Een vrouw (22) met acne volgde dit dieet. Haar arts geloofde haar ogen niet!

Acne en voeding - dit moet je weten!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Toevallig kwam dit verbazende verhaal ons ter oren en wilde je dit onthouden.

Adalena Farmer, Indianapolis, Indiana – 22 jaar

Al toen Adalena 16 jaar leerde ze voor eerst over dit dieet van haar docent die hierover deelde.

‘ Veel van de informatie over dit dieet shockeerde me en ik vond het moeilijk om te geloven.’

Toch ging Adalena op het internet onderzoek doen en raakte overtuigd om het zelf te proberen. Haar familie verklaarde haar voor gek. Ze namen haar zelfs mee naar een dokter in de hoop dat hij haar kon weerhouden van dit intensieve dieet.

Vastberaden om niet in de negatieve energie van haar familie en de dokter te blijven hangen, begon ze fantastische resultaten te zien van dit dieet.

Adalena verloor niet alleen gewicht, haar ernstige acne verdween compleet. Ze had gelijkmatige energie over de hele dag en voelde zich zelfverzekerder en minder somber.

Helaas zelfs na deze grote veranderingen bleef haar familie tegen dit dieet. Haar broer noemde haar sneu omdat ze weigerde bepaalde voeding te eten. Het gebeurd wel minder, maar ze hoort haar familie nog wel negatieve opmerkingen maken.

Deze ongelooflijke resultaten hebben Adalena gemotiveerd om dermatoloog te worden om dit dieet meer bekendheid te geven.

Dr. Feinman zag Adalena voor en na de start van dit dieet. Zij was verbaasd om de resultaten te zien na het veranderen van voeding! Haar huid vertoonde geen acne meer. Alle roodheid was verdwenen! Dit had zij nog nooit eerder gezien!

Om welk dieet ging het dan?

Adalena volgde het keto dieet. Een dieet wat al 100 jaar bestaat! Mocht je hier niet bekend mee zijn, volgt hier een korte uitleg:

Je verandert de hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten dit eet. Hierdoor gaat je lichaam ketonen produceren. Dit wordt de voornaamste bron van energie. Hierdoor krijg je niet alleen een mooie huid, er zijn ook veel andere voordelen. Wij hebben het keto dieet zelf uitgetest.

Heb jij misschien ook acne?

En wil je hiervan af?

Ben je bereid drastische veranderingen aan je dieet te maken?

Een dieet wat je niet alleen van je acne afhelpt, maar je ook kan helpen afvallen.

Ontdek snel meer over dit dieet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *