Een exchange is een online koop- en verkoop markt. Je kunt hier vaak een breed aantal munten kopen en verkopen die je in je eigen (digitale) wallet opslaat. De kosten zijn hier iets lager. Dus dat is een voordeel.

Ook hier raadt Madelon je een specifieke Nederlande exchange aan waar zij goede ervaringen mee heeft. De bonus hierbij is dat je bij de eerste €1.000 euro geen handelskosten hoeft te betalen.

Bitcoins verkopen of versturen

Stap voor stap laat Madelon je zien hoe je je Bitcoin, nadat hij enorm in waarde is gestegen 😉 , weer kunt verkopen. Top hoe Madelon dit helder en duidelijk laat zien.

Ze laat dit voor zowel de exchange als de broker zien.

Waar kun je betalen met bitcoins?

Ja! Er zijn dus al plekken waar je daadwerkelijk met Bitcoin kunt betalen. Madelon laat het je zien.

Bitcoins veilig bewaren

Om je crypto’s veilig op te slaan kun je kiezen uit een drie-tal wallets; software, hardware of paper wallet. Geen nood, Madelon legt het gemakkelijk uit. Ook geeft ze je advies over welke van deze drie je het beste kunt gebruiken.

Tot zover alles over de crypto’s kopen. Madelon vervolgt deze crypto cursus met video’s over blockchain.

Hoofdstuk 4: Blockchain

Hoe werkt een bitcoin transactie?

Madelon laat je in deze video zien hoe een bitcoin transactie precies werkt. Dit legt de basis voor de uitleg over blockchain.

De werking van blockchain

Blockchain is de techniek achter bitcoin en alle andere cryptomunten. Waarom is dit zo belangrijk? Blockchain heeft namelijk meer mogelijkheden dan alleen cryptomunten.

Daarnaast begrijp je beter wat er gebeurd als je zelf bitcoin koopt. Naast blockchain gaat Madelon ook dieper in op Mining.

Hoofdstuk 5: Mining

Hoe werkt mining

Je hebt er vast wel eens van gehoord; mining. Een term die niet alleen verwijst naar nieuwe bitcoins, maar dit netwerk speelt een belangrijke rol in het blockchain proces.

In ruil voor het aandeel dat een miner heeft in de blockchain, krijgt deze bitcoins. Madelon legt dit uit aan de hand van haar eigen ervaring als miner.

Daarnaast gaat Madelon in op wat een halving is. Aan het eind van deze video weet jij ook alles over mining.

Hoofdstuk 6: Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies

Waarschijnlijk het meest belangrijke onderdeel uit deze curus en wellicht de reden dat je deze cursus overweegt. Hóe kun je hier geld mee verdienen?

Madelon laat je 3 manieren zien hoe jij geld kunt verdienen met Bitcoin. Hier gaat het echte werk beginnen…

Investeren en afsluiting

Is het een goed idee om bitcoin te kopen?

In deze laatste video legt Madelon uit hoe je kunt omgaan met de emoties die komen kijken bij handelen in Bitcoin. Hierbij legt ze een link naar de technische analyse, waarbij je leert de markt te analyseren. Voor deze beginnerscursus voert dat te ver.

Dus is het een goed idee om bitcoin te kopen? Madelon geeft antwoord op deze vraag aan de hand van ons monetaire systeem.

Madelon biedt bij deze crypto cursus gratis proeflessen aan

Twijfel je of deze cursus iets voor jou is? Dan biedt Madelon over deze crypto cursus gratis proeflessen aan. Een aanrader, want dan kun je zien of Madelon haar stijl bij jou past.

in deze afbeelding zie je de beginners cursus crypto gratis.

Nu je alles weet van de inhoud van de basis cursus crypto van Madelon Vos, onderzoek ik wat eerdere cursisten vonden.

Bitcoin Basics & Crypto’s ervaringen

Naast dat ik zelf zeer tervreden ben met de inhoud, de stap voor stap uitleg en de manier waarop Madelon presenteert, ging ik op zoek naar ervaringen van anderen.

We bekeken forums, Trustpilot en Springest. Hieruit blijkt dat mensen de stijl van Madelon erg prettig vinden. Haar rust en hoe ze dingen helder stap voo stap uitlegt.

Hieronder nog een afbeelding met enkele reviews:

In deze afbeelding zie je ervaringen met de crypto cursus Bitcoin basics & cryptocurrencies.
In deze afbeelding zie je ervaringen met de crypto cursus Bitcoin basics & cryptocurrencies.
In deze afbeelding zie je ervaringen met de crypto cursus Bitcoin basics & cryptocurrencies.
In deze afbeelding zie je ervaringen met de crypto cursus Bitcoin basics & cryptocurrencies.
In deze afbeelding zie je ervaringen met de crypto cursus Bitcoin basics & cryptocurrencies.
In deze afbeelding zie je ervaringen met de crypto cursus Bitcoin basics & cryptocurrencies.

Veel enthousiaste mensen die erg te spreken zijn over de kwaliteit van deze cursus. Naast de cursus krijg je ook een maandlang gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Wat is dit precies? Ik ga daar hieronder dieper op in.

Wat is de Moneytalks Community?

De community is actief. Madelon post zelf meerdere keren per dag op het forum en deelt haar laatste technische analyses. Daarnaast staan de kanalen vol met tips over goede podcasts, artikelen en is er een beginners kanaal.

Met deze community vind je niet alleen gelijkgestemde, maar leer je dus ook een hoop. Ben je zelf al verder gevorderd? Dan kun je andere ondersteunen met jouw kennis, maar er zijn ook weer ervaren analysten die jou weer iets kunnen leren. Madelon wil dit platvorm uitbouwen tot een plek met meer experts, zodat iedereen samen kan leren en gelijk gestemde kan leren kennen.

Wil je bijvoorbeeld investeren in nieuwe coins (icu’s), maar weet je niet of het goede zet is, kun je dat hier verifiëren. Je wordt gestimuleerd niet op 1 bron af te gaan, maar verschillende bronnen te onderzoeken. Ook deze bronnen kun je hier bespreken en de mening van andere hierover polsen. Twee weten immers meer dan 1 en dat is ook precies de kracht van deze community. Het maakt jou investeringen slimmer.

Daarnaast is het doel van de Moneytalks community om jou te begeleiden in het opbouwen van een stabiele portefeuille. Zodat je ook rust ervaart als er forse koersbewegingen zijn.

Er zijn ook wat huisregels binnen de community. Ze gaan over hoe je communiceert en bijvoorbeeld dat er ruimte moet zijn om te leren. Dat je geen fake-news mag verspreiden over een munt, maar ook dat je nadenkt over hoeveel je over jezelf wilt delen.

Madelon wil een hiermee een veilige plek creëren voor mensen om hun vragen te stellen of bijvoorbeeld hun eerste technische analyses te delen.

Hoe ziet de community eruit?

Hieronder een sneak peak van de community. Rechts zie je de Bitcoin en Ethereum koers en daaronder wie er online is. Links zie je de verschillende onderwerpen of kanalen. In het bitcoin-only kanaal vind je bijvoorbeeld alle laatste updates over Bitcoin, maar ook een link naar Madelon haar laatste technische analyse.

Over welke onderwerpen wordt er gesproken bij MoneyTalks?

Hieronder een overzicht van alle verschillende kanalen op de community. Elk kanaal is rijkelijk gevuld met posts, tips, technische analyse en video’s.

Op enkele kanalen ga ik iets dieper in.

Bitcoin en Altcoins only

Twee kanalen die enkel gaan over Bitcoin of Altcoins. Hierdoor kun je filteren. Of ervoor kiezen in de zee van informatie je ergens specifiek op te richten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws is erg belangrijk als het gaat om handelen in cryptocurrencies. Hierdoor ga je voorlopen op de massa. Je leert hiermee wanneer een goed moment is om te kopen of verkopen om zo het maximale uit je investering te halen.

Goud – zilver

Spreiden is de gouden tip van Madelon om je geld veilig te stellen. Valt er 1 weg, staat een ander nog wel overeind. Goud en edelmetalen zijn van oudsher solide om in te investeren. Maar de laatste tijd stijgt de waarde van goud en edelmetalen aanzienlijk. Om de boot niet te missen en makkelijk op de hoogte te blijven, kun je bij dit kanaal je hart ophalen.

Beginnerskanaal

Wat deze community erg toegankelijk maakt is dat er veel ruimte wordt gegeven voor mensen die nog aan het leren zijn. Er is hiervoor zelfs een beginners kanaal opgezet, waar je ook de vragen en antwoorden van andere leden kan lezen. Hierdoor leer je misschien wel een antwoord op een vraag die je nog niet eens gesteld had.

Na enkele dagen lidmaatschap ontvang ik een email van Madelon. Ze schrijft dat het niveau misschien wel hoog is, maar dat ik vooral al vragen moet stellen. Domme vragen bestaan niet. Dit onderstreept het gevoel wat we al kregen; Madelon wil zowel beginners als gevorderde op een hoger niveau tillen.

MoneyTalks Community Boardroom call

Elke week vind er een boardroom call plaats. In deze call wordt samen met de community ingegaan op actualiteiten. Zoals hoe het zit met Elon Musk die 10% van zijn Bitcoin weer verkoopt nadat hij net is ingestapt. Maar ook vragen als: Hoe kun je het beste Bitcoins kopen? Kun je een Bitcoin rekening voor een kind starten? Of waar je op moet letten als je wil investeren in nieuwe munten.

Wat opvalt is dat de kwaliteit erg hoog is. De antwoorden zijn uitgebreid en verdiepend. Naast Madelon zelf, zijn er verschillende experts aanwezig die vragen beantwoorden en daarnaast delen ze hun visie. Er worden eerder gestelde vragen beantwoord, maar je kunt ook direct een vraag stellen.

Met de basis crypto cursus krijg je een maand gratis lidmaatschap. Je kunt dat 4 van deze boardroom calls bijwonen om te zien of je wellicht verder wilt gaan dan alleen de basis.

Maandelijke Q & A

Elke maand krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts en Madelon zelf. Via een video call worden de vragen van alle deelnemers beantwoord, waardoor jij ook weer leert van de vragen van anderen.

Heb ik iets aan deze community?

Om op de hoogte te blijven van alle laatste updates, maar ook om de zin van de onzin te scheiden kun je veel hebben aan deze community. Je ontmoet er beginners, gevorderde en experts. Hierdoor kun je je kennis checken en bij blijven. Je kunt jezelf verder ontwikkelen in het doen van technische analyses en jezelf scherp houden. Allen belangrijk in de wereld van investeren en handelen.

Om verbonden te zijn met zoveel andere investeerders en handelaren geeft dit jou een bron van veel waardevolle kennis. Voor zowel de ervaren als de beginner is dit platvorm interessant. Heb je bijvoorbeeld een dringende vraag, is er altijd wel iemand online om je een antwoord te geven.

Wil je toch liever niet lid blijven, kun je je gemakkelijk maandelijks afmelden via je account op de website van Madelon.

Tot zover de MoneyTalks community. Het is een gratis onderdeel bij de basis cursus. Terug naar de review over deze misss bitcoin cursus. Wat betaal je eigenlijk voor deze cursus?

Wat is de prijs van de Bitcoin Basics & Crypto’s cursus?

Op deze afbeelding zie je een man die wijst naar een aanbieding voor een crypto cursus nederlands

De prijs van deze crypto cursus is €124,95.

Hiermee leer je de basics over crypto, hoe je geld kunt verdienen met crypto en hoe je dit veilig doet.

Wij mogen je nu een extra korting van 10% aanbieden! Met code Reviewpunt, via onderstaande link!

Met 10 % korting wordt de prijs:

112,45

Wat zijn de Bitcoin Basics & Crypto’s cursus voor en nadelen?

  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Duidelijk, helder en rustig uitgelegd
  • Je kunt direct aan de slag met Bitcoin
  • Je kunt voor weinig geld ontdekken of dit iets voor jou is.
  • Specifiek over Bitcoin, maar op alle crypto's toe te passen

  • Wil je geld verdienen, zul je alsnog zelf een risico moeten nemen. Met deze cursus heb je wel de kennis in handen.
  • Wil je leren traden, zul je nog de cursus technische analyse moeten volgen.

Bitcoin Basics & Cryptocurrencies cursus kopen of niet?

Wil je starten met Bitcoin, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan is deze basis cursus iets voor jou. De kwaliteit is goed en je leert snel het Bitcoin landschap kennen.

Deze crypto cursus is daarnaast heel betaalbaar. En je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt. De cursus legt een sterke basis kennis over Bitcoin en crypto.

Ook biedt ze je direct een helpende hand door je vragen te beantwoorden. Ook kun je je al verder verdiepen met de Moneytalks community. Je bent de meeste mensen met deze kennis een stap voor, want hoewel bitcoin en blockchain een grotere rol in ons leven gaan spelen, weten nog maar mensen hier echt vanaf. Hier kun jij je voordeel mee doen.

Een veelgehoorde vraag is hoe je Bitcoin veilig kunt bewaren. Met deze cursus heb je alle kennis in handen. Madelon Vos is als Nederlandse bitcoin expert een goede docent om van te leren. Ze heeft niet alleen veel kennis van zaken, het gaat verder dan dat. Ze laat je het grotere geheel zien, wat maakt dat jij kan inspringen in de toekomst.

Naast al deze punten is Madelon ook een prettig persoon om van te leren. Het is heel duidelijk dat ze gepassioneerd is over cryptocurrencies en bitcoin in het bijzonder. Je leert namelijk makkelijker van een gepassioneerd mens. En wil je weten of dit voor jou iets is? Of je in bitcoin wilt investeren? En of je dit van Madelon kunt leren? Ontdek het voor jezelf….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *